FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FIFA-14-demo-teams.jpg

^^^
Barcelona Vs Man City :دی
-------------
من توی دبی یه جا رفتم دیدم همه جمع شدن دارن بازی میکنن رفتم دیدم فیفا 14 هست .. بزور منتظر موندک تا بازیش کنم که 10 دیقه بازیش کردم عین 13 بود ... نمیدونم چرا مال pes اونجا نبود
تو چه نمایشگاهی؟!
تا جایی که من می‌دونم فقط توی گیمز کام که توی کلن آلمان برگزار می‌شه Fifa در دسترس هست برای بازی کردن!

من توی دبی یه جا رفتم دیدم همه جمع شدن دارن بازی میکنن رفتم دیدم فیفا 14 هست .. بزور منتظر موندک تا بازیش کنم که 10 دیقه بازیش کردم عین 13 بود ... نمیدونم چرا مال pes اونجا نبود

همه اینارو گفتی بگی رفتی دبی......ای ناقلا:>

'
من دقیق یادمه پارسال هم ملت تا 6 له له زدن آخر نیومد ، ساعت 8 اومد :d تازه معذرت خواهی هم کردن :d کی یه سال شد ... :|:d
سال پیش 5:30-6 یادمه اومد:dقشنگ سر بازی ایران لبنان بود که گذاشته بودم دانلود بشه:d
--
توی دمو هم تاتنهام بر میدارم:d

سال پیش 5:30-6 یادمه اومد:dقشنگ سر بازی ایران لبنان بود که گذاشته بودم دانلود بشه:d
--
توی دمو هم تاتنهام بر میدارم:d
زدی رو خال ، هی میگفتم یه چی یادم رفته ها :d بازی خاک بر سری تیم ملی رو داشتن نشون نمیداددن !! :d من که 8 یه لینک سالم پیدا کردم ، امیدوارم این یکی اینجور نباشه :d

تو توییتر و فیس بوک fifa همه دارن فحش خار مادر به ea میدن!!:))

سال پیشم همین کارو کردن!

فک کنم اونی که واسه 360 قراره بزاره ایرانیه زیاد با قول و قرار سر وقت میونه ای نداره!!:d

سرعت تاپیک چه زیاد شده! :d
یکی از بچه ها در مورد فرق استادیوم های Generic و licensed پرسید. استادیوم های generic واقعی نیستن و یا در بهترین حالت شبیه استادیوم های خاصین و اصلا لایسنس نشدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or