FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

سلام دوستان،
چرا برای بازی در بعضی از تورنمت های افلاین اخطار میده ،وقتی که ترکیب میچینی میخوای بری داخل بازی اخطار میده مشکل از اینترنتم نیست فکر کنم بعضی از تونمت ها قانون خاصی دارن
ببخشید که سوالم مبتدی یانه هست چون تازه دو روزه بازی شروع کردم

سلام دوستان،
چرا برای بازی در بعضی از تورنمت های افلاین اخطار میده ،وقتی که ترکیب میچینی میخوای بری داخل بازی اخطار میده مشکل از اینترنتم نیست فکر کنم بعضی از تونمت ها قانون خاصی دارن
بعضی از تورنمنت ها دارای شرایطی هستن مثلا بازیکنها باید از فلان لیگ یا فلان کشور باید باشن

سلام دوستان،

قبل اینکه بری تو کاپ روی اون کاپ بمونی کادر سمت راست نوشته چطوریاس و قانون شرکت کردن توشو گفته
بعضیا طوریه که همه میتونن شرکت کنند بعضیا یه یه سری بازیکن خاص از یه کشور یا از لیگ مثلا یا یه سری باید بازیکنات برنز باشن
اون کاپا هم بنا به مناسبتای مختلف تغییر میکنه
الان فک کنم اون کاپ اولی باید ترکیب بازیکنای آفریقا داشته باشی یا همچین چیزی بود چند روز پیش و همینطوری عوض میشه

بچه ها چه خبره التيميت؟؟ مثل اينكه گير دادن به خريد و فروش سكه web app و موبايل app بسته شده قيمتا عجيب اومده پايين. تو سايتاي خارجي هم همه افتادن به خرج كردن سكه هاشون

بچه ها چه خبره التيميت؟؟ مثل اينكه گير دادن به خريد و فروش سكه web app و موبايل app بسته شده قيمتا عجيب اومده پايين. تو سايتاي خارجي هم همه افتادن به خرج كردن سكه هاشون

قیمت سکه از دیروز تاالان طی 24 ساعت 2 برابر شد که این افزایش قیمت بی سابقه بوده تا الان تو فروم های خارجی هم چک نکردم ولی یه خبری شده که اینجوری شده ... Benzema 87 تا دیروز 1.700.000 بود شده 1.100.000 قیمتا هم اومده پایین شاید به خاطر اینه .

من ديروز روبن و رييري رو سر جمع خريدم ١٥٠٠
وقتي web app بسته باشه price fixer ها دستشون بسته ميشه چون ديگه نميتونم از futmillionaire استفاده كنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or