ببخشید سرور این بازی درست نمیشه؟بانسخه اصلی برزیل 2014 میشه انلاین بازی کرد؟
بله حل شد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

واسه ما هنوز ادامه دارد البته 3-0 به نفع من میده![]()
اره اولش سخته ولی بعد عادت میکنی کم کم ، دیگه نباید از اول دستت رو سرعت نگه داری و باید به موقع بگیری و ول کنی تا توپ از دستت نره حتی با بازیکنایی مثل مسی و رونالدو..اقایون کسی مشکل اروم شدن گیم پلی رو نداره؟! اگه کسی داشته باشه دقیقاً میفهمه چی میگم! بازیکن استارت نمیزنه پاسا نمیرسه انقدر کند میشن که حالت گرفته میشه! من مخلص جمع هم هستم ولی خدایی نیاید بگید خود گیم پلی بازی اینطوری شده و استپ ها سخت تر شده و...

حرف من اینه که یعنی واقعاً هیچ راهی نیست که بشه تو اون حالت خوب و سریع نگه داشت بازیو!؟! من اصلاً سراغ بارسا و رئال و بایرن نمیرم! دورتموند لیورپول و تاتنهام و... اینا تیمایین که بر میدارم!اره اولش سخته ولی بعد عادت میکنی کم کم ، دیگه نباید از اول دستت رو سرعت نگه داری و باید به موقع بگیری و ول کنی تا توپ از دستت نره حتی با بازیکنایی مثل مسی و رونالدو..
ولی من بلاخره عادت کردم تو career بارسا برداشتم نا امید کننده شروع کردم ولی بعد افتادم رو دور برد ال کلاسیکو رو هم راحت با پرس 3-1 بردم مادرید رو
ولی ترکیب به نظرم خیلی مهمه هنوزم تو تیم من مسی بازیکن کلیدی هست ..![]()
بازیکنا فرار نمیکنن!وقتی سرعتش خوبه واقعاً لذت میبری ولی وقتی کند میشه انگلر یه مشت احمق تو زمینن هیچکاری نمیکنن قضیه از سرعت و ... گذشته!
هرچند تا یه حدییش باز به خود بازیکن مربوطه این مشکل رو منم به شدت تو 14 احساس کردم و یه چیزیه که از 13 هم خودش رو بیشتر نشون میده
درواقع تنها فرق اصلی ورژن های نسل بعد توی همین AI بازیکناست -و البته کمتر شدن تعداد گل های از رو کرنر-
fingers crossed میگن Fifa world cup بهتر شده تو این زمینه.
ه خبری تحلیلی بويرنيوز (BoyerNews.com) :
گروه فناوری - شرکت EA Sports هر ساله قبل از انتشار نسخه جدید سری بازی فیفا که از محبوب ترین بازی ها نزد گیمر ها به شمار می آید نظر سنجی درباره لیگ های حاضر در نسخه جدید برگزار می کند.
به گزارش «بویر نیوز»، این بار سایت FIFPlay لیست لیگ های جهانی را برای حضور در بازی فیفا ۱۵ قرار داده که در میان آنها نام “لیگ برتر ایران” نیز به چشم می خورد.
برای رای دادن پس از ورود به سایت(اینجا کلیک کنید) و انتخاب لیگ برتر ایران بر روی گزینه Vote کلیک کنید تا رای شما ثبت شود و آمار را مشاهده کنید.
Fifa 15هرچه سریع تر برید رای بدهید تا لیگ ایران هم تو fifia15 باشه