FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

ممنون
بعد بهترین زمان برای باز کردن پک ها کی میتونه باشه ؟
من الان یه دونه از این پک ها که واسه قهرمانی تورنومنت بوندس لیگا داده دارم . نگهش دارم زمان خاصی باز کنم یا فرقی نداره ؟

والا میگن 3 صبح به بعد باز کنین شانسش بیشتره خودم چندماه پیش 5-6 صبح چندبار کارت مشکی بازیکنارو دراوردم

به نظرتون پک ۱۵۰۰۰ باز کنم؟
من چند روز پیشا سه چهار تا باز کردم هیچی نداد!
باز به شانس بستگی داره میخوای وا کن شاید شانست گرفت یه بازیکن خوب داد!

هری کین خوبه؟بازی کردی باهاش؟موندم بگیرم یا نه:d
هری کین یه کمی کنده ولی اکثر توپای هوایی رو هد میزنه و شوت زدنشم فوق العادست و یه چیز خوب دیگه ایم که داره اینه که بدن عالی میزاره!
در کل تقریبا مثل زلاتانه :d

من با پینگ 150 بدون تایم اوت ولی با delay زیاد اصلا نمی تونم بازی کنم این تورنمنت ها رو به زور میرم ولی به هیچ وجه نمی تونم تا نیمه نهایی یا فینال برم.... بازیکنام خیلی طول میکشه به توپ ضربه بزنه...
دوستان شما هم delay دارید؟

چی هس این که میگی داداش ؟ :D
هندی کپ یکی از بلایایی که ea سر التیمیت باز ها اورده مثلا بازیکن ها بعد از چند وقت مثل قبل نیستن باید تغییر ایجاد کرد یا اگر تیمت قوی باشه با یه تیم ضعیف بازی کنی قدرت پلیر ها میاد پایین که هم سطح بشن
بعد یه چیز هم در مورد tots ها فهمیدم وقتی چندتاشو داشتم اینا همش میخوان با مغز التیمیت بازها بازی کنن که برید پول بدید فیفا پوینت بخرید بریزید تو جیب ea قدرت هاشون اونقدر که به نظر میاد نیست زیاد فرقی نداره ولی خوب خیلی ها مثل خودم شاید اولش گول بخورن من که چند ماهی هست نزدم ولی دیدم بنفش هم اومده با این حساب این رنگاش ابی نارنجی مشکی طلایی بنفش فکر کنم رنگ های دیگه هم بزودی اضافه بشه:d
راستی سبز هم هست یادم رفت:d

چی هس این که میگی داداش ؟ :D

تا اونجا که میدونم ستاره تیم شما بیشتر از ستاره تیم حریف باشه بازیکنات اونجوری که باید بازی نمیکنن:d برا همینه تو ذخیرت همیشه بازیکنای اوورال 40-50 بزاری ستارت میاد پایین و تیم حریفه که میپوکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or