آخرین ویرایش:
![]()
منبع:
سینا من اول 4 دفاعه بازی کردم ولی بعد از همون دست اول فهمیدم عمق دفاع مشکله بازیه و باید بستش:d
سریع 3 دفاع شیوه رو چیدم و با یه یک عدد sw تونستم عمق و کامل گل بگیرم
البته تا جلوی گلر هم 3 تا ئفاع رو عقب اوردم تا بلاخره مشکلو حل کردم.
تو 14 هم اخرا رو به همین شیوه اوردم.
البته مهمه که 3 تا ئفاع میانی خوب داشته باشید تو تیم که بشه خوب اجراش کرد.
خداشکر تو یووه این مشکل کمبود دفاع خوب دیده نمیشه و به راحتی تونستم رفقای رئالی رو مهار کنم
الان امدی بگی من 6 تا زدم!!:dکی بود از من 6 تا خورد Left داد ؟! :d
امین دیشب منم 3 دفاعه تست کردم و واقعا وضع دفاعم بهتر شد . نمیدونم برا شما هم پیش اومده یا نه گاهی اوقات طرف با بازیکن سرعتی میزنه دل دفاع و تا بخوایم بریم سمتش از همه رد میشه ! باز با سیستم سه دفاع یک نفر به عنوان سوییپر هست به دادم برسه
دیشب توی UT فقط بازی کردم اما توی بخش اصلی هنوز نتونستم یک تیم اصلی انتخاب کنم . با اینتر اصلا نمی تونم جلو تیمهای قوی مثل بایرن ، چلسی ، رئال یا بارسا دووم بیارم . مشکل اینتر اینه تیمش اصلا بازیکن سرعتی نداره ، اما مثلا شما بقیه تیمهای 4.5 ستاره ببینید می تونید از داخلش یکی دو تا وینگر خیلی خوب پیدا کنید اما اینتر حتی یک وینگر کلاسیک هم داخلش تیمش نیست ! همه هافبک وسط . باید به تیم 5 ستاره یا 4.5 ستاره خوب به عنوان دیفالت در نظر بگیرم. سال قبل این تیم یووه بود الانم بیشتر میخوام چلسی ، لیورپول و یووه تست کنم ببینم با کدوم بهتر میتونم 3-5-2 بازی کنم
بعد بازی یک مشکل کوچیک داره . پاس های عمقی هوایی در کل خیلی بهتر شده اما فقط در یک حالت تعادل خوبی نداره اونم زمانی که مثلا داریم هجومی بازی می کنیم بعد تیم حریف در یک سوم دفاعی خودش توپ دستش میاد بعدش با تمام قدرت بازیکن صاحب توپ پاس عمقی هوایی میده و 99% اوقات هم توپ به مهاجم نوک میرسه در حالی که چنین دقتی کمتر بازیکنی میتونه داشته باشه توی فوتبال واقعی انگشت شمارن کسایی که چنین پاسهایی بدن شاید پیرلو ، ژاوی و دو سه نفر . اُمیدوارم این مشکل برطرف کنن
از مشکلات گفتیم نکات مثبت بازی هم بگیم . توی فیفا 13 بازی یک مشکلی داشت اونم اینکه زمانی که در ضدحمله توپو برای مهاجم خودمون سانتر می کردیم تا میخواست اسپت کنه و به جلو حرکت کنه همه بازیکنا برمیگشتن . توی آپدیت ها البته این مشکل خیلی کمرنگ تر شد ولی بازم برای بعضی بازیکنا وجود داشت . اما فیفا 15 از این نظر واقعا طبیعی شده و بازیکنا به زیبایی توپو طوری استپ می کنن که دو متر جلوتر از خودشون بیوفته و اینطوری سرعتش هم گرفته نمیشه .
در مورد سانتر هم سعی کنید بیشتر سانترهای کوتاه روی تیر یک انجام بدید اینطوری شانس گلزنی بیشتره ، سانترهای بلند مداقعین راحت دفع می کنن . از نوع چینش بازیکنا زمان کرنرها اصلا خوشم نمیاد خیلی یکنواخته![]()
چی کارکنم؟ برا اینکه آف تاپیک نباشه، تو لجندری، من برای گرفتن توپ از بازیکن حریف وقتی تک به تک هستیم مشکل دارم، خیلی راحت دریبل می خورمچی کارکنم؟
![]()