آخرین ویرایش:
همین شماها گند زدید به اولتیمیتسلام
من تازه وارد بخش التیمیت تیم شدم
و تازه واردم زیاد اشنا نیستم
من 3 میلیون کوین خریدم
با هاش تیم ساختم
ولی این chemistry زیاد نمیشه
چیکارباید کنم دوستان؟
با تشکر
اینم عکس از وضعیت تیم
http://www.axgig.com/images/34268693080416147091.png
دوستان همگی مشکل داریم تو انلاین زدن یا یه تعداده خاص؟دلیلش چیه؟من بعده مدتی امدم بازی بزنم حتی کانکتم نمیشه به سرور ایی ای چه برسه بخوام بازی بکنم من چند ماه پیش اصلا مشکلی نداشتم خیلی روون میشد بازی کرد!من اینترنتم برایه شاتله ،کسی راهنمایی خاصی سراق داره شاید بتونیم این مشکل حل کنم؟
توپو با سرعت ور دار برو رسیدی به بازیکنا هم با سرعت جاشون بذار سر راهت به گلرم رسیدی از کنارش رد شو
دوستان من امروز کلی کلانجار رفتم باهاش تا بتونم بازی کنم یه 3،4 دست نصفه نیمه فقط تونستم دقیقا متوجه نمیشم مشکل از کجاس!من راحت وصل میشم سرعت دانلودمم خیلی خوبه پینگمم خوبه تایموات هم ندادم!راحت به استور و psn هم وصل میشم اما موقعه اینوایت دادن به بچه ها به مشکل میخورم حتی دوستایی که تو فرند لیستام بودن هم پرسیدم کسی مشکل نداشته!خیلی عجیبه اگر پورتی بسته بود که اصلا نباید وصل بشیم،البته بیشتر فرندام اینترنتشون از پارس انلاین بود!یعنیی ممکنه مشکل از شرکت اینترنتم باشه؟من از شاتل استفاده میکنم
هیچی. تفاضل تو سیزن و اینا مهم نیست.من که دیشب...راحت دوتا بازی زدم....اولی رو 1-0 باختم (دقیقه 87 بود به نظرم) دومیشم 7-1 جلو بودم که خود طرف زد خارج شد و 3-0 زد به نفع من...
راستی دوستان 7-1 ببریم با خارج بشه تیم حریف و 3-0 بزنن به نفع ما چه فرقی میکنه ؟؟
من که دیشب...راحت دوتا بازی زدم....اولی رو 1-0 باختم (دقیقه 87 بود به نظرم) دومیشم 7-1 جلو بودم که خود طرف زد خارج شد و 3-0 زد به نفع من...
راستی دوستان 7-1 ببریم با خارج بشه تیم حریف و 3-0 بزنن به نفع ما چه فرقی میکنه ؟؟