Hodor
کاربر سایت
اینی که شما میخوای هم روش خودش رو داره!من چیزی رو که گفتم واسه تغییر پست بازیکنها توی محدوده فعالیتشون دفاع،هافبک،مهاجم به دلخواه بود نه اینکه لواندوفسکی بشه دروازبان نویر بشه مهاجم!! این که شما میگی کارتش میاد درسته اما قیمتش توسط بوت ها و دلالان عزیز نجومی میشه! بازی باید به ما آزادی عمل بده که مثل یه مربی بتونیم برای تیم مهره چینی کنیم،به نظرم اینکه صرفا تابع خود EA باشیم واسمون محدودیت ایجاد میکنه!مثلا چه عیبی داره واسه کسی که با دو مهاجم بازی میکنه رویس ST باشه در حالی که توی فیفا 14 LM و LW بود و کسانی که با دو مهاجم بازی میکردن نمیتونستن ازش استفاده کنن( جالبه که توی فیفا 13 پستش ST بود) ،حالا من شاید دلم بخواد ازش بعنوان ST استفاده کنم که شدنی نیست (Chemistry تیم و بازیکن میاد پایین) و عملا با این کار EA انتخابهام خیلی محدود میشن،خارج از همه ی این صحبت ها به نظرم اگر این پیشنهاد شدنی بود خیلی قیمت های نجومی واسه بازیکن های بزرگ شکسته میشد.
میتونی رویس رو به صورت همون LM بیاری! بعد که رفتی تو بازی پستش رو عوض کنی که اونجوری رو کمیستری اثر نمیزاره! خیلیا هم اینکارو میکنن! با همین روش من اکثر بازیهام استوریج رو میزاشتم چپ و شدیدا هم جواب میداد