ربطی نداره هرجور بفروشی کم میکنهسلام. دوستان اگه بازیکن رو بدون تعیین buy now price بفروشیم بازم 5 درصد رو کم میکنه؟
ربطی نداره هرجور بفروشی کم میکنهسلام. دوستان اگه بازیکن رو بدون تعیین buy now price بفروشیم بازم 5 درصد رو کم میکنه؟
دوستان یه سایت خوب برای خرید کوین معرفی میکنید؟
دوستان تا حالا کسی از برنامه coin generator استفاده کرده؟
بعضی از تورنمنت ها دارای شرایطی هستن مثلا بازیکنها باید از فلان لیگ یا فلان کشور باید باشنسلام دوستان،
چرا برای بازی در بعضی از تورنمت های افلاین اخطار میده ،وقتی که ترکیب میچینی میخوای بری داخل بازی اخطار میده مشکل از اینترنتم نیست فکر کنم بعضی از تونمت ها قانون خاصی دارن
ببخشید که سوالم مبتدی یانه هست چون تازه دو روزه بازی شروع کردم
سلام دوستان،
چرا برای بازی در بعضی از تورنمت های افلاین اخطار میده ،وقتی که ترکیب میچینی میخوای بری داخل بازی اخطار میده مشکل از اینترنتم نیست فکر کنم بعضی از تونمت ها قانون خاصی دارن
ببخشید که سوالم مبتدی یانه هست چون تازه دو روزه بازی شروع کردم
برو توی squad انالوگ رو بده سمت راستاز کجا باید بفهیم بازیکن چقدر از قردادش مونده چه شکلی باید قردادش تمدید کرد؟
بچه ها چه خبره التيميت؟؟ مثل اينكه گير دادن به خريد و فروش سكه web app و موبايل app بسته شده قيمتا عجيب اومده پايين. تو سايتاي خارجي هم همه افتادن به خرج كردن سكه هاشون
من ديروز روبن و رييري رو سر جمع خريدم ١٥٠٠
وقتي web app بسته باشه price fixer ها دستشون بسته ميشه چون ديگه نميتونم از futmillionaire استفاده كنن