FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
کاری که من کردم اینه که اینترنت رو با کابل از مودم به pc وصل کردم بعد رو pc یه کارت شبکه وای فای دارم که اینترنت رو از اون با برنامه connectify شر کردم رو وان
این پیج آموزشش رو داده .اگه لپتاپ داشته باشی که دیگه کارت شبکه هم نمیخواد با همون میشه
http://forum.bazicenter.com/thread89837/
فقط جای هات اسپات شما به اوپن چیز پی ان احتیاج دارید اونم سرور udp چون من با سرور tcp کردم ولی نشد.کلا از هر جا بگیرید هر دو سرویس روش

ضمنا از این دو کاربر هم تشکر میکنم که باعث شدن بعد چند ماه باز فیفا بزنیم
foroodn
reza_e13

مرسی دوست عزیز

احیانا شما بلد نیستی که چطور ک ر ی و یا کانکشن pptp رو شر کنیم؟آخه این دوتا خیلی بهتر از اوپن و ی پی ان هستن حتی پینگ هم پایینتر میارن که اگه بشه خیلی راحتتر میشه آنلاین زد
بله اونا سرعتشون بالاتره(البته بستگی به کیفیت و ی پ ی ا ن داره) ولی دیسکانکت میشن گاهی اوقات مثلا من وقتی از اون سرویس ها استفاده میکنم از ۱۰ تا بازی ۳-۴ تاش بین بازی قطع وصل میشد و امتیاز بازی رو میداد به حریف ولی من با ا پ ن و ی پ ی ا ن در حد ۵ درصد مشکل دیسی داشتم،در مورد نحوه شر کردن هم کافیه همین چیزی که اینجا نوشتیو توی گوگل سرچ کنی تا اموزشش رو پیدا کنی

سلام
اقا من سایت توربو چیز pn رفتم، اما open ... نداشت برای ویندوز!
شما چیو دان کردید دقیق؟؟؟ چون من 3 جور v....pn دان کردم، فیفا نرفت!
اگر از کار افتاده، الان جایگزینش چی هست؟
ممنون

سلام
اقا من سایت توربو چیز pn رفتم، اما open ... نداشت برای ویندوز!
شما چیو دان کردید دقیق؟؟؟ چون من 3 جور v....pn دان کردم، فیفا نرفت!
اگر از کار افتاده، الان جایگزینش چی هست؟
ممنون
یه اکانت داره که مولتی هست و همه نوع و ی پ ی ا ن توش هست
شما با ا پ ن و ی پ ی ا ن و سرور اروپا حالا یا tcp یا udp میتونی وصل شی و بازی کنی

سلام اساتيد.من تازه ٤ گرفتم.پلاس گرفتم و وصل شدم به سرور فيفا...ديروز كه بازي كردم نوشته بود فايلي از فيفا اپدييت شده.رفتم ديدم درسته قدرت ها اپديدت شده.ولي امروز رفتم ديدم مثل ديفالت هستش.با دسته هاي متلف هم به پروفايل پي اس ان وارد ميشم تغيير ميكنه همه چي.لطفا كمك كنيد

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

اقا یکی خواهشا کمک کنه فکر کنم تنظیماتش بهم ریخته. بازیکنام اصلا نمیرن تو پای حریف...یا موقع حمله اصلا کسی نمیاد جلو...ترکیبو هم بار ها عوض کردم دیدم اصلا ازون نیست...لطفا یکی راهنمایی کنه همش دارم میبازم :(

اقا یکی خواهشا کمک کنه فکر کنم تنظیماتش بهم ریخته. بازیکنام اصلا نمیرن تو پای حریف...یا موقع حمله اصلا کسی نمیاد جلو...ترکیبو هم بار ها عوض کردم دیدم اصلا ازون نیست...لطفا یکی راهنمایی کنه همش دارم میبازم
:(

- - -ویرایش - - -

اقا یکی خواهشا کمک کنه فکر کنم تنظیماتش بهم ریخته. بازیکنام اصلا نمیرن تو پای حریف...یا موقع حمله اصلا کسی نمیاد جلو...ترکیبو هم بار ها عوض کردم دیدم اصلا ازون نیست...لطفا یکی راهنمایی کنه همش دارم میبازم

درود

امسال هم داره تموم میشه نتونستم UT رو آنلاین بازی کنم چند مدل اینترنت هم عوض کردم (داتک و شاتل و (صبا) همه تو آنلاین رقیب پیدا نمیکنن و یه هو از EA قطع میشه همه جور مودم و DNS و NAT OPEN ... هم فرقی نکرد...

نه فقط تو فیفا بلکه در هر مسئله ای چه قدر از اینکه ایرانی هستم خوشحالم... خدایا شکرت.

درود

امسال هم داره تموم میشه نتونستم UT رو آنلاین بازی کنم چند مدل اینترنت هم عوض کردم (داتک و شاتل و (صبا) همه تو آنلاین رقیب پیدا نمیکنن و یه هو از EA قطع میشه همه جور مودم و DNS و NAT OPEN ... هم فرقی نکرد...

نه فقط تو فیفا بلکه در هر مسئله ای چه قدر از اینکه ایرانی هستم خوشحالم... خدایا شکرت.

یعنی کل آی اس پی ها مشکل دارند؟
آخه یکی می گفت پارس آنلاین مشکل نداره!!:-/

- - -ویرایش - - -

:([/QUOTE
عزیزم تو سیزن شما نمیتونی با سیستم لجیسی دفاع کنی فقط تاکتیکال میشه،یعنی با سرعت و a نمیره تو پای حریف تا نزدیکش میره ولی باید بعدش بدون a و با اسلاید تکل و استند تکل توپو بگیری،اولش اعصاب خورد کنه ولی بعد از یه مدت کاملا عادت میکنی خیالت راحت،در مورد اینکه توی حمله نمیرن هم شما بستگی به تاکتیک تیمت داره برو تو costum tactic و حالت های مختلف رو امتحان کن در ضمن در بازی هم با زدن دکمه گرد سمت راست به سمت راست و چپ میتونی به حالت دفاعی یا هجومی بری

آخرین ویرایش:
عزیزم تو سیزن شما نمیتونی با سیستم لجیسی دفاع کنی فقط تاکتیکال میشه،یعنی با سرعت و a نمیره تو پای حریف تا نزدیکش میره ولی باید بعدش بدون a و با اسلاید تکل و استند تکل توپو بگیری،اولش اعصاب خورد کنه ولی بعد از یه مدت کاملا عادت میکنی خیالت راحت،در مورد اینکه توی حمله نمیرن هم شما بستگی به تاکتیک تیمت داره برو تو costum tactic و حالت های مختلف رو امتحان کن در ضمن در بازی هم با زدن دکمه گرد سمت راست به سمت راست و چپ میتونی به حالت دفاعی یا هجومی بری
این لجیسی که میگی کجاست دقیقا میشه توضیح بدی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or