آخرین ویرایش:
از دوستان کسی هست بازی رو دیجیتالی خریده باشه ایا؟؟
يكى از سازنده هاى PES گفته بود تا فيفا رو نديده بودم نگران بودم الان نه.... الان ميفهمم راست ميگفت
میشه بپرسم شما از یه بازی اسپورت نسل جدید چه چیزی انتظار دارید؟؟:d

اگه راه حلی می دونید لطفا راهنمایی کنید تو دمو هم همین مشکلو داشتم ممنوننه اقا من امروز کلی بازی کردم .مشکلی نداشت.البته در روزهای بعد وضعیت سرور بهتر میشه
عالی بود..حرف دلمو زدی.یعنی ما داریم چی بازی میکنیم ایراد نمیبینیم ؟؟
دوستان عزیزی که میگین 8 تا گل زدین تو یه بازی جوابتون رو Mehdi Cage داد ..شما دیگه ایراد پیدا نکردین اومدین گیر دادین به این موضوع
خوب این بر میگرده به حریفت ..چه ربطی داره به بازی آخه .. شما کسی که باش بازی کردی نوب بوده یا خودت نوب بودی که 8 تا گل خوردی .. نزار پای بازی که ایراد داره..
دیروز با یکی برا عربستان بازی کردم بازیمون 0 ...0 بازیش خیلی هم خوب بود..اما با یه نفرم امروز بازی کردم تو سیسن که 5.....0 بردمش چون که طرف مشکل داشت بازیش ... الان بیام بگم فیفا باگشه این ؟؟
همچین میگین زاویه بسته باگ هست که انگاری هیج جا گل زاویه بسته نمیزنن تو فوتبال واقعی
یه سری که چند وقت پیش گیر داده بودن به چمن ..فقط برین بازی سیتی چلسی چند روز پیش رو ببینین و بعد بیاین اینجور ایرادای الکی بگیرین
چیزی که یه سری خوذشون نمیدونن اسمش رو میزارن باگ و همه ملتو نا امید میکنن از بازی
خوب چرا فک میکنی تو نسخه های قبلی بازیکن سرعتی کاربرد نداشته ؟؟ شما انتظار داری یکی مثل رویس رو سرعتش مانور داده نشه ؟؟ یا رونالدو یا مسی ؟؟ خوب پس چیکار کنن ؟؟
شما تو واقعیت نمیبینی دریبل زدن تقریبا راحته و یه سری بازیکنا از جمله مسی راحت دریبل میزنن و وارد محوطه جریمه میشن ؟؟ دیدی یا نه ؟؟
شما برو دفاع کردن تو فیفارو یاد بگیر دیگه نمیای بگی مسخره شده اینه اونه ...
3 روزه داره بازی مینکنم
آفلاین زدیم
سیسن و آلتیمت ..بازی هم خیلی عالی شده جز یه سری ایرادای کوچیک که مطمئنن حل میشه با اپدیت های بعدی
نتش طرف مشکل داره میگه بازی باگ داره بازی لگ داره لعنت به ea
برو پیس بازی کن تا از این بازی آرکید خلاص شین
جک ساله این حرف
میگن فیفا آرکید شده ...
دادا منم فیفا رو قبول دارم طوریکه اگه نخوام فیفا بازی کنم عمرا سمت pes برم! قبوله بازیکن سرعتی باید تاثیرگذار باشه منتها تو فیفا یخورده اغراق شده... بعدش من نت ۸ مگ دارم پینگم زیر ۱۷۰ ولی تقریبا تو همه بازیهای آنلاینی که انجام دادم لگ داشت٬ خداکنه مشکل از نت من باشه و از سرورا نباشه.... یه ایرادی که خودم همیشه به pes میگرفتم این بود که کافیه دو تا بازیکن سرعتی بزاری جناحین و یه بازیکن قدبلند بزار نوک حمله و.... حس میکنم فیفا ۱۵ یخورده اینطوری شده... پیشرفت چه از لحاظ گرافیکی و چه از لحاظ گیمپلی مشهوده امیدوارم با آپدیت اوضاع بهتر بشهیعنی ما داریم چی بازی میکنیم ایراد نمیبینیم ؟؟
دوستان عزیزی که میگین 8 تا گل زدین تو یه بازی جوابتون رو Mehdi Cage داد ..شما دیگه ایراد پیدا نکردین اومدین گیر دادین به این موضوع
خوب این بر میگرده به حریفت ..چه ربطی داره به بازی آخه .. شما کسی که باش بازی کردی نوب بوده یا خودت نوب بودی که 8 تا گل خوردی .. نزار پای بازی که ایراد داره..
دیروز با یکی برا عربستان بازی کردم بازیمون 0 ...0 بازیش خیلی هم خوب بود..اما با یه نفرم امروز بازی کردم تو سیسن که 5.....0 بردمش چون که طرف مشکل داشت بازیش ... الان بیام بگم فیفا باگشه این ؟؟
همچین میگین زاویه بسته باگ هست که انگاری هیج جا گل زاویه بسته نمیزنن تو فوتبال واقعی
یه سری که چند وقت پیش گیر داده بودن به چمن ..فقط برین بازی سیتی چلسی چند روز پیش رو ببینین و بعد بیاین اینجور ایرادای الکی بگیرین
چیزی که یه سری خوذشون نمیدونن اسمش رو میزارن باگ و همه ملتو نا امید میکنن از بازی
خوب چرا فک میکنی تو نسخه های قبلی بازیکن سرعتی کاربرد نداشته ؟؟ شما انتظار داری یکی مثل رویس رو سرعتش مانور داده نشه ؟؟ یا رونالدو یا مسی ؟؟ خوب پس چیکار کنن ؟؟
شما تو واقعیت نمیبینی دریبل زدن تقریبا راحته و یه سری بازیکنا از جمله مسی راحت دریبل میزنن و وارد محوطه جریمه میشن ؟؟ دیدی یا نه ؟؟
شما برو دفاع کردن تو فیفارو یاد بگیر دیگه نمیای بگی مسخره شده اینه اونه ...
3 روزه داره بازی مینکنم
آفلاین زدیم
سیسن و آلتیمت ..بازی هم خیلی عالی شده جز یه سری ایرادای کوچیک که مطمئنن حل میشه با اپدیت های بعدی
نتش طرف مشکل داره میگه بازی باگ داره بازی لگ داره لعنت به ea
برو پیس بازی کن تا از این بازی آرکید خلاص شین
جک ساله این حرف
میگن فیفا آرکید شده ...
والا من دیروز بازی کردم لگ داشتم شب ولی امروز از صبح خیلی راحت بازی کردم دیروز خودم دیدم پینگ تایم اوت داره..احتمال زیاد بر میگرده به نتت دادا چون که فعلا سرورا هم خلوته نباید مشکل خاصی باش ...راجب اینکه میگی بازیکن سرعتی..خدایی کسی بخواد تمام فکرشو بزاره رو بازی راحت میشه کاری کرد از جناحین کسی نتونه راحت بره جلو .. 14 هم اینطوری بوداا اگه یادت باشه سانتا اکثرا گل بود ولی الان دیگه اونطوری نیس از هر 10 تا سانت 9 تاش گل بشه الان خیلی بالانس ترهدادا منم فیفا رو قبول دارم طوریکه اگه نخوام فیفا بازی کنم عمرا سمت pes برم! قبوله بازیکن سرعتی باید تاثیرگذار باشه منتها تو فیفا یخورده اغراق شده... بعدش من نت ۸ مگ دارم پینگم زیر ۱۷۰ ولی تقریبا تو همه بازیهای آنلاینی که انجام دادم لگ داشت٬ خداکنه مشکل از نت من باشه و از سرورا نباشه.... یه ایرادی که خودم همیشه به pes میگرفتم این بود که کافیه دو تا بازیکن سرعتی بزاری جناحین و یه بازیکن قدبلند بزار نوک حمله و.... حس میکنم فیفا ۱۵ یخورده اینطوری شده... پیشرفت چه از لحاظ گرافیکی و چه از لحاظ گیمپلی مشهوده امیدوارم با آپدیت اوضاع بهتر بشه
دادا پیس که اصلا بازی شروع نشده کلیشه ای هستعالی بود..حرف دلمو زدی.
فقط یک بدی که من توی این بازی دیدم جو ورزشگاه هست وقتی که یک موقعیت از دست میره به این صورت که تماشاچی ها آه کشیدنشون خیلی کلیشه ای میشه و بعد از مدتی تکراری! به غیر از این بقیه جو ورزشگاه عالی هست.