FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
راستی بحث تایم شد یه سوال دارم از اساتید مبنای تایم فوتبال ها چیه مثلا یک بازی 10 دقیقه ایه فیفا طولانی تره از یک بازیه 10 دقیقه ایه pes ، کلا منظورشون از اعداد تایم ها چیه یک نیمه یا یک بازیه کامل و چرا فیفا و pes تو این زمینه هم فرق دارن با هم؟!

راستی بحث تایم شد یه سوال دارم از اساتید مبنای تایم فوتبال ها چیه مثلا یک بازی 10 دقیقه ایه فیفا طولانی تره از یک بازیه 10 دقیقه ایه pes ، کلا منظورشون از اعداد تایم ها چیه یک نیمه یا یک بازیه کامل و چرا فیفا و pes تو این زمینه هم فرق دارن با هم؟!
برای فیفا مدت زمان یک نیمس.برای pes مدت زمان کل بازیه.

مهم
شاید بیشترتون بدونید من کلا آفلاین بازم هیچ وقتم نمیدانم چرا جذب جریان آنلاین نشدم....چنتا سوال دارم...
من اینترنتم سرعتش خوبه اما بسته به منطقمون کلا قطع وصلی زیاد داره و مبین نت هست و تلفن همراه همه خط ها هم گاهی آنتن نمیده این رومینگ ملی هم الکیه من که تغییری حس نکردم....
من دستگاهم ریجن 2 و راحت وصل نت میشه اما به زور شایدم هر 20 بار امتحان شانسی میره توpsn وکلا مشکل داره و uk هم ساختم کلا آنتن این منطقه مشکل داره تو تهران همه شرکتاش....
من آلتیمیت بازی کنم باید به psn وصل باشم؟؟ اصلا آلتیمیت چطوریاست با دوستات توpsn باید بازی کنی ؟؟ و جریانه کلیش از وقتی که صفر میخوای شروع کنی مثل کسی که دفعه اولشه بگین شاید منم جذب شدم....
مرسی هر کی پاسخ بده متشکر میشم آخرش چی میشه؟؟ و به چه چیزایی برا بازی نیاز داره؟؟ باید اکانتم فعال باشه و خریده باشم شارژشو؟؟
و نحوه بازیشم توضیح بدین متشکر میشم از اول تا آخر

با اجازه بزرگان التیمیت تیم من خودم زیاد بازی نکردم یک چندماهی فیفا14 التیمیت زدم.توی این مد ابتدا یک تیم ضعیف بهتون میده که معمولا اورال بازیکنا بالای 65 نیست.بعد شما میتونید التیمیت به دو صورت افلاین یا انلاین برید که در هر دو صورت باید به نت وصل بشید در هر بازی به ازای برد مساوی امتیازاتی دریافت میکنید با استفاده از این امتیازات میتونید بازیکن بخرید یا اینکه پک هایی هست که شامل سه دسته طلایی نقره ای برنزی میشه البته مثلا طلایی یک بسته پرمیموم هم داره توی این بسته ها هم بازیکن و چیزهای دیگه مثل ایتم های تمدید قرارداد بازیکنا ، ایتم های لباس بازیکن نوع تمرین بازیکن و اینا .............
البته توضیحم کامل نیست اما خوب بصورت کلی توضیح دادم

با اجازه بزرگان التیمیت تیم من خودم زیاد بازی نکردم یک چندماهی فیفا14 التیمیت زدم.توی این مد ابتدا یک تیم ضعیف بهتون میده که معمولا اورال بازیکنا بالای 65 نیست.بعد شما میتونید التیمیت به دو صورت افلاین یا انلاین برید که در هر دو صورت باید به نت وصل بشید در هر بازی به ازای برد مساوی امتیازاتی دریافت میکنید با استفاده از این امتیازات میتونید بازیکن بخرید یا اینکه پک هایی هست که شامل سه دسته طلایی نقره ای برنزی میشه البته مثلا طلایی یک بسته پرمیموم هم داره توی این بسته ها هم بازیکن و چیزهای دیگه مثل ایتم های تمدید قرارداد بازیکنا ، ایتم های لباس بازیکن نوع تمرین بازیکن و اینا .............

برای بازی کردن التیمیت باید پلاس داشت؟

بعد تو انلاین با کیا بازی میکنید.تو آفلاین چی؟
افلاینش خیلی اینترنت میخوره؟

لطفا کسی جواب بده که وارده یکی جواب داد من اصلا نفهمیدم با تشکر ازش زیاد خوب نفهموند به من حداقل...پخ هم دادین چه بهتر فرق نداره یکی که زیرو بمشو میدونه فقط جواب بده جامع به سوال زیر
مهم
شاید بیشترتون بدونید من کلا آفلاین بازم هیچ وقتم نمیدانم چرا جذب جریان آنلاین نشدم....چنتا سوال دارم...
من اینترنتم سرعتش خوبه اما بسته به منطقمون کلا قطع وصلی زیاد داره و مبین نت هست و تلفن همراه همه خط ها هم گاهی آنتن نمیده این رومینگ ملی هم الکیه من که تغییری حس نکردم....
من دستگاهم ریجن 2 و راحت وصل نت میشه اما به زور شایدم هر 20 بار امتحان شانسی میره توpsn وکلا مشکل داره و uk هم ساختم کلا آنتن این منطقه مشکل داره تو تهران همه شرکتاش....
من آلتیمیت بازی کنم باید به psn وصل باشم؟؟ اصلا آلتیمیت چطوریاست با دوستات توpsn باید بازی کنی ؟؟ و جریانه کلیش از وقتی که صفر میخوای شروع کنی مثل کسی که دفعه اولشه بگین شاید منم جذب شدم....
مرسی هر کی پاسخ بده متشکر میشم آخرش چی میشه؟؟ و به چه چیزایی برا بازی نیاز داره؟؟ باید اکانتم فعال باشه و خریده باشم شارژشو؟؟
و نحوه بازیشم توضیح بدین متشکر میشم از اول تا آخر

احتمالا شما تازه به خرید بازی رو آوردی دوست عزیز. یه زمانی بود که FIFA برای PS3 حدود یک هفته زودتر از موعدش ریلیز شد و اومد بیرون. وحید هم کلا تو این کار هستش و چون تو بازار کار میکنه معمولا چیزایی که میگه درست هستند.
الان چه ربطی داشت به اینکه من تازه شروع به خرید کردم یا خیلی وقته؟؟؟ من که امیدوارم زودتر بیاد ولی در کل بعید میدونم اینقدر زودتر بیاد! 5 شنبه بیاد یعنی 5 روز زودتر!

برای بازی کردن التیمیت باید پلاس داشت؟

بله به پلاس نیاز داره

- - -ویرایش - - -

بعد تو انلاین با کیا بازی میکنید.تو آفلاین چی؟
افلاینش خیلی اینترنت میخوره؟
تو انلاین با افراد دیگه مثل شما دیگه معمولا تیم هایی قرار میدن که هم رده با شما باشن معمولا
تو افلاین هم همینطور با cpu که مثلا یک بازی مدیوم یک بازی word class یا یک بازی legendary
نمیدونم میزان مصرف نت ولی تو افلاینش احتمالا کمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or