FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دقیقا تیاگو سیلوا چیکار کرده فصل گذشته که اینجا پبشرفت هم داشته؟ :دی
راموس با اون وضعیت فاجعه تو جام جهانی پبشرفتم کرده :)) شبیه جوک میمونه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

دقیقا تیاگو سیلوا چیکار کرده فصل گذشته که اینجا پبشرفت هم داشته؟ :دی
راموس با اون وضعیت فاجعه تو جام جهانی پبشرفتم کرده :)) شبیه جوک میمونه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
شما مگه بازیای psg رو تو لیگ فرانسه دیدی
جام جهانی 3 تا 7 بازی بود اگه معیار بخواد اون باشه که باید بیان fifa worldcup بدن

قدرت دفاع بارسا رو تو فیفا 15 با کله زدن زمین از هر تیم معروف یه دفاع هستش تو لیست ولی از بارسا نیست
بعد مودریچ87 نه خدایی 87 !!!یعنی از کروس و ویدال و ماتا و فابرگاس قوی تره!!!!!
شما اگه يه بازي از بازي هاي فصل قبل مودريچ را نگاه كني هيچ وقت اين حرف را نميزني.

يكي از دلايل اصلي موفقيت رئال فصل قبل همين مودريچ بود. كاملا مفيد و در خدمت تيم بازي ميكنه و با اين كه كم هم شوت ميزنه ولي معمولا شوت‌هاي دقيقي داره. حساب كن با اين كه قدرت بدنيش زياد هم نيست ولي موقعي كه خديرا مصدوم بود رسما اون ميونه ميدان تو مشتش بود و يه قطع كننده عالي توپ هاي حريف هم هست. كاملا اين اورال حقشه.

اينو در شرايطي ميگم كه از بازيكنايي هم كه گفتي من طرفدار همشونم هستم. البته ماتا چون تو چلسي بود هنوز طرفدارش موندم.

دومین گل زن برتر لیگ انگلیس ، استوریدج ، اورالش 82 گذاشتن ، بعدا به فن پرسی و فالکائو که تو این یه سال محو بودن 88 دادن ( فن پرسی البته تو جام جهانی خوب بود ، فالکائو هم که همش مصدوم بود ) :| ادین ژکو هم به نظرم باید 84 دیگه میزاشتنش . تو این 1سال گذشته خیلی خوب بازی میکرد و گل می زد . EA خاک بر اون سرت کنن :دی

چرا کسی اخطار نمیده
بابا بحث رو وارد حاشیه نکنید جون هر کی دوست دارید#:-s
بحث اورال ها یه چیز کلی هستش و نیاز نیست بخاطر قانع کردن همدیگه سر مسائل جزئی و دو تا عدد اینور اونورتر اینقدر تاپیکو بهم بریزید و با هم کل کل کنید
اون جواب اونو میده اون جواب اون اون یکی مثال فصل پیش فلان بازی رو میزنه که فلان بازی فلان طور شد
شد که شد
بحثتونو ببرید تو موضوع خودش اینجا جای این بچه بازیا نیست که سر چیزای بیخورد بحث میکنید الان چن تا صفحه اومدم بالا همش راجب اورال
اورال خوبه بحث شه ولی نه یه یجث چزئی و مو به مو رصد کردن بازیکنا
..................

رونالدو ..مسی..ایبرا..هازارد..سوارس....نویر.....روبن...ریبری..باستین اشتایگر...
نفر 10 کی هست به نظرتون؟؟ من 9 تارو فک میکنم اینا هستن اما 10 به فکرم نمیرسه نمیدانم چرا؟؟ فک کنم سورپرایز بشیم.....

آخرین ویرایش:
دلیل نمیشه اگه کسی توی این لیست نیست اورالش حتما زیر 84 باشه ! یعنی ممکنه به فرض نفرات 51 و 52 هم اورالشون 84 باشه ... از جمله اسکار و پوگبا که احتمالا 84ان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or