FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای کاش EA یه آپدیت میداد برای چهره بازیکن ها
الان Pepe مو داره ولی پیکه کچله ! پیرلو ریش گذاشته و چند نفر دیگه هم به همین نحو.

بنظر من وقتی این همه تغییر میدن تو بازی باید به این نکات هم توجه کنن

یا مثلا داور اصلا سوت دستش نیست.

در مورده چهره به خصوص آرایش مو و صورته بازیکنها چه تو فیفا یا pes باید توجه داشته باشیم
بازی مدتها قبل از عرضه بسته میشه و میره برای کارهای تکثیر تا عرضه که کم هم نیست
پس نمیشه توقع داشت کاملا به روز باشن
ولی اینکه تو آپدیتها درست بشن توقع به جایی هست

بالاخره بازی رو گرفتم
ولی چرا رنگ ها مصنوعی اند؟
مثلا من منچستر یونایتد رو برمیدارم انگار قرمزش خیلی کم رنگه!
یا چمن توی روز واقعا افتضاحه و رنگش خیلی کمرنگ هست
ولی تو شب درست میشه!

آقا منم با نظر یکی از کاربرا موافقم : اینکه اولش براتون یه خورده بازی مسخره میاد نمیدونم شوت ها خوب نیست کند شده یا هر چیزه دیگه اما یه خورده که بازی کنید صحنه های جذاب بازی رو که ببینید و یه خورده با بازی عجین بشید و کلا بازی توی دستتتون بیاد تازه ازش خوشتون میاد من با این که یه چند دستی بازی کردم الان دارم باهاش حال می کنم این قضیه دقیقا زمانیکه فیفا 13 اومده بود هم برام اتفاق افتاد به نحوی که تصمیم گرفتم برم فیفا 12 بازی کنم اما بعدش که به بازی خو گرفتم اگه می کشتنمم دیگه فیفا 12 بازی نمی کردم مثل الان که دیگه سمت فیفا 13 نمی رم

یه سوالم داشتم این آپدیت اسکوادی که یکی از کاربرها گذاشته بود رو من هر کاری کردم نشد با هوریزون بریزم در صورتی که من قبلا توی فیفا 13 راحت اینکار رو میکردم به نظرم مشکل از فایل باشه اگر کسی تست کرده بگه چطوری انجام بدیم؟؟؟؟؟(نکته اینکه من میریزم توی فلش اما توی دستگاه که می زارم اصلا هیچ چیز رو نششون نمیده )

دوستان منم بالاخره بازی را خریدم.......اون 4 مگ را دانلود کردم اما نقل وانتقالات انجام نشد......چیکار کنم؟
راستی بعضی وقتا تو منو ک دارم میچرخم از بازی میاد بیرون میگه the disc is unreadable.....مشکل از دیسکه؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
ربطی به اون نداره.اون آپدیت برای رفع باگ های بازی ـه.
باید بری قسمت squad و آپدیت رو دانلود کنی(دقیق مسیرش یادم نیست ولی راحت میشه پیدا کرد)

سلام دوستان!
یه سوال مهم :
عزیزان آیا راهی هست که بشه Save بازی فیفا 14 Xbox رو به بازی فیفا 14 مخصوص PC کپی کرد و ازش استفاده کرد و ادامه save رو بازی کرد ؟؟ همینطور بالعکس ؟؟

دوستان خواهشا منو روشن کنید که این Ultimate تیم یعنی چی ؟!! ورژن جداگانه ای از فیفا 14 هستش ؟! فلسفش چیه ؟ پس چرا قبلا نبود ؟!!

دوستان خواهشا منو روشن کنید که این Ultimate تیم یعنی چی ؟!! ورژن جداگانه ای از فیفا 14 هستش ؟! فلسفش چیه ؟ پس چرا قبلا نبود ؟!!

عزیز فکر کنم از فیفا 12 اومد که شدیدا معتاد میشی مثل من، سمتش نرو. ورژن جدا نیست ولی باید گلد داشته باشی و البته آنلاین. میری یک تیم رو از صفر شروع میکنی با کاپ و لیگهای آفلاین و آنلاین پول (coin) میگیری و تیم رو آپ میکنی. خیلی خوبه همین بیچارم کرد برا PC خریدم 170 تو مغازه کارم ultimate هست.

یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
وقتی استعداد یاب میفرسی برای یه کشور چطور میشه 0-5 انتخاب کرد؟ چون من روش میزنم میشه عدد رو دستکاری کرد و کاری دیگه ای نمیشه کرد میشه یه توضیح بدید ؟

سوالم بعدم اینه وقتی استعدادیابت بازیکن پیدا میکنه اونجا باید رو بازیکن کلیک کنی که ask your coach to scout player بیاد یا نه؟

دستان اینم پاسخ بدید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or