FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان دیگه نامردی هم نکنید! بلاخره این همه امتیاز خوب الکی نیست!
مشکل اینه سبک بازی خیلی تغییر کرده و صبر میخواد و تمرین! یکم اسکیل گیم رو بازیتون خیلی تغییرات مثبت داره!
من که امروز خیلی بازی کردم و مقدار زیادی مشکلاتم حل شد! البته ضربه آزادام هنوز افتضاحه چون یکمی تغییر کرده و سخت تر شده!
از 12 به 13 تغییرات کم بود همه زودی به بازی عادت کردن اما این یکی تغییراتش زیاد بوده!
در ضمن دوستانی که میگن تیم اصلی رو اون یکی نسل کار کرده بگم که این بازی پورت شده نسل بعده:دی! یعنی نسل بعد هم همین رو میبینیم با گرافیک و انیمیشن های بهتر

بابا چه خبر شد یهو همه میگن این بازی آشغاله حالمون به هم می خوره؟؟ به نظر من که 13 در کنارش یه شوخی بجگانس....شما نمی تونید با بازی کنار بیاید دلیل بر بد بودن بازی نمیشه. آپدیت 20 مگی ps3 این مشکلاتو حل کرد شما هم صبر کنید تا واسه 360 بیاد و انقدر الکی از بزی بد نگید.
من کریر مودو شروع کردم و از اولش به بدشانسی خوردم :| پیکه از بازی دوم گفت می خوام برم ، والدز و پویول مصدوم شدن ، رئال رونی و لواندووسکی رو خرید و منم به تلافی نویر و هوملز رو خریدم:d با روحیه بازی رو شروع کردم فینال سوپر کاپو به اتلتیکو مادرید باختم:d

خدایی من 3 روزه حالم گرفته هست......................خدایی فیفا ناامیدم کرد..................خدا کنه درست بشه ......بد جوری رفته رو اعصابم.................بازیکنا انگار 1 ساله ناهار شام نخوردن......اصلا یه وضعیه....................................

این سایتی که ازش سفارش دادم هنوز نیاورده بازی رو!! با این چیزایی که اینجا میخونم فکر میکنم در غیاب تیم اصلی که روی نسخه نسل بعد کار کردن تیم جدید رسما بازی رو تِر زده توش! از دمو پیدا بود که بازی روون و شسته رفته نیست....امیدوارم وقتی بازی میکنم نظرم عوض بشه چون فیفا 90% اوغات فراغتم رو پُر میکنه.

دیگه نوب بازی در نیارین کسایی که میگن بازی آشغاله مطمئنن فیفا 14 بازی کردن.؟؟؟
آخه از حرف زدنتون معلومه که...

Last edited by a moderator:
نمی دونم چرا شرکت EA تیم های بسیار زیادی رو از لیگ های دسته دوم انگلیس حذف کره ! یکی از این تیم ها که واقعا تو فیفا 13 در قسمت Carrer mode تیم رو به قهرمانی اروپا رسوندم نمی دونم چرا تو فیفا 14 این تیم به اسم Aldershot Town نیست !!‌چرا ؟
آیا میشه کاری کرد یا پیامی به EA داد که اضافه کنه ؟؟ دوستان کمک کنن ...

برا من مهم نیست که دیگرون چی فکر میکنن ... به نظرم بازی آشغالی بیش نیست
بازیکنای آماتور موقع شوت زدن چند ثانیه مکث نمیکنن ... استوپ کردن توپ رو همه بلندن ... چرخش و جا گذاشتن بازیکن و ... هیچ کدوم تو بازی درست نیست
هیچ چیزی طبیعی نیست ... آپدیتی رو 360 نیومده هنوز ...

سلام به بروبکس فیفا باز عزیز :)
آقا من امروز نسخه کامپلکس فیفا 14 در قالب برنرمکس رو از فروشنده سابقم خریدم ولی بهم گفت برای لایو بازی کردن باید دو هفته دیگه برم پیشش تا نسخه پچ شده رو بهم بده
منظورش رو متوجه نشدم !!! یعنی نمیشه الان لایو بازی کنیم؟؟؟

دوستان چرا اینقدر میگید نسل بعد؟ فقط و فقط گرافیک و انیمیشن هاش فرق میکنه
اگه دوست دارین 200 هزار تومن بدید بخرید ما با 5 هزار می گیریمش

این چه فازیه تو این تاپیک که اینجوری دارید بازیرو میکوبید :-/
من دو روزه دارم کریر مود رو بازی میکنم و ایراد خاصی تو گیم پلی بازی ندیدم اینکه بازی سختتر شده در اصل ایراد به حساب نمیاد چون تیم سازنده یه سری تغییرات اساسی تو نحوه ی استوپ کردن توپ شوت زدن و کاشته زدن یا مانور با توپ ایجاد کرده و اونارو به واقعیت نزدیک تر کرده الان دارید اینقدر از بازی بد میگید هوش مصنوعی بازیم بهتر شده اگه بازیرو بیشتر بازی کنید میفهمید که میشه ازش حتی از نسخه های قبلیم بیشتر لذت برد من که از سخت شدن بازی به شدت استقبال میکنم
کسی که نسخه های قبلیرو دوست داشته با عادت کردن به گیم پلی 14 حتما از بازی میتونه لذت ببره

این چه فازیه تو این تاپیک که اینجوری دارید بازیرو میکوبید :-/
من دو روزه دارم کریر مود رو بازی میکنم و ایراد خاصی تو گیم پلی بازی ندیدم اینکه بازی سختتر شده در اصل ایراد به حساب نمیاد چون تیم سازنده یه سری تغییرات اساسی تو نحوه ی استوپ کردن توپ شوت زدن و کاشته زدن یا مانور با توپ ایجاد کرده و اونارو به واقعیت نزدیک تر کرده الان دارید اینقدر از بازی بد میگید هوش مصنوعی بازیم بهتر شده اگه بازیرو بیشتر بازی کنید میفهمید که میشه ازش حتی از نسخه های قبلیم بیشتر لذت برد من که از سخت شدن بازی به شدت استقبال میکنم
کسی که نسخه های قبلیرو دوست داشته با عادت کردن به گیم پلی 14 حتما از بازی میتونه لذت ببره

گل گفتی.!

بنظر من بازی خیلی خوب شده ولی نور روز خیلی زیاد هستش وقتی صورت بازیکن رو نگاه میکنی انگار ایراد داره
با 13 مقایسه کردم ولی 13 خیلی بهتر بود
فعلا دارم بازی میکنم ببینم مشکل دیگه ای هست یا نه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or