آخرین ویرایش:

عین خط کش هم پاس ها میره شده عین pes متنفرم! اون نرمی و زیبایی پاس دادن 14 خیلی بهتر بود!سینا من اول 4 دفاعه بازی کردم ولی بعد از همون دست اول فهمیدم عمق دفاع مشکله بازیه و باید بستش:dکسی هست سیستم سه دفاعه استفاده کنه ؟ وضع دفاعش بهتر شده ؟

سوئیچ کردن بازیکنا رو بذارین روی Air ball(فقط توپهای هوایی اتوماتیک هست) خیلی بهتر میشه دفاع کرد,من اینکارو کردم خیلی بهتر از سوئیچ اتوماتیک هستپوشش دادن دفاع واقعا سخت شده . اگر پاس عمقی بلند و قدرتی بفرستید احتمال اینکه به بازیکنتون برسه خیلی زیاده طوری که ممکنه حتما مدافعین از بازی محو بشن و مهاجم تک به تک بشه . هنوز با سیستم 4 دفاعه راه حلی برای این مشکل پیدا نکردم شاید سیستم 3 دفاعه تا حدی شرایط بهتر کنه .
نکته دیگه توی دفاع اینه در نبردهای تک به تک سخته توپو از حریف بگیریم گاهی اوقات با یک سر توپ ساده مدافع کامل محو میشه . اصلا نباید توی پای یک بازیکن تکنیکی بریم ففط فضارو باید ببندیم جلوتر نیاد . کلا دفاع کردن توی فیفا 15 خیلی سخت شده بخصوص دفاع فردی
کسی هست سیستم سه دفاعه استفاده کنه ؟ وضع دفاعش بهتر شده ؟
کجاست این سوئیچسوئیچ کردن بازیکنا رو بذارین روی Air ball(فقط توپهای هوایی اتوماتیک هست) خیلی بهتر میشه دفاع کرد,من اینکارو کردم خیلی بهتر از سوئیچ اتوماتیک هست