FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام آقا من نسخه ای ک بخوام با لایو بازی کنم بدون بن یا آپدیت کنم ترنسفر هارو با لایو از کجا گیر بیارم میخوام ی جور تا فردا ظهر حتما دستم باشه حضوریم باشه ک بهتر

نه من غربم! ستارخان مي گيرم! من خودم اكباتانم ولي اون آشنامونه هميشه از اون مي گيرم!
آدرس بده ماهم غربیم بریم بگیریم ی سوال کن ببین fifa 14 burner max داره میخوام کامل با ABGX تست شده باشه چون میخوام نقل و انتقالاتشو با لایو آپدیت کنم خدارو چی دیدی شاید ی لایوم زدیم

دوستان اینجارو کردین فروشگاه !؟ بابا برید پ خ بدین به هم دیگه مسخرشو در آوردیدا)x

چرا خودشو ناراحت میکنی خب ی تذکر بدی حله

دو صفحه الکی پر شده چیه که شماها دارید دنبال بازی میگردید،این دیگه تذکر دادن داره !!

آخرین ویرایش:
آدرس بده ماهم غربیم بریم بگیریم ی سوال کن ببین fifa 14 burner max داره میخوام کامل با ABGX تست شده باشه چون میخوام نقل و انتقالاتشو با لایو آپدیت کنم خدارو چی دیدی شاید ی لایوم زدیم

http://takavach.com/

دستی انتقال بده هیچ فرقی نداره عزیز حالا برای اینکه حالت خوب بشه چند تا چیز جدید از فیفا برات میگم حال کنی
1-همه اون خوشحالی ها رو داره نمیخاد بخری2-لگندری پسر بد خریه اصلا امیدی بهش نیست که ببریش من رئال بودم اون تاتنهام تا دقیقه57 چهار تا چپوند صفرش کردم اومدم بیرون3-کلا دیگه اینجوری نیست که هرکی مسی یا رونالدو داره میبره قضیه مشکل تر از این حرفاست خیلی تاکتیکی شده جریان 4-نورورزشگاه بازی تو روز وشب هر دوتاش خیلی بهتر شده5-فیزیک توپ معرکس حال میای بزنی زیرش6-قدرت بدنی خیلی موثر تر شده7-خلاصه فکریه فکری شده بازی اگه حرفه ای بشی تو این بازی یه کاری کردی والا قبلیا ایندر هم پیچیده نبود8-ودر آخر باید بگم pes در برابر این بازی شوخی ای بیش نیست:d
آقا شما فقط یه چیزو بگو که من داغونم.
هنوزم که هنوزه اون بغل پاهاش وحشتناک و با سرعت خرکی میرن تو گل و دروازه بان کاری نمیتونه کنه؟

بچه ها نسخه complex نمیاد؟
کسی نسخه iNSOMNi تست کرده ببینه مشکلی داره یا نه؟
اگه یادتون باشه سر فیفا 13 به جز نسخه complex بقیه یا ارور میداد وسط بازی یا تو کریر مود هنگ میکرد کنسول.

اگه یادتون باشه سر فیفا 13 به جز نسخه complex بقیه یا ارور میداد وسط بازی یا تو کریر مود هنگ میکرد کنسول.
اون رو اول فکر میکردن مشکل دیسکه بعد ea آپدیت داد رو همه نسخه ها درست شد!
خیالتون راحت تو 14 هیچ مشکلی نیست

بچه ها نسخه complex نمیاد؟
کسی نسخه iNSOMNi تست کرده ببینه مشکلی داره یا نه؟
آقا اون مشکل رو همه نسخه ها داشت ، فقط گیرش برنرمکس بود :d به نطر من برنر بگیرین و خودتون یه سال راحت کنین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or