FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
یه نکته جالب
من دو سه روز اول توی بازی در برخی صحنه ها مثل اهدای کاپ و صحنه هایی که دوربین نزدیک بود افت فریم داشتم اما الآن دو روزه اصلاً افت فریم ندارم! البته این دو روز کینکت رو خاموش کردم شاید مال اون باشه.
اگر هم به خاطر کینکت افت فریم ایجاد شده باشه باز به یه نکته دیگه میرسیم
PS4 با اون همه ادعای رم و... بدون کینکت در این بازی افت فریم داره درحالی که ایکس باکس با وجود کینکت همون افت فریم رو داره و بدون کینکت اصلا افت فریم نداره! اینم از GDDR5 شون!

البته نگید که افت فریم به خاطر Optimize نشدن بازیه چون Optimize کردن یعنی کاهش گرافیک بازی به خاطر از بین بردن افت فریم.

آخرین ویرایش:
برنامه جدی EA برای برخورد با متخلفین تو فیفا15 که شامل خرید و فروش سکه و استفاده از روبات در ترانسفر مارکت و همچنین تقلب و تبانی در نتایج مثل boost در پروکلاب و ......
8dpod7xtzybcm3tn2zlg.jpg
[/URL][/IMG]

برنامه جدی EA برای برخورد با متخلفین تو فیفا15 که شامل خرید و فروش سکه و استفاده از روبات در ترانسفر مارکت و همچنین تقلب و تبانی در نتایج مثل boost در پروکلاب و ......
8dpod7xtzybcm3tn2zlg.jpg
[/URL][/IMG]
عزیز دیر دیدی این خبر برای 1 ماه پیشه تو این تاپیک کلیم راجب بهش بحث شد:دی

تو چنتا از پستها خوندم که بحث سر تاریخ عرضه یا تهیه دیسک و آخرین نقل و انتقالات تو دمو یا نسخه اصلی بود. خوب اینکه تو دمو نقل و انتقالات کامل نباشه که کاملا طبیعی هست چون دمو مال خیلی وقت پیشه اما اینکه انتظار داشته باشیم تو نسخه نهایی همه نقل و انتقالات انجام شده باشن هم انتظار دور از ذهنی هست همینجور که سال های قبل هم این اتفاق میفتاد مثلا اوزیل سال پیش. دیسک های بازی از خیلی وقت قبل از ریلیز آماده میشن و اما EA اولین آپدیتش رو واسه روز عرضه بازی آماده میکنه که اگر جا مونده ای از نقل و انتقالات بود که حتما هم هست و یا احیانا مشکلی چیزی تو بازی بود با همون آپدیت حل میشه.

عزیز دیر دیدی این خبر برای 1 ماه پیشه تو این تاپیک کلیم راجب بهش بحث شد:دی

اینکه میدونم خبر مال قبله اما تو این فروم من نگفتم چون ربطی نداشت و فقط خواستم یادآوری بشه واسه کسایی که ندیدن. تو فروم اولتیمیت گفتم که چون من از روبات استفاده میکردم چند وقت پیش بهم ایمیل هشدار داد ea اما گوش نکردم از چنتا تاجرای گنده ea هم که پرسیدم گفتن بن نمیکنن تا اینکه دوبازه یه 5میلیون سکه به حساب دوستم انتقال دادم اونم با یه کارت قرارداد که حالا دوباره ea ایمیل تهدید آمیز داده که کل شرایط رو که قبلا تو فروم ea خونده بودم هم بود که این عکس هم بود. با وجودی که از اکانت اصلیم استفاده نمیکنم ترسیده شده این عکس هم خلاصه و مفید بود محض یادآوری گذاشتم. واسه تو تکراری هست دیگه اسپم نده

واسه تو تکراری هست دیگه اسپم نده
عزیزم اسپم این نیست! من فقط خواستم یادآوری کنم این خبر برای خیلی وقت پیشه!
رو خبرش هم بحث شد یکجای خبر بود همه این قضایا رو برد زیر سوال! یعنی EA میتونه حتی برای خرید سکه بدون اخطار قبلی شمارو بن کنه!

بچه ها من میخوام بازیکنان جوری چينده بشن که بتونم از پشت محوطه جریمه شوت های خوبی بزنم.چیکار کنم

اینکه بخوای شوت بزنی بیشتر از اینکه به سیستم ربط داشته باشه به نحوه بازیت با همون سبک بازیت ربط داره که باید بتونی توپ رو حفظ کنی و فضا بسازی تا شرایط شوت زنی رو فراهم کنی. سیستم 41212 توش نسبتا بهتر میشه شرایط شوت زنی رو فراهم کرد برای اینکه فضای شوتزنی هم بوجود بیاری 2تا راه عمده داره که یکی اینه که پاس های کوتاه بدی و چون معمولا حریف با R1 دفاع میکنه با جنتا پاس سریع دفاعش به هم ریخته میشه و میشه پشت 18 قدم فضای شوتزنی بوجود آورد و یکی دیگه هم استفاده از دریبل هست و اگر هم با حوصله و حساب شده پاس کوتاه بدی و هرجا هم احتیاج بود بتونی به دریبل بزنی راحت میتونی بازیکنات رو تو موقعیت شوت قزاز بدی

تا دیروز دمو فیفا 15 فقط با کامپیوتر بازی می کردم اما دیروز وقتی با یکی از رفیقام نشستیم بازی کردیم فهمیدم چرا بعضی از دوستان میگن شبیه PES شده ! :دی امیدوارم یکم به این پاس ها برسن چون سرعت بازیو به شکل تخیلی بالا برده و گردش توپ هم بشدت اسون کرده !

تا دیروز دمو فیفا 15 فقط با کامپیوتر بازی می کردم اما دیروز وقتی با یکی از رفیقام نشستیم بازی کردیم فهمیدم چرا بعضی از دوستان میگن شبیه PES شده ! :دی امیدوارم یکم به این پاس ها برسن چون سرعت بازیو به شکل تخیلی بالا برده و گردش توپ هم بشدت اسون کرده !
اگه اونجوری کنن که الان همه در حال شکایت بودن
چون شبیه پی اس شده جذاب شده وگرنه که قابل بازی کردن نبود

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

دوستان چند سوال داشتم:
-چه جوری میشه از جناحین سانتر زمینی کرد؟(داخل pes با سه بار دایره میشد )
-موقع ضربه ازاد وقتی که نفر دوم رو میاری چطور واسه نفر اول توپ میکاره و نفر سوم هم بیاری میشه که واسه نفر دوم توپ بکاره و نفر دوم هم واسه نفر اول؟
-این سر شونه های بازیکنا امکان داره درستش کنن یا داخل نسخه نهایی هم به همین شکل هست؟
-id player هم وجود داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or