FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو پرسیدی امکان بازی هست؟ منم جوابتو دادم گفتم آره میشه بازی کنی ولی بن میشی!
من جواب درست دادم بهت.
درضمن من مگه اینجا با کسی شوخی دارم؟ :|

چشمهاي زيادي اين مطالب رو ميبينن
، راستي عزيزم طبق گفته دوستان امكان لايو شدن با دستگاه jtag وجود نداره
كشش نده بيخودي،

چشمهاي زيادي اين مطالب رو ميبينن
، راستي عزيزم طبق گفته دوستان امكان لايو شدن با دستگاه jtag وجود نداره
كشش نده بيخودي،
من از خودم نمیگم چون نداشتم تا حالا . کسی که 10 سال هست تو کار تمعیرات سخت افزار و نرم افزار کنسول های بازی هست بهم گفت وصل میشه ولی درجا بن میشی.دیگه نمیدونم درسته یا غلط حرفش. حالا فرقی هم نمیکنه به هر حال لایو نمیشه استفاده کرد با کنسول J-Tag !

این فایلی که لیک شده 6.75 گیگه:| بعید می دونم حجم این نسخه انقدر کم باشه :| احساس می کنم فیکه... حجمش با توجه به محتواش باید رو 8-9 گیگ باشه حداقل....

NTSC سیستمی هست که تو آمریکا رواج داره و Complex در واقع ورژن کاملی از بازی هست که تمام ریجن ها رو پشتیبانی می کنه.

دوست عزیز چرا اشتباه جواب بنده خدا رو میدی !

Complex اسم گروهی هست که بیشتر بازی های ورژن اروپا رو آپلود میکنه.(PAL)
iMARS هم گروه دیگه ای هستن که در آمریکا هستن و بیشتر نسخه مربوط به NTSC

البته ممکنه بازی که هر کدوم از این گروه آپلود میکنن Free Region باشه که در اینصورت گروه دیگری آپلود نمیکنه مگر اینکه بازی گروه اول مشکلی داشته باشه

درضمن گروه های دیگه ای هم هست مثل :

PanG - iNSOMNi - FBI - KDZ - UNLiMiTED - HR - Caravan - PROTON

این فایلی که لیک شده 6.75 گیگه:| بعید می دونم حجم این نسخه انقدر کم باشه :| احساس می کنم فیکه... حجمش با توجه به محتواش باید رو 8-9 گیگ باشه حداقل....
درسته داداش.تفاوتش فقط زبان و گزارشگره مثلا نسخه عربیش ۵گیگ بود ساله پیش چون زبان و گزارشگرش دو تا بیشتر نبودن یکی انگلیسی یکی دیگه عربی اما نسخه اروپایش ۹گیگ بود چون زبان و گزارشگراش بیشتر بود اینم همینجوره.

هیچ وقت یادم نمیره اون کنسول خدابیامرز اولیم رو که ریجنش J بود....همیشه اول برای پال همه بازیها میومد! الان که پال داریم اول برای ntsc ریلیز میشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or