آخرین ویرایش:
کاری که من کردم اینه که اینترنت رو با کابل از مودم به pc وصل کردم بعد رو pc یه کارت شبکه وای فای دارم که اینترنت رو از اون با برنامه connectify شر کردم رو وان
این پیج آموزشش رو داده .اگه لپتاپ داشته باشی که دیگه کارت شبکه هم نمیخواد با همون میشه
http://forum.bazicenter.com/thread89837/
فقط جای هات اسپات شما به اوپن چیز پی ان احتیاج دارید اونم سرور udp چون من با سرور tcp کردم ولی نشد.کلا از هر جا بگیرید هر دو سرویس روش
ضمنا از این دو کاربر هم تشکر میکنم که باعث شدن بعد چند ماه باز فیفا بزنیم
foroodn
reza_e13
بله اونا سرعتشون بالاتره(البته بستگی به کیفیت و ی پ ی ا ن داره) ولی دیسکانکت میشن گاهی اوقات مثلا من وقتی از اون سرویس ها استفاده میکنم از ۱۰ تا بازی ۳-۴ تاش بین بازی قطع وصل میشد و امتیاز بازی رو میداد به حریف ولی من با ا پ ن و ی پ ی ا ن در حد ۵ درصد مشکل دیسی داشتم،در مورد نحوه شر کردن هم کافیه همین چیزی که اینجا نوشتیو توی گوگل سرچ کنی تا اموزشش رو پیدا کنیاحیانا شما بلد نیستی که چطور ک ر ی و یا کانکشن pptp رو شر کنیم؟آخه این دوتا خیلی بهتر از اوپن و ی پی ان هستن حتی پینگ هم پایینتر میارن که اگه بشه خیلی راحتتر میشه آنلاین زد
لو نده دیگه:dاین رویس و اوبامیانگ دست کمی از بیل و رونالدو ندارن. کافیه بزاریشون سیستم دو مهاجمه ))
یه اکانت داره که مولتی هست و همه نوع و ی پ ی ا ن توش هستسلام
اقا من سایت توربو چیز pn رفتم، اما open ... نداشت برای ویندوز!
شما چیو دان کردید دقیق؟؟؟ چون من 3 جور v....pn دان کردم، فیفا نرفت!
اگر از کار افتاده، الان جایگزینش چی هست؟
ممنون
درود
امسال هم داره تموم میشه نتونستم UT رو آنلاین بازی کنم چند مدل اینترنت هم عوض کردم (داتک و شاتل و (صبا) همه تو آنلاین رقیب پیدا نمیکنن و یه هو از EA قطع میشه همه جور مودم و DNS و NAT OPEN ... هم فرقی نکرد...
نه فقط تو فیفا بلکه در هر مسئله ای چه قدر از اینکه ایرانی هستم خوشحالم... خدایا شکرت.
این لجیسی که میگی کجاست دقیقا میشه توضیح بدی؟عزیزم تو سیزن شما نمیتونی با سیستم لجیسی دفاع کنی فقط تاکتیکال میشه،یعنی با سرعت و a نمیره تو پای حریف تا نزدیکش میره ولی باید بعدش بدون a و با اسلاید تکل و استند تکل توپو بگیری،اولش اعصاب خورد کنه ولی بعد از یه مدت کاملا عادت میکنی خیالت راحت،در مورد اینکه توی حمله نمیرن هم شما بستگی به تاکتیک تیمت داره برو تو costum tactic و حالت های مختلف رو امتحان کن در ضمن در بازی هم با زدن دکمه گرد سمت راست به سمت راست و چپ میتونی به حالت دفاعی یا هجومی بری