FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
به خدا شيطونه ميگه با وجود اين هنگ ها تا آخرش بازي كنم
بچه ها اگه شانس بياريد يارو كم حوصله باشه از بازي خودش ميره بيرون :))
من امروز ٣ تا بردم اينطوري

چند روزی میشه که سرورهای بتلفیلد درست شده کاملا حالا فقط مشکل رو سرورهای فیفا هست، امیدوارم این هم به زودی حل بشه. البته online firendly مشکلی نداره بازی کردن

به خدا شيطونه ميگه با وجود اين هنگ ها تا آخرش بازي كنم
بچه ها اگه شانس بياريد يارو كم حوصله باشه از بازي خودش ميره بيرون :))
من امروز ٣ تا بردم اينطوري
من که با هرکی بازی کردم تا آخر موند . :d
در ضمن دوستان مارو ادد کنید

برا من وصل میشه ولی اعصاب بازی با این مشکلات رو ندارم امروز میخواستم دیسک فیفا رو بزارم تو مایکروفر خانومم نزاشت.

:D داش 190 ت پول خورده واقعا میزاشتی !! ؟؟:دی
باتلفیلد اوکی شده انگاری اینم درست نمیکنن به بازیمون برسیم
ولی واقعا زور داره .. این همه خرج کنی بخوای حال کنی بعد این نامردا 1 ماهه اینطوری حال مارو گرفتن
یعنی خیلی ............

:D داش 190 ت پول خورده واقعا میزاشتی !! ؟؟:دی
باتلفیلد اوکی شده انگاری اینم درست نمیکنن به بازیمون برسیم
ولی واقعا زور داره .. این همه خرج کنی بخوای حال کنی بعد این نامردا 1 ماهه اینطوری حال مارو گرفتن
یعنی خیلی ............

خوب معلومه نمیزاشتم یه حرکت نمایشی برای ابراز ناراحتی بود. :d چون هی بهم میگفت چرا داری با خودت پچ پچ میکنی .داشتم اروم به بازی فوش میدادم البته یه بار دیسک بازی کراش 1 رو تو هونگ گذاشتم خورد کردم:d
راستی بچه اون تروفی که باید بیست تا ایتم بخری رو تو قسمت اجام بدم.

آقا یه مشکل تو Career Mode دارم.
من میزنم Squad رو آپدیت میکنم.
بعد میرم که یک Career Mode شروع کنم. Squad Used هم میذارم رو حالت Download Latest (دانلود هم میکنه) ولی زمانی که ترکیب تیمم رو میاره ، میبینم که آپدیت نشده و قدیمی تر از ترکیبی هست که تو Kick Off قرار داره !

شما هم این مشکل رو دارید ؟ راه حلی چیزی داره ؟

دوستان مشکل تا ساعت 7 صبح همچنان بود ...
عزیزی تست کرد و اوکی شده بود بی زحمت بگه ما هم بریم بازی
دمتون گرم

- - -ویرایش - - -

آقا یه مشکل تو Career Mode دارم.
من میزنم Squad رو آپدیت میکنم.
بعد میرم که یک Career Mode شروع کنم. Squad Used هم میذارم رو حالت Download Latest (دانلود هم میکنه) ولی زمانی که ترکیب تیمم رو میاره ، میبینم که آپدیت نشده و قدیمی تر از ترکیبی هست که تو Kick Off قرار داره !

شما هم این مشکل رو دارید ؟ راه حلی چیزی داره ؟

تقریبا مشکلی مشابه دارم تو قسمت سیسن ... یعنی من آپدیت میکنم اما بازیکنا قدیمی هستن ... 10 بار بازیو حذفیدم و کلی راه رفتم .. چند تا یوسر مختلف همه هم این مشکل هست ...ea امسال خراب کاری زیاد کرده اون از باتل اینم از فیفا ... مطمئنن از خودشونه این ایراد...بعد نکته عجیبش اینه از 10 تا بازی میزنم پیدا کنه 7 تاشو ارور میده که ترکیب شما تقلبیه !!!!!! و نمیره تو بازی و باید شانسی بگیره که بتونم بازی کنم با یکی که مثل خودم ... نمیونم به کی بگم این مشکلو...فک کنم فقط خودم تو سیسن تو این انجمن این مشکلو دارم آخه هیچکی حرفی نزده ازش ...

در تایید حرف دوستان بگم که من هم این مشکلو دارم . تقریبا همه ی بازی ها تا پایان نیمه ی اول روونه ولی وقتی کار به نیمه ی دوم میکشه امان آدمو در میاره ! قدیما کلا بازی قطع میشد الان فقط هنگ های تقریبا 5 ثانیه ای داره .
اون ارور اول بازی رو هم دارم .
در ضمن از های وب سرویس می گیرم .

دوستان مشکل تا ساعت 7 صبح همچنان بود ...عزیزی تست کرد و اوکی شده بود بی زحمت بگه ما هم بریم بازیدمتون گرم- - -ویرایش - - -تقریبا مشکلی مشابه دارم تو قسمت سیسن ... یعنی من آپدیت میکنم اما بازیکنا قدیمی هستن ... 10 بار بازیو حذفیدم و کلی راه رفتم .. چند تا یوسر مختلف همه هم این مشکل هست ...ea امسال خراب کاری زیاد کرده اون از باتل اینم از فیفا ... مطمئنن از خودشونه این ایراد...بعد نکته عجیبش اینه از 10 تا بازی میزنم پیدا کنه 7 تاشو ارور میده که ترکیب شما تقلبیه !!!!!! و نمیره تو بازی و باید شانسی بگیره که بتونم بازی کنم با یکی که مثل خودم ... نمیونم به کی بگم این مشکلو...فک کنم فقط خودم تو سیسن تو این انجمن این مشکلو دارم آخه هیچکی حرفی نزده ازش ...
نه بابا منم این مشکل رو داشتم تو Seasons ! بعدش دیگه کلا بیخیال آنلاین شدم با این سروراشون و این وضعیت اینترنت قشنگ مملکت ما ! فعلا قفلی زدم رو Career Mode اگه هم آنلاین بزنم با دوستام Friendly میزنم !در مورد ترکیب هم فکر کنم فقط آپدیت بعد فصل نقل و انتقالات زمستانی به مود ها منتقل میشه و بقیه آپدیت های هفتگی و ماهانه فقط مخصوص Kick Off هستن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or