FIFA 14 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter bigbox
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان منم یه چند دستی بازی کردم و این نکته ها رو دیدم :
طراحی منوها فوق العاده است خیلی خوب شده اما ناقصه چون دمو هستش دیگه.
فیس بازیکن ها خیلی بهتر شده اما هنوز خیلی ها درست نشده فیس هاشون که امیدوارم تو نسخه اصلی درست بشه.
گیم پلی بازی به نظرم خیلی عوض شده .کنترل توپ خیلی سخت تر شده .چرخش بازیکن ها خیلی کند شده و اکثرا توپ از پای بازیکن موقع دویدن یا تغییر جهت فاصله میگیره. کلا بازیکن ها تو زمین یکم گیج میزنن.دیگه هم نمیشه سرعتو گرفتو از گوشه به راحتی فرار کرد.
تو سر توپ زدن تو سرعت بالا خیلی طبیعی شده . تو بعضی نماها میتونی ببینی لباس بازیکن ها با وزش باد تکون میخوره که جالبه. تو بعضی از انیمیشن ها وقتی بازیکن داره حرف میزنه دهنش خیلی مسخره بازو بسته میشه .برخلاف ادعای دوستان من انیمیشن اضافی تو بازی ندیدم نمیدونم چجوری گفتن انیمیشن اضافه شده.
پاس های تو عمق هوایی خیلی سخت به بازیکن مورد نظر میرسه و خیلی باید دقت کنی تا پاست به بازیکن ها برسه.کلا سرعت پاسها کند شده
دفاع حریف از زمین خودت شدیدا پرس میکنه و کلا همه راه های نفوذ رو بسته.
شوت هارو باید با دقت بزنی وگرنه میره بیرون قدرت شوت ها هم کم شده و باید بیشتر پر کنی.اما بعضی شوت ها هم به طرز وحشتناکی از فواصل دور میزنی تو چارچوب.
سانترها خیلی سخت شده و اگه کم پر کنی نمیرسه به بازیکنت یا اگه با دقت ارسال نکنی میره یه جای دیگه.
سرعت بازی نسبت به فیفا 13 به شدت کاهش پیدا کرده و البته به واقعیت نزدیک شده .
کلی باگ تو بازی دیدم یکیش این بود موقع پنالتی بعضی موقع ها دروازبان کج وایساده انگار داره میوفته :d
یکی دیگه اینکه ابراهیموویچ انگار تو زمین شل میزنه یا مثلا اگه با یه بازیکن درجا وایسی و LB بزنی .پای بازیکن به طرز مسخره ای میشه فقط باید ببینید مثل سگ میشه که میخواد با پاش خودشو بخارونه :d
به سختی میشه در یه بازی گل زد البته روی درجه world class و لجندری . اگرم حواست نباشه راحت گل میخوری.
کلا از دمو فیفا 13 بیشتر خوشم اومد دمو 14 نا امیدم کرد. امیدوارم بازی اصلی مشکلات برطرف بشه و کلا یه تغییری بکنه چون دمو واقعا جالب نبود مگر اینکه رو درجه سختی پایین بازی کنی.

آقا یکی جواب منو بده من دستگاهم ال تی 3 هست و فعال در لایو میخوام بدونم که اگه دمو رو با pc دانلود کردم بریزم رو فلشو بزنم به ایکس باکس بازی کنم مشکلی نداره که؟ کراپتت نمیشه که؟ بن نمیکنه که؟

من فعلا به هیچی دسترسی ندارم: (((

یه سوال از دوستانی که دمو رو دانلود کردن:
1-وزن توپ بخوبی حس میشه؟ وزن بازیکنا چطور؟
2-سرعت بازی در حالت normal نسبت به فیفا 13 کند تر شده یا نه؟
3-شما تایید میکنید که پیراهن بازیکنا یا شرتشون از بدنشون جداست و کمی تکون میخوره یا نه؟

کلا از دمو فیفا 13 بیشتر خوشم اومد دمو 14 نا امیدم کرد. امیدوارم بازی اصلی مشکلات برطرف بشه و کلا یه تغییری بکنه چون دمو واقعا جالب نبود مگر اینکه رو درجه سختی پایین بازی کنی.

برای این خوشت نیومده که انتظار داشتی آخر نسلی 180 درجه تغییر کنه در صورتی که تغییرات زیر پوستی بوده و نتونستی درست با این تغییرات هر چند اندک ارتباط برقرار کنی.

پیشنهاد میکنم چند دست دیگه حتی شده دو نفره بازی کنی تا بیشتر به عمق تغییرات این نسخه پی ببری.

صرفا فقط با CPU بازی کردن نتیجه درست و حسابی به آدم نمیده.

خوب منم دمو رو دانلود کردم
وزن توپ و همچنین صدای تو خوب شده
جایگیری بازی کن ها بهتر شده
همینطور نوع پاس کاری و یک و دو
ولی چیزی که تو ذوق میزنه یکمی حرکات بازی کن ها هنگام پاس دادن و چرخ هاشون خشکتر شده - یاد PES افتادم
انگاری فریست تاچ رو برداشتن من که زیاد حسش نکردم
شوت که میزنی سنگینی توپ رو میشه احساس کرد
تقریباً شوت ها و سانتر ها بهبود خوبی داشته
البته همیشه نسخه اصلی با دمو فرق میکنه،امیدوارم نوع حرکت بازیکن ها و دویدنشون هم برطرف بشه

من فعلا به هیچی دسترسی ندارم: (((

یه سوال از دوستانی که دمو رو دانلود کردن:
1-وزن توپ بخوبی حس میشه؟ وزن بازیکنا چطور؟
2-سرعت بازی در حالت normal نسبت به فیفا 13 کند تر شده یا نه؟
3-شما تایید میکنید که پیراهن بازیکنا یا شرتشون از بدنشون جداست و کمی تکون میخوره یا نه؟

1-آره
2-آره خیلی کندتر شده
3-آره از بدنشون جداست و تکونم میخوره

- - -ویرایش - - -

برای این خوشت نیومده که انتظار داشتی آخر نسلی 180 درجه تغییر کنه در صورتی که تغییرات زیر پوستی بوده و نتونستی درست با این تغییرات هر چند اندک ارتباط برقرار کنی.

پیشنهاد میکنم چند دست دیگه حتی شده دو نفره بازی کنی تا بیشتر به عمق تغییرات این نسخه پی ببری.

صرفا فقط با CPU بازی کردن نتیجه درست و حسابی به آدم نمیده.

اتفاقا برعکس من انتظار نداشتم اینقدر تغییر کنه. سرعت بازی به شدت کم شده و توپ به راحتی از پای بازیکن فاصله میگیره کلا یکم تو ذوق میزد این مورد چند تا از دوستام که هم زمان داشتیم با هم بازی میکرذیم حس کردیم.
به نظر منم اگه نسخه اصلی بازی بیاد خیلی با دمو فرق داره دقیقا مثل دمو 13 که با نسخه اصلی فرق داشت . امیدوارم این مشکلات و حرکتو خشکی بازیکن ها درست بشه.
نمیدونم چرا تو ذوقم خورد و با اینکه از دمو 13 خیلی خوشم اومد . حالا فردا بیشتر بازی میکنم شاید نظرم عوض شد

منم یه چند دستی بازی کردم با تیم های مختلف هم با PC و هم با Xbox 360

یه چنتا نکته دیدم که بهتون بگم:)

- انیمیشن های بازی خیلی بیشتر شده.انیمیشنهای استارت زدن ها،استپ ها،خوردن زمین ها،برخورد ها،درگیری ها کلا دارای انیمیشن های جدید هستند.
- توپ سنگین شده و روی شوت ها،پاس ها و سانتر ها تاثیر گذاشته.وقتی شوت میزنید حس میکنید واقعا به توپ فوتبال ضربه میزنید.:dتوی پاس ها خیلی باید دقت کنید،سانتر ها هم خیلی خوب شده
- بازی خیلی نرم شده من دوس دارم :x
- گرافیک پیشرفت کرده بود:bighug:
- بقیه تیم ها دیگه مثل بارسا تیکی تاکا بازی نمیکنن که روی اعصاب باشن:|
- پنالتی ها یکم سختر شده،هم واسه بازیکن هم دروازبان!:-s
- کنترل بازی سخت شده یکم.وقتی بین چند بازیکن حرف باشید ،خیلی سخته که بتونید توپ رو حفظ کنید!! با یک بازیکن زیاد نمیتونید دریبل بزنید،وقتی سرعت رو میگیرید،توپ از قبل کمی جلوتر میافتد و باعث میشه نتونید به راحتی دریبل بزنید:-s
- چنتا خوشحالی جدید بعد از گل هم دیدم که اضافه شده به بازی :)
هوش مصنوعی به نظرم کامل نیست هنوز،باید بهتر از این شه با اینکه هنوز بعد از 7 بازی نتونسم بازییو ببرم :dولی انصافا همش Legendary بود :)

کلا این دمو از خیلی خیلی بهتر از دموهای فیفا 12 و 13 هستن،باگ هاش خیلی کمتره :)
آره علی منم کلی بازی کردم چشمت روز بد نبینه یه گل هم نزدم:dچه برسه به برد
ولی واقعا همه چیزش تقریبا کامله خیلی نسبت به نسخه قبلی بهتر شده!;;):xحالا که بازی کردم فهمیدم چقدر فیفا 13 آسون بوده ها!!!:d
همه مواردیو هم که گفتی کاملا درسته ولی خدایی گرافیک چمن از دور خیلی بیشتر شده:x:bighug:;;)

1-آره
2-آره خیلی کندتر شده
3-آره از بدنشون جداست و تکونم میخوره

- - -ویرایش - - -

اتفاقا برعکس من انتظار نداشتم اینقدر تغییر کنه. سرعت بازی به شدت کم شده و توپ به راحتی از پای بازیکن فاصله میگیره کلا یکم تو ذوق میزد این مورد چند تا از دوستام که هم زمان داشتیم با هم بازی میکرذیم حس کردیم.
به نظر منم اگه نسخه اصلی بازی بیاد خیلی با دمو فرق داره دقیقا مثل دمو 13 که با نسخه اصلی فرق داشت . امیدوارم این مشکلات و حرکتو خشکی بازیکن ها درست بشه.
نمیدونم چرا تو ذوقم خورد و با اینکه از دمو 13 خیلی خوشم اومد . حالا فردا بیشتر بازی میکنم شاید نظرم عوض شد

خب پس انتظارات من برآورده شد: ))))

اون مشکلاتی هم که شما گفتی رو تماما دوست دارم و امیدوارم در نسخه نهایی تغییری نکنه البته بجز باگها: ))))
همیشه حس میکردم که بازیکنا شل و ولن و هیچ وزنی ندارن و بسرعت حرکت میکنن دوست داشتم حرکات کمی کند تر بشن و واقعی.امیدوارم تغییر نکنه وگرنه مجبورم کل سال رو دمو بازی کنم: )))
من از دمو 13 یشتر از نسخه نهایی فیفا 13 لذت بردم:(

فکر کنم امسال ea ـمام تمرکز خودش رو گذاشته رو کنسول های نسل جدید !

واقعا این فیفا14 که من دیدم ضد حال ترین فیفایی بود که از 98 بازی میکردم !

تغییرات اونقد ریز بود که باید 4-5دست بازی میکردی !

بازیکن ها نحوه دویدنشون هم باز نسبت به فیفا13 تغییر کرده و بسیار زشت شده ! دست ها در حالت 180درجه دارن میدون !!!

امیدوارم نسخه اصلی بهتر از این چیزی باشه که یک سال هست منظرشیم ! وگرنه خداحافظ ایکس باکس 360 و سلام ایکس باکس وان !

بچه ها فیس ها هم همه عالین :x:x
فقط تنها چیزی که دلم میخواست این بود که صحفه اول نوشته بود چمن ممکنه خراب بشه و لباس بازیکنان کثیف میشه و این چیزا که من خیلی شوقشو داشتم:xولی انگار خبری ازشون نیست:-/
به نظرتون شایعه بوده عایا؟:-/:-$

- - -ویرایش - - -

فکر کنم امسال ea ـمام تمرکز خودش رو گذاشته رو کنسول های نسل جدید !

واقعا این فیفا14 که من دیدم ضد حال ترین فیفایی بود که از 98 بازی میکردم !

تغییرات اونقد ریز بود که باید 4-5دست بازی میکردی !

بازیکن ها نحوه دویدنشون هم باز نسبت به فیفا13 تغییر کرده و بسیار زشت شده ! دست ها در حالت 180درجه دارن میدون !!!

امیدوارم نسخه اصلی بهتر از این چیزی باشه که یک سال هست منظرشیم ! وگرنه خداحافظ ایکس باکس 360 و سلام ایکس باکس وان !
ولی به نظر من خیلی روش کار شده خیلیم جذابه;)بیشتر بازی کن تا حسش کنی

بچه ها فیس ها هم همه عالین :x:x
فقط تنها چیزی که دلم میخواست این بود که صحفه اول نوشته بود چمن ممکنه خراب بشه و لباس بازیکنان کثیف میشه و این چیزا که من خیلی شوقشو داشتم:xولی انگار خبری ازشون نیست:-/
به نظرتون شایعه بوده عایا؟:-/:-$

خراب شدن چمن توی نسخه نسل بعدی وجود داره
حتی هنگام شوت زدن و پاس دادن و یا دویدن هم خورده ها چمن رو که رو هوا پخش میشه میتونید ببینید
کثیفی لباس رو هم شاید بشه تو نسل بعدی دید

منم تونستم دمو رو تجربه کنم همونطور که دوستان گفتن طراحی منوها خیلی بهتر شده گیم پلی بازیم واقعا خوب شده یعنی نسبت به نسخه ی قبلی بازی طبیعی تر شده دریبل زدن پاس دادن استپ کردن توپ یا شوت زدن با اینکه سخت تر شدن اما طبیعی ترم شدن و همین بازیرو جذاب تر کرده دیگه راحت نمیشه با توپ مانور داد و هرکاری کرد کنترل بازیکنا خیلی سخت تر و طبیعی تر شده فیزیک توپم فوق العادست صداگذاری بازیم بهتر شده گرافیکم واقعا پیشرفت کرده طراحی لباس بازیکنا خیلی خوبه و موقع حرکت بازیکنا تکون میخوره طراحی صورت بازیکنایی که جدیدا اسکن شدنم حرف نداره چمن بازیم خوش رنگ تر شده در کل با توجه به دمو معلومه که این نسخه ام یه بازی فوق العادست که بازم نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفت خوبی داشته و فیفا داره همون مسیر درست نسخه های قبلیرو ادامه میده

منم تونستم دمو رو تجربه کنم همونطور که دوستان گفتن طراحی منوها خیلی بهتر شده گیم پلی بازیم واقعا خوب شده یعنی نسبت به نسخه ی قبلی بازی طبیعی تر شده دریبل زدن پاس دادن استپ کردن توپ یا شوت زدن با اینکه سخت تر شدن اما طبیعی ترم شدن و همین بازیرو جذاب تر کرده دیگه راحت نمیشه با توپ مانور داد و هرکاری کرد کنترل بازیکنا خیلی سخت تر و طبیعی تر شده فیزیک توپم فوق العادست صداگذاری بازیم بهتر شده گرافیکم واقعا پیشرفت کرده طراحی لباس بازیکنا خیلی خوبه و موقع حرکت بازیکنا تکون میخوره طراحی صورت بازیکنایی که جدیدا اسکن شدنم حرف نداره چمن بازیم خوش رنگ تر شده در کل با توجه به دمو معلومه که این نسخه ام یه بازی فوق العادست که بازم نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفت خوبی داشته و معلومه که فیفا همون روند نسخه های قبلیرو ادامه میده

مرسی دوست عزیز دقیقا همون چیزهایی که میخواستم اعمال شدن فقط من برم دعا کنم تو نسخه نهایی این سختی کنترل و. ... تغییری نکنه: ((

چه فیس الشراوی خوبه:dبیل هم فکر کنم توی نسخه ی اصلی خوب بشه چون خیلی فیس ضایعی داره:d
فقط ای کاش سرعت بازی توی نسخه ی اصلی زیاد نشه و توپ هم همجنان سنگین بمونه چون الان واقعا عالیه.یجورایی حالت آرکید گونه ای که قبلا داشت رو از دست داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or