FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لول من 10 هست البته بیشتر ultimate بازی میکنم
تو ترکیب وقتی بازیکن های برنز رو میزارم کانکشن بین بازیکن ها بیشتر سبز میشه و chemistry بیشتری میده ولی وقتی بازیکن گلد رو میزارم تو ترکیب اینطور نمیشه برای سبز کردن کانکشن ها باید چکار کرد؟

چندتا مورد مهم را برای بالا بردن chemistry باید رعایت کنید که در پیج زیر توضیح داده
مواردی مانند فورمیشن مورد علاقه بازیکن یا اینکه اگه بازیکنان از یه تیم باشگاهی یا یک ملیت باشن و ...
The Most Complete Chemistry Guide for FIFA 14 Ultimate Team

چندتا مورد مهم را برای بالا بردن chemistry باید رعایت کنید که در پیج زیر توضیح داده
مواردی مانند فورمیشن مورد علاقه بازیکن یا اینکه اگه بازیکنان از یه تیم باشگاهی یا یک ملیت باشن و ...
The Most Complete Chemistry Guide for FIFA 14 Ultimate Team

آموزش خیلی خوب و بدرد بخوری بود پس عمال اصلی همون هم زبون بودن و مال یه باشگاه بودنه
ولی اگه باهم مثلا یه فصل کامل بازی کنن امکان نداره به هم عادت کنن و کانکشن بینشون بهتر بشه؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

من تو کریر تا الان سه تا فصل بازی کردم ، اما چرا کسی پیشنهاد همکاری برای تیم باشگاهی نمیده ؟ :-/

===

کسایی که کریر بازی میکنن حتما حتما Seydou Doumbia رو تهیه کنن ! :دی
تنها با 300 دلار و اورال 80 ! :دی

من تو کریر تا الان سه تا فصل بازی کردم ، اما چرا کسی پیشنهاد همکاری برای تیم باشگاهی نمیده ؟ :-/

===

کسایی که کریر بازی میکنن حتما حتما Seydou Doumbia رو تهیه کنن ! :دی
تنها با 300 دلار و اورال 80 ! :دی
آره این دومبیا خیلی فوروارد خوبیه فکر کن تو سیستم 2 مهاجمه اینو و فالکائو چه می کنن
فکر کنم بارسلونا برای خریدش یه پیشنهاد نجومی بالای 40 بهم داد اگه اشتباه نکنم

من میخوام کریر بازی کنم ولی وقتی نقل و انتقالاتی که تو بازی اصلی انجام نشده رو درست میکنم در کریر بازم عین قبله
چند بار هم از اول ساختم ولی درست نشد چرا؟

آخرین ویرایش:
یعنی هیچ کس نمیدونه؟؟انلاین باز نداریم تو سایت؟؟

منم یه شب داشتم بازی میکردم دقیقا همین مشکل رو داشتم اکثر بازی ها این پیام رو میداد( دقیقا هم اول بازی که میخوای پاس شروع رو بدی) و بعضی ها فقط میشد بازی کنم ولی بعدا درست شد.

با توجه به پیام معلومه که مشکل از نته یا ارتباط تو با حریف قطع شده یا اون و چون بازی هنوز شروع نشده نتیجه بازی رو هم ثبت نمیکنه

وقتی دیسک رو توی درایو میذارم عکس بازی میاد ولی اجرا نمیشه
یزنه دیسک قابل خوندن نیست..دیسک رو عوض کردم مشکل هنوز هست
دستگاه مکس پین 97% رو اجرا میکنه
مشکل از کجاست؟

چقدر این Career Mode مسخره شده !
یعنی اصلا راه نداره اورال بازیکن رو ببینی و بعد بخری !!!
بازیکن رسمن شده هندونه سر بسته !

دیگه رقبت نمیکنم بازی کنم با این اوضاع !!!

هرچی لول جمع میکنما خسته شدم !
یکی میشه یه حرکتی بزنه ادیت پلیر رو بخره و با من شیر کنه ؟
لولم 14 و تازه فیا رو شروع کردم . ممنون میشما

سلام من می خوام فیفا انلاین بازی کنم به لایو وصل شدم و تغییرات بازیکن هم میبینم و squad هم می تونم دانلود کنم اینم بگم رو بازی تغییراتی انجام ندادم همون پچ اینا رو میگم
چندتا گیمر تگ بچه های دیگه رو هم ادد کردم
تو کدوم گزینه میشه با یکی دیگه انلاین بازی کرد؟
تو بیشتر چیزا این ارور رو برام میده :your does not have the correct permissions to access this feature
چه بخش هایی رو باید گلد داشته باشم؟

سلام من می خوام فیفا انلاین بازی کنم به لایو وصل شدم و تغییرات بازیکن هم میبینم و squad هم می تونم دانلود کنم اینم بگم رو بازی تغییراتی انجام ندادم همون پچ اینا رو میگم
چندتا گیمر تگ بچه های دیگه رو هم ادد کردم
تو کدوم گزینه میشه با یکی دیگه انلاین بازی کرد؟
تو بیشتر چیزا این ارور رو برام میده :your does not have the correct permissions to access this feature
چه بخش هایی رو باید گلد داشته باشم؟

باید گلد داشته باشی

کلا پاس ها تو فیفا اروم هستن و شدت ندارن یا من درست پاس نمیدم?راهی بلدین بگین که این پاس ها با شدت بیشتری برن؟
فقط این راهو نگید که دستمو رو دکمه پاس نگه دارم تا خطش پر شه..چون اگه این کارو بکنیم که یه جورایی پاس تو عمق حساب میشه و اونجایی که میخوایم پاس نمیده.

نمیدونم چرا پاس ها انقدرکم جون هستن :|

کلا پاس ها تو فیفا اروم هستن و شدت ندارن یا من درست پاس نمیدم?راهی بلدین بگین که این پاس ها با شدت بیشتری برن؟
فقط این راهو نگید که دستمو رو دکمه پاس نگه دارم تا خطش پر شه..چون اگه این کارو بکنیم که یه جورایی پاس تو عمق حساب میشه و اونجایی که میخوایم پاس نمیده.

نمیدونم چرا پاس ها انقدرکم جون هستن :|

من همیشه RB رو نگه میدارم و میزنم و شدتشم زیاد میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or