FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
یه نقد و نظر تقریبا مختصر هم من بدم:d
بازی نسبت به دمو خیلی بهتر شده.با چمنش خیلی حال کردم.نسبت به 14 قشنگ تر شده

توپ ماشالا میشوتی انگار پبنه میشوتی! اوج میگیره میره هوا!! دیگه در این حد هم بازیکنا کم دقت نیستن!خیلی سبک شده توپ

واکنش های جدید دروازبانی قشنگ شده و باحاله! ولی بعضی مواقع فوق العاده افتضاح میشن! یه گل خوردم توپ از کنار کمر دروازبان رد شد با دست راحت راحت میتونست بگیره اومد با پا بگیره:|

پاس دادن خیلی بد شده.اصلا از این سبک پاس دادن خوشم نمیاد.مدل پاس دادن فیفاهای قبلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم! تو 15 بازیکن رو به بازیکنی که میخواد بهش پاس بده باشه پشتش بهش باشه زمین افتاده باشه مهم نیس.کافیه پاس بدی و جهت.تمومه بهش میرسه:| عین خط کش هم پاس ها میره شده عین pes متنفرم! اون نرمی و زیبایی پاس دادن 14 خیلی بهتر بود!

این نسخه هم واسه کسایی که دنبال کنترل توپ هستن عالیه! تند تند پاس بدی و با بازیکن مانور بدی میتونی توپ رو تو اکثر دقایق به راحتی در اختیار داشته باشی!
در کل هر زمان که شماره جدید فیفا میاد قدر فیفای قبلی رو میدونم که چقدر خوب بود:dبا این فعلا راحت نیستم اصلا
فعلا با توجه به مدت زمانی که بازی کردم نظرم این بود

پوشش دادن دفاع واقعا سخت شده . اگر پاس عمقی بلند و قدرتی بفرستید احتمال اینکه به بازیکنتون برسه خیلی زیاده طوری که ممکنه حتما مدافعین از بازی محو بشن و مهاجم تک به تک بشه . هنوز با سیستم 4 دفاعه راه حلی برای این مشکل پیدا نکردم شاید سیستم 3 دفاعه تا حدی شرایط بهتر کنه .

نکته دیگه توی دفاع اینه در نبردهای تک به تک سخته توپو از حریف بگیریم گاهی اوقات با یک سر توپ ساده مدافع کامل محو میشه . اصلا نباید توی پای یک بازیکن تکنیکی بریم ففط فضارو باید ببندیم جلوتر نیاد . کلا دفاع کردن توی فیفا 15 خیلی سخت شده بخصوص دفاع فردی

کسی هست سیستم سه دفاعه استفاده کنه ؟ وضع دفاعش بهتر شده ؟

سینا من اول 4 دفاعه بازی کردم ولی بعد از همون دست اول فهمیدم عمق دفاع مشکله بازیه و باید بستش:d
سریع 3 دفاع شیوه رو چیدم و با یه یک عدد sw تونستم عمق و کامل گل بگیرم ;)
البته تا جلوی گلر هم 3 تا ئفاع رو عقب اوردم تا بلاخره مشکلو حل کردم.
تو 14 هم اخرا رو به همین شیوه اوردم.
البته مهمه که 3 تا ئفاع میانی خوب داشته باشید تو تیم که بشه خوب اجراش کرد.
خداشکر تو یووه این مشکل کمبود دفاع خوب دیده نمیشه و به راحتی تونستم رفقای رئالی رو مهار کنم ;;)

با سلام خدمت دوستان عزیز .
به نظر من مهمترین مشکلی که تو هر سال بازی FIFA وجود داره اتصال به سرورهای EA‌ برای آنلاین هستش ! چون معلوم نیست مشکل از سرور EA هست یا از ISP اینترنت ما !
و مشکل دیگه که در FIFA 15 خیلی دیده میشه و گفته میشه پاس های بسیار راحتی که واقعا از جلوه های واقعی FIFA کم میکنه ...
بازم بازی رو کامل باید انجام بدم تا بتونم نظرات بیشتر بدم ...
البته دوستان و اساتید گرامی هستن که نظرات واقعا ارزشمندی رو گذاشتند و واقعا هم استفاده کردیم . :|

پوشش دادن دفاع واقعا سخت شده . اگر پاس عمقی بلند و قدرتی بفرستید احتمال اینکه به بازیکنتون برسه خیلی زیاده طوری که ممکنه حتما مدافعین از بازی محو بشن و مهاجم تک به تک بشه . هنوز با سیستم 4 دفاعه راه حلی برای این مشکل پیدا نکردم شاید سیستم 3 دفاعه تا حدی شرایط بهتر کنه .

نکته دیگه توی دفاع اینه در نبردهای تک به تک سخته توپو از حریف بگیریم گاهی اوقات با یک سر توپ ساده مدافع کامل محو میشه . اصلا نباید توی پای یک بازیکن تکنیکی بریم ففط فضارو باید ببندیم جلوتر نیاد . کلا دفاع کردن توی فیفا 15 خیلی سخت شده بخصوص دفاع فردی

سوئیچ کردن بازیکنا رو بذارین روی Air ball(فقط توپهای هوایی اتوماتیک هست) خیلی بهتر میشه دفاع کرد,من اینکارو کردم خیلی بهتر از سوئیچ اتوماتیک هست
دوستان بنظرتون یعد از اپدیتی که اومد دروازه بانها و داوری بدتر نشده؟
دیروز که بازی میکردم روی درجه لجندری کاسیاس به هیچ کدوم از توپها نه نمیگفت!!
یه باگی که من دیدم بازی مربوط میشه به داور که داخل بازی سوپر کاپ اسپانیا هر وقت ضربه ازاد به نفع من میشد فرت و فرت به بازیکنای اتلتیکو که داخل دیوار دفاعی بودن کارت زرد میداد بخاطر جلو اومدن,چه رفت و چه بازی برگشت!!!

آخرین ویرایش:
سلام ... دوستان به نظرتون بازی نسبت به دمو خیلی ساده تر نشده؟

من با فاینورد و اوترخت و اینجور تیم ها به راحتی می تونم رو Legend تیم های بزرگ رو یا ببرم یا مساوی کنم باهاشون. تو دمو مثلا با منچستر سیتی به سختی می تونستم حتی به دورتموند و این جور تیم ها گل بزرنم رو سخت ترین حالت.

البته نسبت به دمو خیلی روون شده ... دمو خیلی سخت بود.

قلق بازی دستتون نیومده باختین .... اینا اثرات همینه.

درباره پر گل بودن چند بازی اخر چنتا تیم خوب توی فوتبال واقعی رو ببینید

الچه1-5رئال‌مادريد
رئال‌مادريد8-2لاكروني
بازل1-5رئال‌مادريد

منچستريونايتد3-5لسترسيتي
منچستريونايتد4-0کوئينز پارک

بايرلوركوزن1-4وولفسبورگ
بايرلوركوزن 3-3 وردربرمن
بايرلوركوزن4-2 هرتابرلين

و خیلی نمونه مشابه مثلا فکر می کنم طرفدارای سری آ یادشون همین چند هفته پیش
پارما 4-5 میلان
یا
ساسولو0-7اينترميلان
فکر میکنم هفته دوم سری آ بود

آلمان و برزیل هم توی جام جهانی فراموش نکنید ...

در کل منم میگم یه سری از دوستان که نخریدن رو ناراحت نکنید با نظرات کارشناسی خودتون ، درسته مشکلات هست ولی دیگه افتضاحهه باگه اینا رو تموم کنید.

راستی بایرن و رئال‌مادريد لیگ قهرمانان سال قبل و بایرن بارسا قبل تر توی همین لیگ قهرمانان یاد بیارین (دیگه فکر نکنم با این مثال ها کسی بیاد بگه پر گله بازی هامون!)

خب بالاخره بازی کردم و دیشب Season Cup هم باز بود و فرصت خوبی بود برای تمرین.

با رئال بازی کردم و شاید بهترین فیفایی باشه که از سال 94 بازی کردم. مخصوصا سیستم پاس دادن که عالی شده. دروازه بانها خیلی زیادی قوی شدن و دیگه نمیشه شرتی-شرتی گل زد. هم میشه گفت خوبه و هم نه.

بازی به نظرم سریعتر شده و فیزیک بازی هم خیلی طبیعی تره. گرافیک هم که چی بگم، خیلی بهتر از فیفا 14 شده. یکسری مشکلات کانکت شدن آنلاین که توی فیفا14 بود هم حل شده.

در کل فعلا جا داره که تمرین کنیم و بازی دستمون بیاد چون تغییرات زیاده.

دوستان این تغییرات تو قسمت کنترل بازی بدید ببینید چطور میشه!خوبیه فیفا اینه یکسری تنظیمات گذاشته که هر سلیقه ای پوشش میده!در قسمت کنترل ستینگ اتو سویچ بزارید مانوءل و به همین ترتیب پاس و شوت سانتر پاس تو عمق و دروازبان،خلاصه تمام گزینه هارو از حالت اسیست به(ابتدا بزارید سمی تا بیشتر دستتون بیاد)مانوءل تغییر بدید اونوقت خیلی دوست دارم نظرتون در مورد راحتی پاس و شوت بدونم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or