FIFA 14

50e6mgx04iwb0yyoo5.jpg

در کنفرانس 21 می 2013 ماکروسافت شرکت EA از سری بازی ورزشی خود یعنی FIFA 14 برای این کنسول معرفی به عمل آورد و مقرر شد بازی در زمان لانچ XBOX ONE برای این کنسول عرضه شود..
بازی از موتور گرافیکی تازه ای بهره میبرد و گفته می شود از نسخه نسل قبلی این عنوان 10 برابر پیشرفت بالاتری داشته است

اطلاعات جدید به زودی..

آخرین ویرایش:
از دوستان كه تجربه هر دو نسل و pc رو دارن لطفا مارو راهنمايي كنن آيا ازشش رو داره ٢٠٠ تومن هزينه كنيم براي همون بازي كه داريم الان تو نسل فعلي بازي ميكنيم ؟ گرافيك بيشتر مد نظرمه
اختلاف آنچنانی وجود نداره و گرافیک هم چیزی نیست که وقتی بازی بالا بیاد بگی واو بازی یک نسل پیشرفت کرده!
ولی خب برای من نوعی ی جورایی اجباره خریدش چون با برادرم بازی میکنم مجبورم بخرم!

اختلاف آنچنانی وجود نداره و گرافیک هم چیزی نیست که وقتی بازی بالا بیاد بگی واو بازی یک نسل پیشرفت کرده!
ولی خب برای من نوعی ی جورایی اجباره خریدش چون با برادرم بازی میکنم مجبورم بخرم!

داداشی شما نخریده ندیده چطوری درباره گرافیک نظر دادی :( ...

داداشی شما نخریده ندیده چطوری درباره گرافیک نظر دادی :( ...

عزیزم باید حتما بخری تا بشه نظر داد در مورد وضعیت بصری بازی؟شما مطمئنی من ندیدم؟

تبریک میگم به شما ...
yahoo_1.gif
چیزی برای گفتن داری بگو ولاغیر تبریکات رو بذار برای سال نو!

آخرین ویرایش:
دوستان من به مشكلي خوردم به انلاين فيفا نميتونم وصل بشم اي ارور ميده
You will not be to use the online features in fifa 14 unless you create an origin account ea go to any online area of the title to try again

دادا رفتی بدون ما

گر تو تنها گذاشتی مارا با نسل قبل

ما همچون میسوزیمو میسازیم با باگها ای مرفع بی درد...:)

دادا خیلی کیفیتش بهتره چجوریه؟؟؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دادا رفتی بدون ما

گر تو تنها گذاشتی مارا با نسل قبل

ما همچون میسوزیمو میسازیم با باگها ای مرفع بی درد...:)

دادا خیلی کیفیتش بهتره چجوریه؟؟؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
چاکریم محمود جان جاي شما همچنان خاليست کیفیت چمن کلا بازی بهتر شده ولی هنوز کار داره تا یه نسل بعد واقعی بشه ;)

آخرین ویرایش:
دوستان یه توضیح درباره ی نحوه ی انلاین بازی کردن فیفا میدید.من PES باز بودم ولی انقدر PES14 بد بود رفتم طرف فیفا
ممنون

خب شما باید یه اکانت psn داشته باشی به همراه یه اکانت origin
وقتی اینارو ساختی اکانت psn ت رو پلاس میکنی
یه نت خوب میخوای با دیسک بازی وقتی بذاری یه آپدیت 150 مگی دانلود میکنه بعد میتونی آنلاین بازی کنی به صورت لیگ باید بری توی season
اگه هم خواستی از منوی فرندز با دوستای psn ت میتونی آنلاین بازی کنی

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

آقا يه سوال با توجه به اين كه ربجن اكانت و بازي بايد يكي باشه واسه گرفتن dlc بازي ها
ميخواستم ببينم تو فيفا 14 چه چيزايي هست و ميشه دانلود كرد كه اگه ريجن اكانت و بازيمون يكي نباشه نتونيم
با تشكر و منتظر جوابتون هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or