FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا ما بازی رو اپدیت کردیم و بازیکن ها همه سرجاشون هستن ولی وقتی اینترنت رو قطع میکنم میشه مثل اولش
باید چیکار کرد؟؟
میشه ایپدیت بازیکنا رو انجام داد و افلاین بازی کرد؟؟

چرا کسی نیست اینجا؟؟
راجع به این التیمیت تیم هم میشه توضیح بدین؟؟

Last edited by a moderator:
دوستانی که سیزن بازی می کنن. من به یک عدد دیوونه خوردم امروز. گیمرتگش این بود : Soprano62 سعی کنید باهاش بازی نکنید یا اگه بازی می کنید، زود بهش گل نزنید. من تو 20 دقیقه نیمه اول 3 تا بهش زدم. بعد یه مدل وقت تلف کردن را راه انداخت خیلی جالب بود. موقعی که می خواست از وسط زمین بازی را شروع کنه تا اونجا که می تونست طولش می داد. بعد با 3 تا پاس به عقب به خودش گل می زد. صحنه آهستش هم تا اونجا که می تونست طولش می داد. دوباره همین کار. یعنی نیمه اول که باید 7-8 دقیقه طول بکشه، 20 -25 دقیقه طول کشید. من که دیگه تلویزیون را خاموش کردم رفتم سراغ کارام. نیم ساعت بعد برگشتم دیدم از بازی رفته بیرون. نتیجه هم 30 - 0 به نفع من بود :d. ولی بدجوری الافم کرد. این کار را می کنن که اگه کسی اعصاب و وقتشو نداره از بازی بیاد بیرون و بازی ثبت نشه. این نمونه را تا حالا ندیده بودم گفتم بهتون هشدار بدم !

راستی یه سوال . این گل هایی که می زنیم ، بعد آپلودشون می کنیم تو سایت EA، چرا ثبت نمی شه؟ من تو پروفایلم که میرم می بینیم هیچ فعالیتی واسه من ثبت نکرده. کسی بلده باید چیکار کنیم؟؟!

اقا ما بازی رو اپدیت کردیم و بازیکن ها همه سرجاشون هستن ولی وقتی اینترنت رو قطع میکنم میشه مثل اولش
باید چیکار کرد؟؟
میشه ایپدیت بازیکنا رو انجام داد و افلاین بازی کرد؟؟

چرا کسی نیست اینجا؟؟
راجع به این التیمیت تیم هم میشه توضیح بدین؟؟

دوست عزیز وصل شو به لایو برو تو منو بازی
برو تو بخش customize منو بعدش برو تو edit teams اونوقت یه گزینه داره اگه اشتباه نکنم یا download updates یا squad update بزن روش دانلود که شد دیگه مشکلی نداره
در مورد fut میری کاپیتان تیمتو انتخاب میکنی بعد بازیکن بعت میده بازی میکنی پیشرفت میکنی بعد میری با دیگران هم باری میکنیb-)

اقا وصل شدیم با لایو انلاین بازی کنیم
تو قسمت بازی های انلاین دوستانه میرم برای بازی میگه فرند نداری باید ادد بشه
حالا یکی رو هم ادد کنیم
اون که همیشه نیست
میخوام با کسای دیگه بازی کنم
فیفا های قبلی اینجوری نبود قسمت داشت لابی اونجا میهش با کسایی که اونجا هستن انلاین بازی کنی
ولی الان اینجوری نیست باید چیکار کرد؟؟
کلا برای انلاین بازی کردم فیفا 14 تو ایکس باکس باید چیکار کرد؟؟
از اول توضیح بدین
ممنون

اقا وصل شدیم با لایو انلاین بازی کنیم
تو قسمت بازی های انلاین دوستانه میرم برای بازی میگه فرند نداری باید ادد بشه
حالا یکی رو هم ادد کنیم
اون که همیشه نیست
میخوام با کسای دیگه بازی کنم
فیفا های قبلی اینجوری نبود قسمت داشت لابی اونجا میهش با کسایی که اونجا هستن انلاین بازی کنی
ولی الان اینجوری نیست باید چیکار کرد؟؟
کلا برای انلاین بازی کردم فیفا 14 تو ایکس باکس باید چیکار کرد؟؟
از اول توضیح بدین
ممنون

برای بازی کردن با دیگران باید بری رو گزینه Season. از اون جا با افرا دیگه بازی کن

ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2

سلام

خسته نباشید

من می خواستم نسخه اصلی و اورجینال fifa 14 xbox 360 بخریم

آیا سایتی برای فروش داره؟
کسی داره بخواد بفروشه؟
ممنون می شم اگه جواب بدین

بچه ها من فیفا ۱۴ دارم برنرمکس هستش و وقتی میخواستم آنلاین بازی کنم آپدیت میخواست؟‌ آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد واسه دستگاه و از اینجور حرفا؟؟

هيچ مشكلي نيست و با آپديتي كه انجام ميدين ميتونيد از بازي لذت ببرين

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام

خسته نباشید

من می خواستم نسخه اصلی و اورجینال fifa 14 xbox 360 بخریم

آیا سایتی برای فروش داره؟
کسی داره بخواد بفروشه؟
ممنون می شم اگه جواب بدین

حالا چرا نسخه اصلي پولت اضافه كردي البته ببخش فزولي نباشه كنجكاو شدم

worriesomepage08
اگه مایل به انلاین زدن هستین این گیمر تگ رو ادد کند و اگه ممکنه تو پروفایلم بگید چه ساعتهایی ان هستید
ممنون

اول اينكه براي اينكه گيمر تگ خودتون رو براي بقيه به اشتراك بزاريد بهتره به تاپيك آنلاين هر بازي كه با نام xbl نشون شده مراجعه كنيد اونجا همه گيمر تگ گذاشتن
درباره سيشون هم با هر لولي كه وارد لايو بشيد براي شما يك حريف هم اندازه خودتون براتون پيدا ميكنه
فقط يادت باشه هر روز براي بار اول كه وارد سيشون ميشي بايد ليست آنلاين رو دانلود كنه كه امكان داره چند دقيقه طول بكشه مشكلي نيست

دوستانی که سیزن بازی می کنن. من به یک عدد دیوونه خوردم امروز. گیمرتگش این بود : Soprano62 سعی کنید باهاش بازی نکنید یا اگه بازی می کنید، زود بهش گل نزنید. من تو 20 دقیقه نیمه اول 3 تا بهش زدم. بعد یه مدل وقت تلف کردن را راه انداخت خیلی جالب بود. موقعی که می خواست از وسط زمین بازی را شروع کنه تا اونجا که می تونست طولش می داد. بعد با 3 تا پاس به عقب به خودش گل می زد. صحنه آهستش هم تا اونجا که می تونست طولش می داد. دوباره همین کار. یعنی نیمه اول که باید 7-8 دقیقه طول بکشه، 20 -25 دقیقه طول کشید. من که دیگه تلویزیون را خاموش کردم رفتم سراغ کارام. نیم ساعت بعد برگشتم دیدم از بازی رفته بیرون. نتیجه هم 30 - 0 به نفع من بود :d. ولی بدجوری الافم کرد. این کار را می کنن که اگه کسی اعصاب و وقتشو نداره از بازی بیاد بیرون و بازی ثبت نشه. این نمونه را تا حالا ندیده بودم گفتم بهتون هشدار بدم !

راستی یه سوال . این گل هایی که می زنیم ، بعد آپلودشون می کنیم تو سایت EA، چرا ثبت نمی شه؟ من تو پروفایلم که میرم می بینیم هیچ فعالیتی واسه من ثبت نکرده. کسی بلده باید چیکار کنیم؟؟!

اين نمونه كه شما گفتي واقعا نادر بود من كسي رو ديده بودم كه از اين كارا ميكنن ولي اين روش رو نه
بيكارن ديگه به جاي اينكه چند دقيقه خوش بگذرونن راه ميرن رو اعصاب آدم
بار ها شده فقط به خاطر لگ زدن بازي از بازي كه جلو همبودم زدم بيرون چون بازي ميكنيم تا لذت ببريم نه اينكه خودمون و يا ديگران رو اذيت كنيم به هر حال

Last edited by a moderator:
دوستان من رفتم تو مستر ليگ و فصل اول تموم شده چطور بازي كن بخرم هرچي پيشنهاد ميدم هي باز برميگرده ميگه امضا كن هر چي مبلغ بالا ميبرم هر كاري ميكنم نمياد حتي بازيكن كه خيلي ضعيف هست هم امتحان كردم و اپديت جديد چه تغيراتي داره

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

دوستان من رفتم تو مستر ليگ و فصل اول تموم شده چطور بازي كن بخرم هرچي پيشنهاد ميدم هي باز برميگرده ميگه امضا كن هر چي مبلغ بالا ميبرم هر كاري ميكنم نمياد حتي بازيكن كه خيلي ضعيف هست هم امتحان كردم و اپديت جديد چه تغيراتي داره

براي راحت تر شدن نقل و انتقالات اون رو در تنظيمات ميتونيد راحت ترش كنيد
آپديت رو هم حتما نصب كنيد كلا بازي از زمين تا آسمون فرق ميكنه خيلي از باگها بر طرف ميشه
پاسگاري ها سريعتر ميشه و شوت ها طبيعي تر ميشه

براي راحت تر شدن نقل و انتقالات اون رو در تنظيمات ميتونيد راحت ترش كنيد
آپديت رو هم حتما نصب كنيد كلا بازي از زمين تا آسمون فرق ميكنه خيلي از باگها بر طرف ميشه
پاسگاري ها سريعتر ميشه و شوت ها طبيعي تر ميشه

داداش من دستگاهم جيتك هست اپديت از كجا بريزم چند بار ريختم فرقي نكرد از كجا بفهمم اپديت شده

داداش من دستگاهم جيتك هست اپديت از كجا بريزم چند بار ريختم فرقي نكرد از كجا بفهمم اپديت شده

بازي كه آپديت شده باشه سريعتر ميشه ميتوني يه سر بري يه گيم نت معمولا بازي رو آپديت نميكنن مقايسه كنيد بازي بايد خيلي فرق كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or