از اول قيمتها مينيمم ماكسيمم خواهند داشت والا راه قطعي كه نه ولي تا حدودي ارهاز کجا معلوم؟یعنی راهی هست که نزارن اینا سکه بخرن؟:d
از اول قيمتها مينيمم ماكسيمم خواهند داشت والا راه قطعي كه نه ولي تا حدودي ارهاز کجا معلوم؟یعنی راهی هست که نزارن اینا سکه بخرن؟:d
اخه الانم مینیمم مکسیمم داره و مسی مثلا یک ملیون و دویسته لول بعد انتظار دارن مردم کوین نخرن.باید ادم بتونه با بازی کردن انقدر پول دراره که بتونه اینارو بخره:dاز اول قيمتها مينيمم ماكسيمم خواهند داشت والا راه قطعي كه نه ولي تا حدودي اره
نميشه payin تر gozasht بخاطر اينكه كمياب ميشه ايشالا نسخه بعد اوكي خواهد شداخه الانم مینیمم مکسیمم داره و مسی مثلا یک ملیون و دویسته لول بعد انتظار دارن مردم کوین نخرن.باید ادم بتونه با بازی کردن انقدر پول دراره که بتونه اینارو بخره:d
راستی بنظرم باید این بازیکنهای tots رو بردارن چیه اینا؟همه چیشون 99هه جای اینا بیان همون ورژن انسانی تره بازیکنا رو بیشتر کنن.درکل بازی رو جای ارکید کردن واقع گرایانه تر کنن.نميشه payin تر gozasht بخاطر اينكه كمياب ميشه ايشالا نسخه بعد اوكي خواهد شد
اخه الانم مینیمم مکسیمم داره و مسی مثلا یک ملیون و دویسته لول بعد انتظار دارن مردم کوین نخرن.باید ادم بتونه با بازی کردن انقدر پول دراره که بتونه اینارو بخره:d
این بازیکنا بعضیاشون خیلی گرونن که:dخب چجوری انقدر کوین جمع کردین که اینارو خریدین؟:dداداش بدون کوین خریدن هم میشه تیم خوب جمع کرد فقط یکم وقت میخواد اینم دو تا تیم من بدون خرید 1 دونه سکه
main FIFA 15 Ultimate Team Squad by symphony | Futhead
Main 2 FIFA 15 Ultimate Team Squad by symphony | Futhead
این بازیکنا بعضیاشون خیلی گرونن که:dخب چجوری انقدر کوین جمع کردین که اینارو خریدین؟:d
سیزن رفتن و یه مقدار خرید و فروش بازیکن
من که دیگه اعصابم خورد شد.از خرید و فروش هم زیاد نمیتونم سودی کنم.دیگه بیخیالش شدم لول:d