FIFA 15 / Ultimate Team / PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام
دیدم تاپیکی در مورد بازی FIFA Ultimate Team تا بحال زده نشده ، گفتم با زدن این تاپیک اوریجینال بازایی که بازیرو روی PC انجام میدن بیان راجع به بخش Ultimate team گفتگو کنیم و به هم کمک کنیم برای بستن تیمی با ترکیب خوب
کسایی که بازیو پیش خرید کردن باید کم کم cd key اون به دستشون برسه
با تشکر :دی

برای شروع هم یه نظر سنجی گذاشتم که شما امسال میخواین تیمتونو از کدوم لیگ ببندین ؟
من که خودم عاشق BPL هستم و از این لیگ میبندم و پایه تیم رو اگه پولم برسه به مرور زمان از چلسی تشکیل میدم :)

من خودم نسخه ای که خریدم التیمیته (ورژن روسی) ولی زیاد با این مود آشنایی ندارم.. میشه گفت یه جورایی مثل منیجر مود آنلاینه؟
یه سوال هم داشتم.. من الان کد رو که زدم فقط نوشته فیفا 15.. نباید بنویسه فیفا 15 ultimate edition ؟

آخرین ویرایش:
من خودم نسخه ای که خریدم التیمیته (ورژن روسی) ولی زیاد با این مود آشنایی ندارم.. میشه گفت یه جورایی مثل منیجر مود آنلاینه؟

نه داداش تو این مد باید تیم افسانه ای خودتو بسازی ، افراد به صورت انلاین بازیکناشونو برای فروش میذارن و بسته به قیمتشون به صورت حراجی خرید میکنی ، قسمت انلاین و افلاین داره ، تو این قسمتا coin جمع میکنی
هر بازیکن قیمتی داره تو هم بسته به علاقت تیم مورد نظر خودتو میچینی و باهاش به رقابت میپردازی
ولی مهمترین چیزی به اسم chemistry هستش ، این یعنی اینکه بازیکنای توی ترکیبت با یه خط به هم ارتباط دارن ، این خط میتونه قرمز نارنجی یا سبز باشه هر چی اینارو سبزتر کنی chemistry تیمت بالا میره و قدرتمندتر میشی
سازو کارشم به این صورته که بازیکنایی که از یه لیگ یا یه کشور باشن کنار هم بسته له تیم و کشور زنگ این خط ها تغییر میکنه برای همینه که عاقلانست تو این مد تیمتو از یه لیگ ببندی !
مثلا تو قلب خط دفاعی کیهیل و کمپانی رو میذاری کیهیل اهل انگلیسه و کمپانی اهل بلژیک پس ذنگ خط تغییری نمیکنه و قرمز میمونه، اما کیهیل و کمپانی تو یه لیگ هستن و این یه امتیازه ، این رنگ خط رو نارنجی میکنه
حالا اگه به جای کمپانی جاگیلکا رو از اورتون برداری چی میشه ؟ کیهیل و جاگیلکا هم ملیتین و رنگ خط سبز میشه ، بازیکنای هم باشگاهی هم رنگ رو سبز میکنه این خط هارو باید تو کل تیم منسجم کنی و تیم قدرمتمندی برسی و هم تیم با درجه قدرت بالا و هم با chemistry 100 داشته باشی ( حداکثر chemistry 100e )
بیس کار ایناست وگرنه دریاییه و تا تجربش نکنی متوجه نمیشی

از کدوم سایت خریدی؟ واسم پ.خ کن
ولی شنیدم پیش خرید دیجیتالی بازی تنها نسخه استاندارد رو داره و فکر کنم مال شمام استاندارد باشه
فرق زیادی نمیکنه فقط 5 تا بازی تو اولتیمیت تیم مسی رو بهت قرض میده و همینطور به جای 40 هفته گلد پک تو اولتیمیت تیم 15 هفته میده !

فقط نظر ندین بیاین یه حرفی چیزیم بزنین ببینیم تیمتونو رو چه بازیکنایی میخواید ببندین ؟ :دی

آخرین ویرایش:
حالا با این تیم باید بازی کنیم یا فقط مثل حالت فیفا منیجر ترکیب میچینیم و نتیجه بازی خود به خود حاصل میشه؟

حالا با این تیم باید بازی کنیم یا فقط مثل حالت فیفا منیجر ترکیب میچینیم و نتیجه بازی خود به خود حاصل میشه؟

نه!! تو بازی فیفا مگه میشه خودش ترکیب بچینه
خودت بازی میکنی با ترکیبت کمکم پیشروی میکنی ! باید بازی کنی تا متوجه شی
بازی کنی معتادش میشی

یه عکس از قسمت squad تو fifa 14
مال من نیست سرچ کردم
از لیگ انگلیس ، یه تیم متوسط مایل به ضعیف
a6bf59w4zxor8lfjgngm.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or