FIFA 16

Untitled5a59c.png

طبق رسم هرساله امسال هم شاهد فیفا هستیم.
اضافه شدن تیم ملی زنان به بازی تایید شده.
بازی شامل 12 تیم بانوان هست که باید روبروی هم دیگه بازی کنن.مثلا نمیشه رئال بشیم و با زنان بازی کنیم
:d.کلا توی این مدها قابل بازی ـن:match day , offline tournament , and online friendly matches.
12 تیم هم عبارتند از:

Germany, USA, France, Sweden, England, Brazil, Canada, Australia, Spain, China, Italy, Mexico.
که بصورت کامل همه ی بازیکنان اسکن شدن.

====
DEFENSIVE AGILITY
arrowd.gif

چالاکی و فرز بودن بودن مداقعان :

امسال در فیفا 16 مجموعی از25تغییر بنیادین در ویژگی ها مدافعین لحاظ شده به طوری که با ایجاد مدافعان فرز در تقابل با بازیکنان و مهاجمین سرعتی لحاظ شده به عنوان نمونه وقتی بازیکنان و مهاجمین سرعتی با سرعت در زمین مانور میدن و تغییر مسیر ناگهانی میدن از این به بعد مدافعان هم میتونن به همان مقدار در تغییر ناگهانی مسیر فرز و چالاک باشن ! مدافعین زین پس میتونن به طرز ناگهانی تغییر مسیر بدن و سرعت و شتاب خوبی در کندن از زمین دارن !!

DEFEND AS A UNIT
arrowd.gif

دفاع به عنوان واحد ، دفاع کمکی ، یار پوششی : دفاع پوششی از همدیگه و دفاع کمکی و یا به تعبیری همان یار پوششی یکی از بهترین راه ها و ترفند ها در پوشش و مهار بازیکن مقابل هستش ! در فیفا 16 هوش مصنوعی جدید برای این منظور در نظر گرفته شده به صورتی که از این بعد به بعد دفاع آگاه از فضای باز و جایی هست که احساس خطر کنه به طور مثال وقتی یک دفاع داره به صورت تقابل یک به یک با حریف در حال جنگیدن هستش دفاع دیگری برای پوشش فضا و کمک میاد و به دفاع دیگه کمک میکنه ! یعنی یک دفاع روی پا میره و دفاع دیگه پوشش و بستن فضا رو بر عهده میگیره یعنی به عبارتی دفاع گروهی و کمک به یکدیگه !

INTERCEPTION INTELLIGENCE
arrowd.gif

هوش درکی تیمی بهتر و جامع تر : در نسخه جدید هم تیمی های شما به صورت بهتر و چشمگیر تری میتونن درک کنن که فضای خالی زمین کجاست و همین طور کجا بمونن که پاس بهتری دریافت کنن و پیش بینی پاس رو بهتر درک کنن البته این موضوع هم در هنگام دفاع کردن وجود داره و هم در حمله کردن و این موضوع باعث به وجود آمدن بالانس بیشتری در بازی میشه ، مثلا هنگامی که بازیکن خط حمله سعی میکنه به فضای خالی و باز زمین سوق داده بشه با سرعت پیش بره در این هنگاه دفاع ها هم برای بستن و پوشش دادن این مناطق دست به کار میشن و سعی و تلاش میکنن ، بازیکنان میانی به سرعت در بررسی فضای باز در زمین دست به کار میشن و بازیکن هم تیمیشون رو برای یورش به سوی دروازه حریف آماده میکنن و بازی رو به سرعت راه میندازن ، البته میشه در قسمت تنظیمات بازی هم برای بازیکنان تعاریف شخصی سازی نوع حرکتی در زمین برنامه ریزی کرد و باعث بهتر شدن بازی تیمی در بازی بشه .........

DYNAMIC CROSSING
arrowd.gif

و باز هم در ضمن که میخوان امسال یک بالانس عالی بین فاز دفاعی و حمله ایجاد کنن !! و همین طور سیستم پاس دهی پاس های هوایی به صورت کامل دچار تغییر شده و سیستم داینامیک پاس هوایی روش گذاشته شده که پاس های هوایی بسیار متنوع هستن و نوع چرخش توپ و حرکتی توپ در این پاس های هوایی هم دست خوش تغییرات زیادی شده و همین طور بازیکن های خط حمله امسال به صورت چشمگیری خودشون رو برای توپ های هوایی به تکاپو میندازن و وقتی توپ هوایی ارسال شد چه دفاع ها و چه بازیکن های حمله برای توپ های هوایی تلاش زیادی برای زدن ضربه به توپ میکنن !

PASSING WITH PURPOSE
arrowd.gif

یک تغیر دیگه ای هم که دربازی ایجاد شده سیستم پاس دهی بازی هستش که وقتی میخواین پاس بدین وقتی در جهت اون بازیکنی باشین که میخواین پاس رو بهش بدین شدت و سرعت توپ بهتر میشه و در کل سیستم پاس دهی بازی سخت تر شده ، همین طور گفته شده مکانیک جدید سیستم پاس دهی بازی طوری شده که در فضای های باز و بسته نوع و شدت پاس تغییر میکنه و ارور و خطای پاس ها در فضا های مختلف با توجه به شرایط تعداد بازیکن و باز بودن و بسته بودن فضا فرق های زیاد داره !!

NEW TACKLING FUNDAMENTALS
arrowd.gif

و مورد دیگه بازی اسلاید تکل ها هستش که در بازی بسیار انیمیشن هاش بیشتر شدن و توپ گیری در این بخش خیلی بیشتر میشه و همین طور توپ گیری ساده که انیمیشن های بیشتری بهش اضافه شده و دفاع ها امسال در بازی هوش خیلی بالایی دارن و آزادی عمل بسیاری در توپ گیری در بازی دارن و همین طور بازیکن های سرعتی رو با توجه به هوش و توان بدنی که دارن از کار میندازنشون .

پ.ن:با تشکر از امین عزیز

====

Argentine Primera División

• La Bombonera - Boca Juniors
  • El Monumental - River Plate [NEW]
Barclays Premier League

• Anfield - Liverpool FC
  • Boleyn Ground - West Ham United
  • Britannia Stadium - Stoke City
  • Carrow Road - Norwich City [NEW]
  • Emirates Stadium - Arsenal
  • Etihad Stadium - Manchester City
  • Goodison Park - Everton
  • King Power Stadium - Leicester City
  • Liberty Stadium - Swansea City
  • Old Trafford - Manchester United
  • Selhurst Park - Crystal Palace
  • St. James' Park - Newcastle United
  • St. Mary's Stadium - Southampton
  • Stadium of Light - Sunderland
  • Stamford Bridge - Chelsea FC
  • The Hawthorns - West Bromwich Albion
  • Vicarage Road - Watford [NEW]
  • Vitality Stadium - Bournemouth [NEW]
  • Villa Park - Aston Villa
  • White Hart Lane - Tottenham Hotspur
English Championship

• Loftus Road - Queens Park Rangers
  • The KC Stadium - Hull City
  • Turf Moor - Burnley
English League Two

• Fratton Park - Portsmouth [NEW]
Bundesliga

• Allianz Arena - Bayern München, TSV 1860 München
  • BORUSSIA-PARK - Borussia Mönchengladbach [NEW]
  • Volksparkstadion - Hamburger SV
  • Olympiastadion - Hertha BSC
  • Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
  • Veltins-Arena - FC Schalke 04
Eredivisie

• Amsterdam ArenA – Ajax
International Stadium

• Wembley Stadium – England
La Liga

• Camp Nou - FC Barcelona
  • Estadio Vicente Calderon - Atlético de Madrid
  • Mestalla - Valencia
  • Santiago Bernabéu - Real Madrid
Liga MX

• Estadio Azteca - Club América
Ligue 1

• Parc des Princes - Paris Saint-Germain
  • Stade Gerland - Olympique Lyonnais
  • Stade Vélodrome - Olympique de Marseille [NEW]
Major League Soccer

• BC Place Stadium - Vancouver Whitecaps
  • CenturyLink Field - Seattle Sounders FC [NEW]
Serie A

• Juventus Stadium - Juventus
  • San Siro/Stadio Giuseppe Meazza - AC Milan, Inter
  • Stadio Olimpico - Lazio, Roma
Saudi Abdul Latif Jameel League

• King Abdullah Sports City - Al-Ittihad & Al-Ahli [NEW]
  • King Fahd International Stadium - Al Hilal, Al Nassr, Al Shabab
Rest of the World

• Donbass Arena - Shakhtar Donetsk
Generic Stadiums
Available in Kick-Off, FIFA Ultimate Team, Career Mode and during skill games.

• Al Jayeed Stadium
  • Aloha Park
  • Arena del Centenario
  • Arena d'Oro
  • Court Lane
  • Crown Lane
  • Eastpoint Arena
  • El Grandioso
  • El Libertador
  • Estadio de las Artes
  • Estadio El Medio
  • Estadio Presidente G.Lopes
  • Euro Park
  • Forest Park Stadium
  • Ivy Lane
  • Molton Road
  • O Dromo
  • Sanderson Park
  • Stade Municipal
  • Stadio Classico
  • Stadion 23. Maj
  • Stadion Europa
  • Stadion Hanguk
  • Stadion Neder
  • Stadion Olympik
  • Town Park
  • Union Park Stadium
  • Waldstadion
====
50 - دیماریا
49-چک
48-کاوانی
47-کمپانی
46-الابا
45-گودین
44-تری
43-نالدو
42-توره
41-کازورلا
40-پیکه
39-هوملز
38-اشنایگر
37-رویس
36-رونی
35-ویدال
34-مولر
33-بنزما
32-کورتوا
31-پوگبا
30-کاستا
29-بوسکتس
28-دی بروین
27-توز
26-دخیا
25-سانچز
24-ریبری
23-گرت بیل
22-لواندوفسکی
21-کیلینی
20-لام
19-مودریچ
18-اوزیل
17-راموس
16-فابرگاس
15-بواتنگ
14-کروس
13- جیمز رودریگز
12-اگوئرو
11-اینیستا
10-داوید سیلوا
9-تیاگو سیلوا
8-نیمار
7-زلاتان
6-هازارد
5-روبن
4-نویر
3-سوارز
2-رونالدو
1-مسی
====
تیم های قابل بازی:

• Chelsea FC

• Manchester City

• FC Barcelona

• Real Madrid

• Borussia Dortmund

• Borussia Mönchengladbach

• PSG

• Inter Milan

• River Plate

• Seattle Sounders FC

• United States(تیم ملی زنان)

• Germany(تیم ملی زنان)
استادیوم ها:

• Borussia-Park

• Santiago Bernabeu

• CenturyLink Field
تنظیمات:

• Half Length: 4 minutes

• Difficulty Level:Professional/World Class

• Season: Autumn / Fall

• Weather: Rain/Clear

• Time of Day: Day/Night
همچنین دمویی از fut draft قابل بازی ـه
تاریخ عرضه:8 و 9 سپتامبر
====
Untitled2.png

تاریخ عرضه ی بازی: 22 سپتامبر
قابل دسترس برای: Xbox One-Play Station 4-Xbox 360-Play Station 3-PC
پ.ن:با اومدن اطلاعات جدید این پست تکمیل میشه.
پ.ن2:این تاپیک فیفا ـه نه فوتبال.چون در آینده درمورد اورال ها بحث زیاد پیش میاد از دوستان خواهش میکنم رعایت کنند.

image.img.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
^ ^
البته این عکسای بازیکنا مربوط به FIFA Online هست و کلا سیستم این دو بازی فرق داره باهم. هر چند اکثر فیس هایی که اینجا هست تو فیفای اصلی هم هست ولی بعضیاشونم کلا تو بازی اصلی نمیان.

^ ^
البته این عکسای بازیکنا مربوط به FIFA Online هست و کلا سیستم این دو بازی فرق داره باهم. هر چند اکثر فیس هایی که اینجا هست تو فیفای اصلی هم هست ولی بعضیاشونم کلا تو بازی اصلی نمیان.

هادی جان الان این عکس رویس توی فیفا آنلاین در حالت دیفالت دستش خالکوبی داره یا خود پی سی یوزرها ادیتش کردن ؟ :d
توی این تریلر جدیده انگار اومدن فقط خالکوبی های گردن رو قرار دادن فقط ، مثلا sydney leroux دستش خالکوبی داره در واقعیت ولی ea اومده فقط روی گردنشو گذاشته

^^
دارم میگردم دلمو به یه چیزی خوش کنم حداقل :d

phoca_thumb_l_zmckxhx.png

میگم
این EA یه آگهی بزنه این همه خدای مدل سازی داریم یکی که 3D MAX بلد باشه بگیره خدا بخواد اینا نهایت 6 مدل هیکل که ندارن هر کدومو 200$ حساب کنه 6 تاش میشه 1200$ مدل سازی واست انجام میده حرفه ایی ، الان این مثلا رویسه فقط هیکلش کمی شبیه بوزینه ها شده :| ترکیب بندیه دست و سر بدنش تو حلقم ،
این نوع فرمت رو روی فیفا استریت باید پیاده کنن ، فیفای اصلی باید واقعی تر باشه /:)

آخرین ویرایش:
هادی جان الان این عکس رویس توی فیفا آنلاین در حالت دیفالت دستش خالکوبی داره یا خود پی سی یوزرها ادیتش کردن ؟ :d
توی این تریلر جدیده انگار اومدن فقط خالکوبی های گردن رو قرار دادن فقط ، مثلا sydney leroux دستش خالکوبی داره در واقعیت ولی ea اومده فقط روی گردنشو گذاشته

^^
دارم میگردم دلمو به یه چیزی خوش کنم حداقل :d

phoca_thumb_l_zmckxhx.png

میگم
این EA یه آگهی بزنه این همه خدای مدل سازی داریم یکی که 3D MAX بلد باشه بگیره خدا بخواد اینا نهایت 6 مدل هیکل که ندارن هر کدومو 200$ حساب کنه 6 تاش میشه 1200$ مدل سازی واست انجام میده حرفه ایی ، الان این مثلا رویسه فقط هیکلش کمی شبیه بوزینه ها شده :| ترکیب بندیه دست و سر بدنش تو حلقم ،
این نوع فرمت رو روی فیفا استریت باید پیاده کنن ، فیفای اصلی باید واقعی تر باشه /:)

خیلی اطلاعات در موردش ندارم ولی انگار اینا چند ساله که دارن این قابلیتو.
کلا فیفا آنلاین حالت سالانه نداره و DLC محور هست و هر چند وقت یبار فیس پک عرضه میشه براش. الانم تو ویکی پدیاش دیدم نوشته بود گیم پلیش شبیه به فیفا 11 هست. :دی کلا یه چیز مجزا با فیفا ی ماست و خیلی نمیشه اینا رو به هم ربط داد.

من یکم این عصبانیتم فروکش کرد حالا بهتر مبتونم یکم پست بذارم !!!

من فقط الان بحث گرافیکی بازی رو میخوام صحبت کنم چون گیم پلی بازی که فعلا خیلی زوده دربارش صحبت کنیم و اصلا خبری فعلا ندادن که گیم پلی بازی چه تغییراتی کرده و صد البته هممون میدونیم تا خودمون بازی نکنیم هیچ نظری نمیشه درباره گیم پلی بازی داد خصوصا بحش سرعت بازی که اصلا نمیشه نظر داد چون تو ویدئوهایی که در یوتیوب و این جور چیزا میاد نرخ فرم ریت و از این قبیل موارد فرق میکنه و سرعت گیم پلی تو ویدئو ها مختلف کمی فرق میکنه حالا اینا به کنار فعلا صحبت سر گرافیک بازی هستش !!

خداییش این رو بگم درباره چمن بازی که پارسال EA سنگ تموم گذاشت و چمن بازی در همون نسخه فیفا 15 که عالی هستش چه کیفیت چمن و چه بازتاب نور روی چمن و کلا چمن بازی که نسل بعدی شده خداییش حد اقل از دید من که این طوره ولی من امسال تو بخش کیفیت لباس و شیدر های روی پوست و این جور چیزا فکر میکردم بازی شاهد تغییرات چشمگیری باشیم !! ولی این تریلر اولی که نشون داده شد هیچ تغییری من که حس نکردم فقط یکم بازتاب نور روی صورت و پوست بازیکن ها طبیعی تر شده !!! فقط همین یعنی این تریلر هیچ چیزی دیگه ای برای من نداشت حالا اخبار بعدی که بیاد شاید نظر همگی ما درباره بازی عوض بشه و فعلا زوده که قضاوت نهایی کنیم و نسخه بازی رو بپیچیم ولی میشه با کمال یقین گفت که گرافیک بازی تغییر چشمگیری نکرده و شاید AA بازی بهتر شده باشه و شاید تماشاگرا بهتر شده باشن و شاید و شاید و شاید ........ !!!
:-/

درباره مدلینگ بازیکن ها که اصلا صحبتش رو نکنیم بهتره فیفا در زمان اوجش هم در این بخش مشکل داشت و همیشه مشکل داره و خواهد داشت واقعا موندم چی بگم یکی از مهم ترین قسمت های یه بازی ورزشی همین مدلینگ بازیکن ها هستش که تیم EA بهش توجهی نمیکنه هیچ وقت واقعا در عجبم !!!!

ببینیم خبر های بعدی درباره بازی چی هستش و شاید تریلر نمایشگاه E3 از این بهتر باشه و ما رو هایپ کنه و از این حرف ها ولی همون طور که گفتم گرافیک بازی دیگه همینی که هست و خواهد بود ..........

درباره انیمیشن های بازی هم یه سری توضیحات بدم ! این که کیفیت انیمیشن های فیفای نسل جدید اون قدر ها هم پیشرفت نکرده میتونه چند دلیل داشته باشه !

یکی این که تیم EA میتونه در بازی فوتبالش کیفیت انیمیشن های فوق العاده با کیفیت رو در بازی بذاره ولی این کار رو نکرده چون فکر کنم چند دلیل داشته باشه یکی این که اینا اومدن در نسل جدید مقدار انیمیشن های به شدت زیادی رو در بازی اضافه کردن ( تو این موضوع هیچ شکی نیست ) و به همین سو اومدن نرخ فرم ریت انیمیشن ها رو بالاتر هم بردن که نسبت به نسل قبل روون تر شده ! ( دیوید روتر اواخر نسل قبل تو یه مصاحبه ای گفته بود ولی مقدار فرم ریت رو اعلام نکرد ! ) تا این جای کار درست ولی در عوض اومدن یه چیزی رو قربانی ماجرا کردن و اونم کیفیت خود انیمیشن هستش یعنی اومدن فقط مقدار کمی نسبت به نسل قبل کیفیت انیمیشن ها رو بالاتر بدرن مثل اضافه شدن سنسور ها به قسمت های انگشتان دست و کمر و زیر شانه ها و از این قبیل موارد ولی به اون مقداری که باید اضافه نکردن چون بار زیاد از فضای رم رو اشغال میکنه یعنی اومدن انیمیشن های به نسبت بهتری رو در مقایسه با نسل قبل تو بازی گنجوندن ولی نه این که یک نسل کامل فاصله داشته باشه و به همین سو مقدار بسیار زیادی در بازی انیمیشن اضافه کردن !!! یعنی اگه ما میخواستیم انیمیشن ها فوق العاده با کیفیتی در بازی ببینیم باید در مقابل تنوع انیمیشن های کمتری در بازی میدیدم !!!

حالا این مربوط میشه به قدرت کنسول های نسل جدید !! کم کاری سازندگان !!! و یا این که موتور گرافیکی و فیزیک و انیمیشن های بازی به صورت کامل از دوباره کد نویسی و ادغام سازی با کنسول های نسل جدید نشده که بخواد از تمامی ظرفیت های کنسول های نسل جدید بهره ببره !! واقعا من یکی نمیدونم که داستان چیه ولی به یقین میگم اگه همین بازی فوتبال دست 2K بود در بخش گرافیک و انیمیشن و فیزیک یک بازی فوتبال چیزی میساخت که همگی ما حیرت زده بشیم این رو یقین دارم ( صحبتم فقط درباره گرافیک هستش و فعلا بحث گیم پلی رو گذاشتیم کنار )

ولی من به شخصه فقط کم کاری سازندگان رو میتونم بهش اشاره کنم مثل همین مدلینگ بازیکنان این که دیگه به قدرت کنسول ها و این جور چیزا ربطی نداره !! فقط کم کاری سازنده بازی هستش یعنی بیخیال ماجرا ! هیچ اهمیتی به این موضوع نمیدن سال هاست فیفا در این زمینه رنج میبره ...........

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ahmad72ad
اصلا امیدی ندارم با این عکسایی که دیدم
همون گرافیک و مدلینگ، همون فضای ورزشگاه و تماشاگرها
ظاهرا pes کنسل شده، درسته؟ اگر اینطور باشه که فاتحه پیشرفت فیفا رو بخونیم

باز هم جنگولکی دیگر از EA!
آقا جان خواهشاً گیم پلی بازی رو درست کنید ...
حالا ورزش بانوان نداشت نمی شد؟
(البته اینم بگم که EA مطمئناً واسه بحث فروش این کارو کرده تا گیمر های مونث رو هم به فیفا جذب کنه)
یک سال بی فیفایی بس نبود آخه؟

من همیشه گفتم فیفا 15 بهترین فیفایی بود که بازی کردم..
متاسفانه باگای بازی به شدت به بازی ضربه زد و گند زد به پیشرفته فوق العاده ی بازی تو زمینه ی گرافیک...
به نظرم خیلی چیزا هنوز نمیدونیم که اگه نشون بدن پرای همه میریزه..
مثلا اسپری محو شونده ی داورا،مربیا،گزارشگرای جدید،انیمیشنای جدید،لیگای جدید،استادیوما،چهره های جدید و کلی چیزه دیگه..
تو همین تریلز چهره ها و رنگ بندیه بازی فوق العاده عالیه کافیه اچ دی بببینید ویدیو رو..
من مطمئنم امسال کاملترین و بهترین سریه بازی میشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or