FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
نمیشه کلا حذفش کرد...؟
من دموی ژاپونو از صب زدم با کنسول تازه 600 مگ گرفته...ترجیح میدم اونو حذف کنم با PC دانلود کنم بعد با برنامه منتقلش کنم ولی وقتی delete رو میزنم بعد چن دیقه دوباره میاد تو دانلودم...
شما برو تو تنظیمات کنسول. بخش system و بعد تیک auto download رو بردار.مشکلت حل میشه

احتمال داره واسه us نیاد؟
نه حتما میاد

- - -ویرایش - - -

فکر کنم از برادران تو ea شاغل هستند آمریکای جهانخوار و صهیونیست رو تحریم کردند!!!باشد تا رستگار شوند:))
اخه ea امریکائیه ;))
این دیر اومدن بخاطر اینه که فیفا توی اروپا خیلی بیشتر از امریکا میفروشه

گفته بودن که حجم دمو سه گیگ و خورده ای هست ولی این لینک 2.95 گیگ ـه ! مشکلی که نداره ؟ زدم واسه دانلود ...
نه مشكلي نداره من دانلود كردم

بازي پيشرفت داشته ولي نميدونم چرا موقعي كه داره صحنه اهسته نشون ميده دور توپ يه هاله بزرگ هست كه باعث ميشه شطرنجي بنظر بياد
در مورد شوت ها هم يكمي سخت شده يجورايي تو درو ديوار ميره
دروازبان ها هم بدك نبودن
البته من دو دست بيشتر بازي نكردم
يچيز ديگه هم يكم تو ذوق ميزنه بازي باروني هست چون وقتي بازيكن ها ميدون از زير پاشون آب بلند ميشه يعني تو زمين حجم اب زيادي هست ولي با اين حجم آب توپ اصلا گير نميكنه،حتي تو منطقه هايي كه كمتر تردد هست

سلام دوستان من گرفتمش . بازی خیلی عالی شده و کاملا بروز هستش باگ های مسخره و اعصاب خورد کن هم دیگه خبری نیست ازش و پرتاب سریع اوت هم بهتر شده و اگه زیاد دور بیوفته توپ جمع کنی که نزدیک هست توپ میندازه برای بازیکن تا بازی رو شروع کنه همچنین شروع مجدد از دروازه هم مثل پرتاب ها سریع شده و دروازه بان خودش بر میداره اگه هم از محوطه دور باشه توپ جمع کن توپ رو میندازه و باگ هایی نظیر ضربه سر و سانتر ها که توی نسخه 14 مشکل داشت برطرف شده و بازی بسیار عالی شده و طبیعی تر بنظر میاد دروازه بانا هم که دیگه حرف ندارن و حرکت بازیکنان هم کاملا طبیعی شده و جا بجایی هاشون حرف نداره و دفاع هم خیلی بهتر شده و میتونین کاملا Pressing انجام بدین و حریف هم باید سریع پاسکاری کنه . جالب اینجاس که بازیکنا هیکلشون خیلی خوب هست و انگار خود بازیکن واقعی رو دارین کنترل میکنید که خوب از فواید Scan کامل بدن و Motion Capture هستش والا دقیقا عین مسابقه واقعی میشه با مسی حرکت کرد و در مکان های شلوغ پاس انداخت باهاش در کل خیلی بهترش شده و کارشو Ea خوب انجام داده کاشته ها هم که دیگه محشره و Style جدیدی گرفته به خودش.

مشکل اینجاست که تو آمریکا فوتبال ورزش ششمه یعنی همین حالی که ما واسه فیفا داریم اونا واسه nba 2k دارن .

چند هفته ی پیش آمار دراومد ( تو تلویزیون هم دیدم و شنیدم ) که فوتبال دومین ورزش محبوب و پرطرفدار در آمریکا شده ... اولیش احتمال زیاد بسکتبال هست .

سلام دوستان من گرفتمش . بازی خیلی عالی شده و کاملا بروز هستش باگ های مسخره و اعصاب خورد کن هم دیگه خبری نیست ازش و پرتاب سریع اوت هم بهتر شده و اگه زیاد دور بیوفته توپ جمع کنی که نزدیک هست توپ میندازه برای بازیکن تا بازی رو شروع کنه همچنین شروع مجدد از دروازه هم مثل پرتاب ها سریع شده و دروازه بان خودش بر میداره اگه هم از محوطه دور باشه توپ جمع کن توپ رو میندازه و باگ هایی نظیر ضربه سر و سانتر ها که توی نسخه 14 مشکل داشت برطرف شده و بازی بسیار عالی شده و طبیعی تر بنظر میاد دروازه بانا هم که دیگه حرف ندارن و حرکت بازیکنان هم کاملا طبیعی شده و جا بجایی هاشون حرف نداره و دفاع هم خیلی بهتر شده و میتونین کاملا Pressing انجام بدین و حریف هم باید سریع پاسکاری کنه . جالب اینجاس که بازیکنا هیکلشون خیلی خوب هست و انگار خود بازیکن واقعی رو دارین کنترل میکنید که خوب از فواید Scan کامل بدن و Motion Capture هستش والا دقیقا عین مسابقه واقعی میشه با مسی حرکت کرد و در مکان های شلوغ پاس انداخت باهاش در کل خیلی بهترش شده و کارشو Ea خوب انجام داده کاشته ها هم که دیگه محشره و Style جدیدی گرفته به خودش.
واقعا با این هیکل بازیکنا موافقم کاملا عالی خیلی طبیعی به نظر میرسه.فقط به نظرم سوارز یکم بیش از حد بزرگ :dاما در کل واقعا این بازیکنایی که توی دمو هستن طراحی صورت و هیکل حرف نداره

چند هفته ی پیش آمار دراومد ( تو تلویزیون هم دیدم و شنیدم ) که فوتبال دومین ورزش محبوب و پرطرفدار در آمریکا شده ... اولیش احتمال زیاد بسکتبال هست .

Football یا همون فوتبال امریکایی خودمون، با اختلاف فاحشی پرطرفدارترین ورزش امریکاست. یعنی در حدی نیست که حتی بشه مقایسش کرد با باقی ورزشها.
بعد از اون هم بیسبال و بسکتبال خیلی به هم نزدیک هستن.
هاکی روی یخ هم ورزش محبوب بعدیشون هست.
حتی ورزشهایی مثل تنیس هم اونجا پرطرفدارتر از ساکر یا فوتبال خودمون هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or