FIFA 16

Untitled5a59c.png

طبق رسم هرساله امسال هم شاهد فیفا هستیم.
اضافه شدن تیم ملی زنان به بازی تایید شده.
بازی شامل 12 تیم بانوان هست که باید روبروی هم دیگه بازی کنن.مثلا نمیشه رئال بشیم و با زنان بازی کنیم
:d.کلا توی این مدها قابل بازی ـن:match day , offline tournament , and online friendly matches.
12 تیم هم عبارتند از:

Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.
که بصورت کامل همه ی بازیکنان اسکن شدن.

====
DEFENSIVE AGILITY
arrowd.gif

چالاکی و فرز بودن بودن مداقعان :

امسال در فیفا 16 مجموعی از25تغییر بنیادین در ویژگی ها مدافعین لحاظ شده به طوری که با ایجاد مدافعان فرز در تقابل با بازیکنان و مهاجمین سرعتی لحاظ شده به عنوان نمونه وقتی بازیکنان و مهاجمین سرعتی با سرعت در زمین مانور میدن و تغییر مسیر ناگهانی میدن از این به بعد مدافعان هم میتونن به همان مقدار در تغییر ناگهانی مسیر فرز و چالاک باشن ! مدافعین زین پس میتونن به طرز ناگهانی تغییر مسیر بدن و سرعت و شتاب خوبی در کندن از زمین دارن !!

DEFEND AS A UNIT
arrowd.gif

دفاع به عنوان واحد ، دفاع کمکی ، یار پوششی : دفاع پوششی از همدیگه و دفاع کمکی و یا به تعبیری همان یار پوششی یکی از بهترین راه ها و ترفند ها در پوشش و مهار بازیکن مقابل هستش ! در فیفا 16 هوش مصنوعی جدید برای این منظور در نظر گرفته شده به صورتی که از این بعد به بعد دفاع آگاه از فضای باز و جایی هست که احساس خطر کنه به طور مثال وقتی یک دفاع داره به صورت تقابل یک به یک با حریف در حال جنگیدن هستش دفاع دیگری برای پوشش فضا و کمک میاد و به دفاع دیگه کمک میکنه ! یعنی یک دفاع روی پا میره و دفاع دیگه پوشش و بستن فضا رو بر عهده میگیره یعنی به عبارتی دفاع گروهی و کمک به یکدیگه !

INTERCEPTION INTELLIGENCE
arrowd.gif

هوش درکی تیمی بهتر و جامع تر : در نسخه جدید هم تیمی های شما به صورت بهتر و چشمگیر تری میتونن درک کنن که فضای خالی زمین کجاست و همین طور کجا بمونن که پاس بهتری دریافت کنن و پیش بینی پاس رو بهتر درک کنن البته این موضوع هم در هنگام دفاع کردن وجود داره و هم در حمله کردن و این موضوع باعث به وجود آمدن بالانس بیشتری در بازی میشه ، مثلا هنگامی که بازیکن خط حمله سعی میکنه به فضای خالی و باز زمین سوق داده بشه با سرعت پیش بره در این هنگاه دفاع ها هم برای بستن و پوشش دادن این مناطق دست به کار میشن و سعی و تلاش میکنن ، بازیکنان میانی به سرعت در بررسی فضای باز در زمین دست به کار میشن و بازیکن هم تیمیشون رو برای یورش به سوی دروازه حریف آماده میکنن و بازی رو به سرعت راه میندازن ، البته میشه در قسمت تنظیمات بازی هم برای بازیکنان تعاریف شخصی سازی نوع حرکتی در زمین برنامه ریزی کرد و باعث بهتر شدن بازی تیمی در بازی بشه .........

DYNAMIC CROSSING
arrowd.gif

و باز هم در ضمن که میخوان امسال یک بالانس عالی بین فاز دفاعی و حمله ایجاد کنن !! و همین طور سیستم پاس دهی پاس های هوایی به صورت کامل دچار تغییر شده و سیستم داینامیک پاس هوایی روش گذاشته شده که پاس های هوایی بسیار متنوع هستن و نوع چرخش توپ و حرکتی توپ در این پاس های هوایی هم دست خوش تغییرات زیادی شده و همین طور بازیکن های خط حمله امسال به صورت چشمگیری خودشون رو برای توپ های هوایی به تکاپو میندازن و وقتی توپ هوایی ارسال شد چه دفاع ها و چه بازیکن های حمله برای توپ های هوایی تلاش زیادی برای زدن ضربه به توپ میکنن !

PASSING WITH PURPOSE
arrowd.gif

یک تغیر دیگه ای هم که دربازی ایجاد شده سیستم پاس دهی بازی هستش که وقتی میخواین پاس بدین وقتی در جهت اون بازیکنی باشین که میخواین پاس رو بهش بدین شدت و سرعت توپ بهتر میشه و در کل سیستم پاس دهی بازی سخت تر شده ، همین طور گفته شده مکانیک جدید سیستم پاس دهی بازی طوری شده که در فضای های باز و بسته نوع و شدت پاس تغییر میکنه و ارور و خطای پاس ها در فضا های مختلف با توجه به شرایط تعداد بازیکن و باز بودن و بسته بودن فضا فرق های زیاد داره !!

NEW TACKLING FUNDAMENTALS
arrowd.gif

و مورد دیگه بازی اسلاید تکل ها هستش که در بازی بسیار انیمیشن هاش بیشتر شدن و توپ گیری در این بخش خیلی بیشتر میشه و همین طور توپ گیری ساده که انیمیشن های بیشتری بهش اضافه شده و دفاع ها امسال در بازی هوش خیلی بالایی دارن و آزادی عمل بسیاری در توپ گیری در بازی دارن و همین طور بازیکن های سرعتی رو با توجه به هوش و توان بدنی که دارن از کار میندازنشون .

پ.ن:با تشکر از امین عزیز

====

Argentine Primera División

• La Bombonera - Boca Juniors
  • El Monumental - River Plate [NEW]
Barclays Premier League

• Anfield - Liverpool FC
  • Boleyn Ground - West Ham United
  • Britannia Stadium - Stoke City
  • Carrow Road - Norwich City [NEW]
  • Emirates Stadium - Arsenal
  • Etihad Stadium - Manchester City
  • Goodison Park - Everton
  • King Power Stadium - Leicester City
  • Liberty Stadium - Swansea City
  • Old Trafford - Manchester United
  • Selhurst Park - Crystal Palace
  • St. James' Park - Newcastle United
  • St. Mary's Stadium - Southampton
  • Stadium of Light - Sunderland
  • Stamford Bridge - Chelsea FC
  • The Hawthorns - West Bromwich Albion
  • Vicarage Road - Watford [NEW]
  • Vitality Stadium - Bournemouth [NEW]
  • Villa Park - Aston Villa
  • White Hart Lane - Tottenham Hotspur
English Championship

• Loftus Road - Queens Park Rangers
  • The KC Stadium - Hull City
  • Turf Moor - Burnley
English League Two

• Fratton Park - Portsmouth [NEW]
Bundesliga

• Allianz Arena - Bayern München, TSV 1860 München
  • BORUSSIA-PARK - Borussia Mönchengladbach [NEW]
  • Volksparkstadion - Hamburger SV
  • Olympiastadion - Hertha BSC
  • Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
  • Veltins-Arena - FC Schalke 04
Eredivisie

• Amsterdam ArenA – Ajax
International Stadium

• Wembley Stadium – England
La Liga

• Camp Nou - FC Barcelona
  • Estadio Vicente Calderon - Atlético de Madrid
  • Mestalla - Valencia
  • Santiago Bernabéu - Real Madrid
Liga MX

• Estadio Azteca - Club América
Ligue 1

• Parc des Princes - Paris Saint-Germain
  • Stade Gerland - Olympique Lyonnais
  • Stade Vélodrome - Olympique de Marseille [NEW]
Major League Soccer

• BC Place Stadium - Vancouver Whitecaps
  • CenturyLink Field - Seattle Sounders FC [NEW]
Serie A

• Juventus Stadium - Juventus
  • San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - AC Milan, Inter
  • Stadio Olimpico - Lazio, Roma
Saudi Abdul Latif Jameel League

• King Abdullah Sports City - Al-Ittihad & Al-Ahli [NEW]
  • King Fahd International Stadium - Al Hilal, Al Nassr, Al Shabab
Rest of the World

• Donbass Arena - Shakhtar Donetsk
Generic Stadiums
Available in Kick-Off, FIFA Ultimate Team, Career Mode and during skill games.

• Al Jayeed Stadium
  • Aloha Park
  • Arena del Centenario
  • Arena d'Oro
  • Court Lane
  • Crown Lane
  • Eastpoint Arena
  • El Grandioso
  • El Libertador
  • Estadio de las Artes
  • Estadio El Medio
  • Estadio Presidente G.Lopes
  • Euro Park
  • Forest Park Stadium
  • Ivy Lane
  • Molton Road
  • O Dromo
  • Sanderson Park
  • Stade Municipal
  • Stadio Classico
  • Stadion 23. Maj
  • Stadion Europa
  • Stadion Hanguk
  • Stadion Neder
  • Stadion Olympik
  • Town Park
  • Union Park Stadium
  • Waldstadion
====
50 - دیماریا
49-چک
48-کاوانی
47-کمپانی
46-الابا
45-گودین
44-تری
43-نالدو
42-توره
41-کازورلا
40-پیکه
39-هوملز
38-اشنایگر
37-رویس
36-رونی
35-ویدال
34-مولر
33-بنزما
32-کورتوا
31-پوگبا
30-کاستا
29-بوسکتس
28-دی بروین
27-توز
26-دخیا
25-سانچز
24-ریبری
23-گرت بیل
22-لواندوفسکی
21-کیلینی
20-لام
19-مودریچ
18-اوزیل
17-راموس
16-فابرگاس
15-بواتنگ
14-کروس
13- جیمز رودریگز
12-اگوئرو
11-اینیستا
10-داوید سیلوا
9-تیاگو سیلوا
8-نیمار
7-زلاتان
6-هازارد
5-روبن
4-نویر
3-سوارز
2-رونالدو
1-مسی
====
تیم های قابل بازی:

• Chelsea FC

• Manchester City

• FC Barcelona

• Real Madrid

• Borussia Dortmund

• Borussia Mönchengladbach

• PSG

• Inter Milan

• River Plate

• Seattle Sounders FC

• United States(تیم ملی زنان)

• Germany(تیم ملی زنان)
استادیوم ها:

• Borussia-Park

• Santiago Bernabeu

• CenturyLink Field
تنظیمات:

• Half Length: 4 minutes

• Difficulty Level:Professional/World Class

• Season: Autumn / Fall

• Weather: Rain/Clear

• Time of Day: Day/Night
همچنین دمویی از fut draft قابل بازی ـه
تاریخ عرضه:8 و 9 سپتامبر
====
Untitled2.png

تاریخ عرضه ی بازی: 22 سپتامبر
قابل دسترس برای: Xbox One-Play Station 4-Xbox 360-Play Station 3-PC
پ.ن:با اومدن اطلاعات جدید این پست تکمیل میشه.
پ.ن2:این تاپیک فیفا ـه نه فوتبال.چون در آینده درمورد اورال ها بحث زیاد پیش میاد از دوستان خواهش میکنم رعایت کنند.

image.img.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
یعنی برای EA انقدر سخته که یه آپدیت بده و مشکل داوری و پنالتی گرفتنو درست کنه؟ :|
کافیه فقط حریفت یه بازیکن سریع و سبک وزن مثل نیمار یا لوکاس داشته باشه دیگه تو محوطه جریمه هرجوری که بهش برخورد کنی پنالتی میگیره!
این آپدیت اخرم که کلا من نفهمیدم به چه دردی میخورد کلا هیچ اتفاقی نیفتاد حتی مشکل فریز کردن تو آلتیمیتم هنوز برام برطرف نشده.
دوتا باگم خودم آپلود کردم حیفم اومد اینجا نزارم: :|:d

باگ داوری فیفا16

باگ دروازه بان فیفا16

از وقتی ایمپکت انجین رو ساختن این مشکل داوری هست بعد شما می خوای با آپدیت حل کنن؟:دی 3 ساله فکر کنم.مشکل تو کدهای پایه این انجینه و تقریبا قابل حل نیست مگر اینکه از اول شروع کنن انجین ساختن که اونم EA سمتش نمیره وسط نسل.یعنی اگر قابل حل بود تا الان درست شده بود.مثل گلرها که امثال بهتر شدن،قابل حل بود مشکلشون.(ولی مطمئنم از الان دارن رو نسل بعد کار میکنن)
به جز باگهایی که انجین داره یک چیز بدی که پنالتیا داره اینه که بازیکنها خارج محوطه انقدر مربا نیستن.من خودم شاید هر بازی دو یا سه بار کلا خطا کنم.شدیدا هم خشن بازی میکنم و پر از تکل ولی تو محوطه حتی به حریف نزدیک هم نمیشم چون نزدیک شدن مساوی ولو شدن طرفه که 50% مواقع پنالتیه!اصلا مهاجمای خودم هم همینجورین.گاهی انقدر الکی میفتن که خودم خنده ام میگیره.داورم نصفشونو پنالتی نمیگیره و سوزش موقعیت از دست رفته اش واسه منه.من ترجیح میدم بازیکنم حرکتشو ادامه بده همیشه تا اینکه 50/50 پنالتی بگیرم این مدلی.

حس میکنم این آپدیته یک باگ به بازی اضافه کرده.گاهی بازیکنها توپی که باید بگیرن رو انگار گم میکنن.توپهای هوایی رو بیشنتر اوقات.قبلا همچین چیزی ندیده بودم از دیروز سه چهار بار اتفاق افتاده.
=============
این لیورپول چه تیم خوبیه.از بیشتر تیمهای 5 ستاره هم بهتره.واسه من که اینتر بر میدارم لیورپول بدتر از رئال و بارساست چون هیچ رقمه زورم به مهاجمای دایناسورش نمیرسه.:دی خلاصه اگر لیورپولی هستین تیم خودتونو بردارین.:دی

- - -ویرایش - - -
===============
اینم نمی خواستم بگم ولی میگم.:dبه نظر من بحثای اولتیمیت رو وارد بحث گیم پلی فیفا نکنین.دیگه هر کی ندونه من میدونم تو اولتیمیت چه خبره.به جز امسال که اصلا نمیتونم حریف پیدا کنم هر سال اولتیمیت تیم رو قورت میدم من ولی خودمم میدونم اونجا یک دنیای کثیف دیگه ای.یک مشت بچه که اکثرا هم عرب هستن ریختن ،فقط رو باگ بازی میکنن و اکثرا به زور پک خریدن و کوین خریدن تیمشونو بستن.یعنی بازی کردن کلا تعطیل شده دیگه.فقط شده پول به جیب زدن EA.یادمه سه چهار سال پیش تا دیویژن دو حتی بازیکن تیم هفته هم نمیدیدی(البته دیویژنا کمتر بود) تو تیم رقبا الان دیویژن 10 رو شروع کردم من حریف دومم تیمش چند ملیون کوین قیمتش بود.می خوام بگم اون دنیا رو با بقیه فیفا قاطی نکنین.تو اولتیمیت هزار تا چیزی تاثیر داره که ما نصفش رو میدونیم و نصفشو اصلا نمیدونیم!یکسال همه توش بنتکه میخرن،یکسال اوبامیانگ.یکسال تیم ضعیف جواب میده یک سال چند ملیونی!کلا تو اولتیمیت هارمونی وجود نداره.تیمت دست خودت نیست انگار.ولی خیلی لذت بخشه.من خودمم یک معتادم.:دی خرید و فروش و دلالی و ایناهاشه که جذابه والا گیم پلی اولتیمیت یک چیز دیگه اس کلا و خیلی از اوقات رو اعصاب.همونطور که گیم پلی بازی با cpu و کریر یک چیز دیگه ایه.

به نظر من گیم پلی تو اولتیمیت همیشه بد بوده.خود مصطفی هم مطمئنم قبول داره.کدوم اولتیمیت رو همیشه ازش لذت بردی؟اونی که همه توش از همه جا سانتر میکردن یا اونای که مینداختن واسه اوبامیانگ؟هر کدوم یکجای کارشون میلنگه.اینم مثل بقیه.ولی انصافا این فیفا بهترین فیفایی که من از بعد 2011 بازی کردم.اگر اولتیمیتش بدتره نصفش به خاطر همین کوین خریدناست که قبلا نبود به این حد.والا تمام این چیزایی که میگی هر سال واسه منم اتفاق افتاده.هر سال چند بار تیم عوض میکردم و ... .یکسال به پیشنهاد خود مصطفی تیم لیگ برترم بستم اما بازم نشد!همیشه رو اعصاب بود...

یعنی برای EA انقدر سخته که یه آپدیت بده و مشکل داوری و پنالتی گرفتنو درست کنه؟ :|
کافیه فقط حریفت یه بازیکن سریع و سبک وزن مثل نیمار یا لوکاس داشته باشه دیگه تو محوطه جریمه هرجوری که بهش برخورد کنی پنالتی میگیره!
این آپدیت اخرم که کلا من نفهمیدم به چه دردی میخورد کلا هیچ اتفاقی نیفتاد حتی مشکل فریز کردن تو آلتیمیتم هنوز برام برطرف نشده.

باگ داوری فیفا16

باگ دروازه بان فیفا16

LoooooooooooooooOOOOOOOoooooooooooooooL

باگ داوری فیفا16

باگ دروازه بان فیفا16

واسه من این اتفاقا میافتاد دیگه فیفا بازی نیمکردم :d

نابوده بازی توی بخشه داوری ولی من فکر میکنم مشکل از فیزیک بازیه نه خود داوری :s

- - -ویرایش - - -

از وقتی ایمپکت انجین رو ساختن این مشکل داوری هست بعد شما می خوای با آپدیت حل کنن؟:دی 3 ساله فکر کنم.مشکل تو کدهای پایه این انجینه و تقریبا قابل حل نیست مگر اینکه از اول شروع کنن انجین ساختن که اونم EA سمتش نمیره وسط نسل.یعنی اگر قابل حل بود تا الان درست شده بود.مثل گلرها که امثال بهتر شدن،قابل حل بود مشکلشون.(ولی مطمئنم از الان دارن رو نسل بعد کار میکنن)
به جز باگهایی که انجین داره یک چیز بدی که پنالتیا داره اینه که بازیکنها خارج محوطه انقدر مربا نیستن.من خودم شاید هر بازی دو یا سه بار کلا خطا کنم.شدیدا هم خشن بازی میکنم و پر از تکل ولی تو محوطه حتی به حریف نزدیک هم نمیشم چون نزدیک شدن مساوی ولو شدن طرفه که 50% مواقع پنالتیه!اصلا مهاجمای خودم هم همینجورین.گاهی انقدر الکی میفتن که خودم خنده ام میگیره.داورم نصفشونو پنالتی نمیگیره و سوزش موقعیت از دست رفته اش واسه منه.من ترجیح میدم بازیکنم حرکتشو ادامه بده همیشه تا اینکه 50/50 پنالتی بگیرم این مدلی.

حس میکنم این آپدیته یک باگ به بازی اضافه کرده.گاهی بازیکنها توپی که باید بگیرن رو انگار گم میکنن.توپهای هوایی رو بیشنتر اوقات.قبلا همچین چیزی ندیده بودم از دیروز سه چهار بار اتفاق افتاده.
=============
این لیورپول چه تیم خوبیه.از بیشتر تیمهای 5 ستاره هم بهتره.واسه من که اینتر بر میدارم لیورپول بدتر از رئال و بارساست چون هیچ رقمه زورم به مهاجمای دایناسورش نمیرسه.:دی خلاصه اگر لیورپولی هستین تیم خودتونو بردارین.:دی

نظر منم همینه که کلا از وقتی EA ایمپکت انجینو وارد فیف کرد این مشکلات به وجود اومده، اون اوایل فکر کنم فیفا 11 بود که این انجین اومد بازیکن ها بی وزن بودن(بعضی موقع ها بازیکن ها پرت میشدن اینور اونور) یا اینکه مشکل جدا شدن دست و پا داشتن :d از بدن جدا میشد یهو ولو مشدن روی زمین :| یه سرچ کنید زیاد هست کلیپهاش

هر سال دارن یکم روش کار میکنن ولی این موتور از اول فیزیک جالبی نداشته به نظرم، همونطورم که میبینید با اینکه 2 ساله به نسل بعدی رفتیم، ولی جهش بزرگی نه توی گیم پلی و نه سایر بخش ها نداشته بلکه هر سال دارن یه دستی به ظاهرش میکشن که بازی بهتر شه ...

از اونجایی که فیفا هم هر سال توی فروش داره میترکونه، امکان نداره EA یه تکون به خودش بده و موتور بازیو عوض کنه پس فعلا باید ساخت با بازی یا اینکه کلا بیخیال شی :)

خب برای من از دیشب تا حالا مشکل پیدا کردن رقیب کم تر شده اما هنوزم هست.
راجب این بحثایی که تو این چند صفحه شد هم باید بگم همه اون باگها و مشکلاتی که گفتین برای منم پیش اومده اما چون برام بردو باخت مهم نیست و سعی میکنم لذت ببرم از بازی زیاد اذیتم نکرده.و از گیم پلی هم خیلی لذت میبرم یجورایی یاد فیفا 12 میندازه منو.
یه سوال دارم،چجوری میتونم موقع بازی با دوستم،وقتی که بازی داره انجام میشه چت کنیم؟تو چه تنظیماتی باید برم؟

باگ داوری فیفا16

باگ دروازه بان فیفا16

این داور سیاهه که اعجوبه است

دوستان این که میگین داور باعث پنالتی میشه یکم به نظرتون غیر منطقی نیست ، اینکه این داور از اون یکی بدتره یا اون از این ؟ کل پنالتی گرفتن و ... همش توسط هوش مصنوعی و یک سری کد هایی هست که نوشته شده ، بعد از اینکه یه برخورد کوچیک یا خشن توی محوطه صورت بگیره سیستم بازی تجزیه تحلیل میکنه که پنالتی بگیره یا نگیره بعد از اون یه انیمیشن از پیش تعیین شده از داور نگون بخت نشون میدن بعد همه فکر میکنن که این داور جدی جدی مغز داره و همه تقصیر ها گردنه اونه یا اینکه باهاشون لجه :d در صورتی که همه میدونن مشکل از کجاست ( مدیونید فکر کنید منظورم Ea کاناداست ، وقتی تو کشوری که ورزش اصلیش ساکر باشه و بیستبال معلومه فوتبال باید اینجوری ساخته بشه ) .

عمده مشکل هم سایر دوستان گفتن که بر میگرده به فیزیک بازی .

دوستان این که میگین داور باعث پنالتی میشه یکم به نظرتون غیر منطقی نیست ، اینکه این داور از اون یکی بدتره یا اون از این ؟ کل پنالتی گرفتن و ... همش توسط هوش مصنوعی و یک سری کد هایی هست که نوشته شده ، بعد از اینکه یه برخورد کوچیک یا خشن توی محوطه صورت بگیره سیستم بازی تجزیه تحلیل میکنه که پنالتی بگیره یا نگیره بعد از اون یه انیمیشن از پیش تعیین شده از داور نگون بخت نشون میدن بعد همه فکر میکنن که این داور جدی جدی مغز داره و همه تقصیر ها گردنه اونه یا اینکه باهاشون لجه :d در صورتی که همه میدونن مشکل از کجاست ( مدیونید فکر کنید منظورم Ea کاناداست ، وقتی تو کشوری که ورزش اصلیش ساکر باشه و بیستبال معلومه فوتبال باید اینجوری ساخته بشه ) .

رفيق ساكر همون فوتباله

Sent from my iPhone using Tapatalk

داداش این حرف رو نزن
اینجوری هر بازی کن هم کلا یک کده دیگه توپ رو وردار برو گل بزن
دیگه فرق استایل بازی مسی و رونالدو یا آبامیانگ و گرت بیل یا پالاسیو یا کواچیچ چیه؟ :)))) حرف خنده دار نزنین توروخدا. تک تک اینها کدنویسی هاشون فرق داره :) برای همینه که میشه داور رو انتخاب کرد و هر کدوم یه جورن
یه داوره ست پشت مو داره... اصلا حطا نمیگیره. طرف با جفتپا رفت تو ساق بازیکنم وایساد نگاه کرد . از پشت تو محوطه تکل زدن روم دریغ از پنالتی :))

واسه من این اتفاقا میافتاد دیگه فیفا بازی نیمکردم :d

نابوده بازی توی بخشه داوری ولی من فکر میکنم مشکل از فیزیک بازیه نه خود داوری :s

- - -ویرایش - - -

نظر منم همینه که کلا از وقتی EA ایمپکت انجینو وارد فیف کرد این مشکلات به وجود اومده، اون اوایل فکر کنم فیفا 11 بود که این انجین اومد بازیکن ها بی وزن بودن(بعضی موقع ها بازیکن ها پرت میشدن اینور اونور) یا اینکه مشکل جدا شدن دست و پا داشتن :d از بدن جدا میشد یهو ولو مشدن روی زمین :| یه سرچ کنید زیاد هست کلیپهاش

هر سال دارن یکم روش کار میکنن ولی این موتور از اول فیزیک جالبی نداشته به نظرم، همونطورم که میبینید با اینکه 2 ساله به نسل بعدی رفتیم، ولی جهش بزرگی نه توی گیم پلی و نه سایر بخش ها نداشته بلکه هر سال دارن یه دستی به ظاهرش میکشن که بازی بهتر شه ...

از اونجایی که فیفا هم هر سال توی فروش داره میترکونه، امکان نداره EA یه تکون به خودش بده و موتور بازیو عوض کنه پس فعلا باید ساخت با بازی یا اینکه کلا بیخیال شی :)

دوست عزیز اره دقیقا حرفی که من همیشه میگم اما همه فکر میکنن مشکل داوری با کد نویسی در حد اپدیت درست میشه کلا فیزیک برخورد بازی دارای معایبی هست که امیدوارم تو فیفا 17 مشکل حل بشه .کلا اگه داوری مشکلش حل بشه و اسکیل زدن هم سخت بشه و کمی سرعت بازی هم کمتر بشه و Handicap هم به کل برداشته بشه ( حذف handicapیعنی هر کسی بر اساس توانایی های بازیش گل بزنه و عدالت توی گیم پلی رعایت بشه) که البته اکثر بازی های من حداقل اینجورن در هر 10 بازی شاید دو سه دستش handicap رو توش ببینم با رفع همه این عیب ها بازی فوق االعاده میشه.بقیه حرف ها رو من بهونه های بنی اسراعیلی میدونم که از بازی میگیرن

داداش این حرف رو نزن
اینجوری هر بازی کن هم کلا یک کده دیگه توپ رو وردار برو گل بزن
دیگه فرق استایل بازی مسی و رونالدو یا آبامیانگ و گرت بیل یا پالاسیو یا کواچیچ چیه؟ :)))) حرف خنده دار نزنین توروخدا. تک تک اینها کدنویسی هاشون فرق داره :) برای همینه که میشه داور رو انتخاب کرد و هر کدوم یه جورن
یه داوره ست پشت مو داره... اصلا حطا نمیگیره. طرف با جفتپا رفت تو ساق بازیکنم وایساد نگاه کرد . از پشت تو محوطه تکل زدن روم دریغ از پنالتی :))
جدی فکر میکنی که داورها خودشون تصمیم میگیرن که چطور داوری کنن در این صورت من یکی که نمیتونم کمکت کنم ، صحبت من رو اگه با دقت بخونی دوباره شاید بهتر متوجه بشی که منظورم چی بوده .

شما جواب خودت رو چند پست قبل دادی وقتی توی یه بازی 7 تا کارت میگیری خوب معلومه این همه یک طرفه قضاوت میکنی و مشکلات رو میخوای بندازی گردن داور و خودت همه هیچ گونه تقصیری تو تک تک صحنه ها نداری پس چطور خود من کاری به بقیه دوستان ندارم این همه کارت نمیگیرم b-) وقتی خشن بازی کنی باید انتظار پنالتی هم داشته باشی .

گرفتن یا نگرفتن پنالتی به خیلی چیزا بر میگرده عمده ترینش همین عقب یا جلو بودن توی نتیجه بازیه ، مثلا یه بازی جلو بودم چنان تنه ای به بازیکن زده که چند متر پرت شده پنالتی نگرفته بعد من با یه تنه ساده خیلی خیلی ساده پنالتی گرفته که بازی مساوی بشه یا همین پنالتی زدن چندین بار شده بایه بازیکن خاص پنالتی زدم توی چند بازی تستش کردم و فقط به بالا سمت چپ زدم عین چند دفعه که 1-0 عقب بودم بدون هیچ مشکلی توپ گل شده در صورتی که دروازبان حریف هم سمت توپ میرفت ، مثلا همین بگوویچ تو دروازه بود با قد بلندی که داره توپ رو نمیتونست بگیره خیلی واسم عجیب بود ولی یه بازی که جلو بودم بازم همون سمت زدم ولی ایندفعه راحت توپ رو گرفت اینا هیچ کدوم تصادفی نیست تا زیاد بازی نکنی هر چی توضیح بدم شاید درک نکنی .

داور دقيقه ٣ بازي وسط زمين يه تنه زدم كارت زرد درآورده
هر بازي من بيش از ٧ تا كارتي دارم
واقعا يكي از نقاط ضعف شديد فيفا داوريش هست
داخل محوطه كه هيچي نگم بهتره دقيقه ٨٠ تا ٩٠ كه عقب ميفتن توپو ميارن تو ١٨ دفاع كني پنالتيه ول كني گلو خوردي خدا ميدونه چندتا بازي برده رو مساوي نشدم اينجوري

اقا سرعت بازي زياد نشده؟

نه اصلا هیچ تغییری نکرده

- - -ویرایش - - -

ازنظر منم کسی که جرات فرندلی زدن رو نداره و از شکست میترسه هیچی نیست حالا تو هی به تروفی هات بناز که یه بچه سه ساله هم وقت بذاره میتونه همشو بگیره در ضمن اینقدر هم ادعا و منم منم نکن اگه شروع کنم به خاطره تعریف کردن از اون چند دست فرندلی که با بعضیا زدی بد جور کنف میشی ها جناب آقای هزار اچیومنتا به نظر من این بحث رو کشش ندی خیلی به نفعته بزار اون چند نفری که فکر میکنن یه چیزی بارته نظرشون عوض نشه و بتونی با تروفی هات جلوشون قیافه بگیری راستی هنوز طرفدار رعالی یا …!!!!
حالا از دید شما ایشون چیزی بارشون نباشه تو فیفا! چی میشه؟ مگه مسابقس؟ مگه به فرض کسی تو فرندلی ضعیف باشه رو میندازن زندان؟
این مشکلا همش از نبودن شماها تو اجتماعه! از بس نشستید خونه مثل دخترا شدین!
آدما حق انتخاب دارن شما به یه نفر پیشنهاد دادی بازی کنه قبول نکرده همین! دیگه چرا قبول نکرده ربطی به شما نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or