FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میدونم اومده برادر:دی میگم ندارید بذارید اینجا؟من از چند جا گرفتم با horizon ریختم اما اصلا نمی اومد.یعنی از توی خوده کنسول میرفتم داخل فلش اون اپدیت نبود
تو فیفا 13 با این روشی که شما میگید میشد ولی نمیدونم تو 14 چرا جواب نمیده راهی به جز وصل شدن به اینترنت نیست متاسفانه البته جای شکرش باقیه که آپدیت اسکواد نیازی به گلد نداره

دوستانی که انلاین میزنن شما هم زیاد dnf میشید؟:(
دیگه اعصاب برا من نمونده امروز،هر بازی سیزن رو که دارم میبرم اخراش دیس کانتکت میشم و حریف تو... عروسی میگیره!!!
زدم بارسا رو یه بار 4-0 و یه بار 3-0 داغون کردم،2 تا به لیورپول زدم ولی اخرای بازی اومده بیرون و تو news هم 3-0 به نفع حریف میزنه که ادم آتیش میگیره!:-o(شانس آوردم بازی مساوی نبوده تا حالا وگرنه 3-0 تو سیزن هم ثبت میشد!#:-s)
با یکی از دوستان هم دوستانه میزدیم با 2 تا dnfی که شدم وقتی مساوی بودیم ولی چون من مهمون بودم 3-0 به نفع ایشون زد!!!و با همین 6 امتیاز هم یه کاپ ازم برد!:|
خلاصه دیگه کلافم کرده این dc شدن و خواسم بدونم بقیه دوستانم مخصوصا تو سیزن زیاد dc میشن یا مشکل از نت من هست!!!؟

راستی من از دیشب سیزن رو بازی میکنم و چیز زیادی دربارش نمیدونم،یه نکته ای که اذیتم میکنه اینه که همیشه من مهمون میشم!!!یه بار ندیدم میزبان باشم یعنی!!!چیکار کنم به منم میزبانی برسه؟!؟:d

Time out داری عزیزم
این مشکل برای ما هم هست ولی اونی که Time out ش بالاتر مشکلش بیشتره

دوستان باز آپدیت جدید واسه بازی اومده یا بازی من قاطی کرده که میگه 65 مگ آپدیت باید دانلود کنی؟
اون 65 مگ قبلی رو دانلود کردم،اینو امروز خواست!!!

اقا تو یکی از بازیا که عصره تو کریر مود زدم با پاریس سن ژرمن،تا دقیقه 40 دوتا بازیکنم اخراج شدن :|خواستم بیام بیرون از عصبانیت اقندر اخراجا مسخره بود اما ادامه دادادم.صفر صفر بودیم.دفاع بسیار سخت بود،هیچ بازیکنی بعد از نیمه نداشتم.خلاصه به سختی دقیقه 75 رو یه ضد حمله پنالتی گرفتم:دی گل زدیم شد 1-0. دقیقه 80 گل زدن شدیم 1-1.
دقیقه 85 گل زدیم شد 2-1. 90 گل خوردم شد 2-2.
94 گل زدم شد 3-2 و سوته پایانو بافاصله زد داور:))ادامه پیدا میکرد قطعا مساوی میشد:دی

اقا تو یکی از بازیا که عصره تو کریر مود زدم با پاریس سن ژرمن،تا دقیقه 40 دوتا بازیکنم اخراج شدن :|خواستم بیام بیرون از عصبانیت اقندر اخراجا مسخره بود اما ادامه دادادم.صفر صفر بودیم.دفاع بسیار سخت بود،هیچ بازیکنی بعد از نیمه نداشتم.خلاصه به سختی دقیقه 75 رو یه ضد حمله پنالتی گرفتم:دی گل زدیم شد 1-0. دقیقه 80 گل زدن شدیم 1-1.
دقیقه 85 گل زدیم شد 2-1. 90 گل خوردم شد 2-2.
94 گل زدم شد 3-2 و سوته پایانو بافاصله زد داور:))ادامه پیدا میکرد قطعا مساوی میشد:دی

لیست بازیکناتو بنویس ببینم

تو فیفا 13 با این روشی که شما میگید میشد ولی نمیدونم تو 14 چرا جواب نمیده راهی به جز وصل شدن به اینترنت نیست متاسفانه البته جای شکرش باقیه که آپدیت اسکواد نیازی به گلد نداره
آموزش آپدیت آفلاین فیفا 14آموزش *^* آموزش آپدیت آفلاین (FIFA 14 XBOX (Title Update & Squad Update *^*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or