FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا پاس ها تو فیفا اروم هستن و شدت ندارن یا من درست پاس نمیدم?راهی بلدین بگین که این پاس ها با شدت بیشتری برن؟
فقط این راهو نگید که دستمو رو دکمه پاس نگه دارم تا خطش پر شه..چون اگه این کارو بکنیم که یه جورایی پاس تو عمق حساب میشه و اونجایی که میخوایم پاس نمیده.

نمیدونم چرا پاس ها انقدرکم جون هستن :|

کلا این مشکل بر میگرده به سرعت بازی که به سه حالت میشه تنظیم کرد
اینکه نوار قدرت پاس پر بشه برای وقتی هست که شما میخواد بازیکن دورتر رو صاحب توپ کنید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام دوستان...
من یه 5 ماهی هست کلا بازی رو کنار گذاشتم(با اینکه دوسش داشتم قسمت نبود!!!)،یه نفر از دوستان لطف کنه بگه تو این 5 ماه چه تغییراتی صورت گرفته تو بازی؟!؟مخصوصآ این اپدیت 65 مگی واسه چی بود؟؟؟
2 روز پیش که بعد از چند ماه دوباره رفتم بازی یه اپدیت 65 مگی اومد که نزدیک 3 ساعت طول کشید تا دانلود شد و رفتم squad رو هم اپدیت کردم...
همینجا از دوستانی که منو تو این 5 ماه ادد کردن معذرت میخوام که جوابشون رو تو این 4 5 ماه ندادم چون اصلا یه بارم نیومدم حتی تو افلاین بازی...@};-
کلا بازی یادم رفته، 1 2 روز بازی کنم بازی دستم بیاد بعدش بیام انلاین...(قلق جدیدی چیزی هم اگه پیدا شده بی زحمت بگین:d:-*)
هرچی به DIV 1 نزدیک تر بشی حریفات سخت تر میشن .

به نظر من تو FIFA Ultimate Team حریفا سخت ترن . سیزنز آسون تره . تو سیزنز DIV 1 سه چهارتا بازی بدون باخت رفتم ول کردم . الان FUT میرم DIV 2 هستم ، حریفاش قوی ترن .
----------------------------------------------------------
لول 53 هستم ( فک کنم . یا 52 یا 53 بود ) هرکی چیزی میخواد بخره نمیتونه ، ادم کنه براش میفرستم .
به به داداش لیورپولی گل...:-*>:d
دادا ای دی من AliHitman47 هست،ادت میکنم تا اگه افتخار بدی و حریف بدونی هم چندتا لیورپول vs لیورپول بزنیم(البته خیلی ضعیفما،باید هوامو داشته باشی لیور 6 تایی نشه!:d) و هم هرچی واسه لیورپول خریدی رو به منم بدی،دستت طلا...:x

ببخشید من نمی تونم season بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگه تیمی مثل level شما پیدا نکردیم یا یه چیزی تو همین مایه ها تازه شروع کردم فیفا انلاین رو میشه یه ذره
درباره ی بخش های مختلف توضیح بدین level من هم تازه 6 هست

ببخشید من نمی تونم season بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگه تیمی مثل level شما پیدا نکردیم یا یه چیزی تو همین مایه ها تازه شروع کردم فیفا انلاین رو میشه یه ذره
درباره ی بخش های مختلف توضیح بدین level من هم تازه 6 هست

شما تنظیمات session رو احتمالا دستکاری کردی برو تو تنظیمات و همه رو به حالت default در بیار
شما تو هر لولی که باشی باید یه حریف برات پیدا بشه
حالا این بار با رئال مادرید امتحان کن حتما جواب میده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام
اپدیت suqad نیومده جدید؟

بله که اومده ، خوبشم اومده ، نقل وانتقالات زمستانیشم اومده،ماتا هم به منچستر اومده،هوندا واسین هم به میلان اومده،ترکیب تیم ها وکفش بازیکن ها هم آپدیت شده،مسی به ترکیب اصلی بارسا برگشته،نیمار مصدومه رفته اون پایین،آستین های رونالدو بلند شده (چون میدونید که رونالدو توی واقعیت هیچ وقت آستین کوتاه نمیپوشه)و کلی چیزای دیگه که من احتمالا ندیدم

دوستانی که انلاین میزنن شما هم زیاد dnf میشید؟:(
دیگه اعصاب برا من نمونده امروز،هر بازی سیزن رو که دارم میبرم اخراش دیس کانتکت میشم و حریف تو... عروسی میگیره!!!
زدم بارسا رو یه بار 4-0 و یه بار 3-0 داغون کردم،2 تا به لیورپول زدم ولی اخرای بازی اومده بیرون و تو news هم 3-0 به نفع حریف میزنه که ادم آتیش میگیره!:-o(شانس آوردم بازی مساوی نبوده تا حالا وگرنه 3-0 تو سیزن هم ثبت میشد!#:-s)
با یکی از دوستان هم دوستانه میزدیم با 2 تا dnfی که شدم وقتی مساوی بودیم ولی چون من مهمون بودم 3-0 به نفع ایشون زد!!!و با همین 6 امتیاز هم یه کاپ ازم برد!:|
خلاصه دیگه کلافم کرده این dc شدن و خواسم بدونم بقیه دوستانم مخصوصا تو سیزن زیاد dc میشن یا مشکل از نت من هست!!!؟

راستی من از دیشب سیزن رو بازی میکنم و چیز زیادی دربارش نمیدونم،یه نکته ای که اذیتم میکنه اینه که همیشه من مهمون میشم!!!یه بار ندیدم میزبان باشم یعنی!!!چیکار کنم به منم میزبانی برسه؟!؟:d

آخرین ویرایش:
بله که اومده ، خوبشم اومده ، نقل وانتقالات زمستانیشم اومده،ماتا هم به منچستر اومده،هوندا واسین هم به میلان اومده،ترکیب تیم ها وکفش بازیکن ها هم آپدیت شده،مسی به ترکیب اصلی بارسا برگشته،نیمار مصدومه رفته اون پایین،آستین های رونالدو بلند شده (چون میدونید که رونالدو توی واقعیت هیچ وقت آستین کوتاه نمیپوشه)و کلی چیزای دیگه که من احتمالا ندیدم
میدونم اومده برادر:دی میگم ندارید بذارید اینجا؟من از چند جا گرفتم با horizon ریختم اما اصلا نمی اومد.یعنی از توی خوده کنسول میرفتم داخل فلش اون اپدیت نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or