FIFA 14 | XBL

اول باید گلد داشته باشی بعد برای بازی کردن سه بخش هست season((سرچ میزنی شانسی میخوری به یه نفر)) online friendlies((به دوستات invite میدی تا باهشون بازی کنی)) ultimate team((یه تیم میسازی بازی میکنی و بازیکن میخری)) حالا اوکی شدی؟

گلد خریدم ولی به سرور وصل نمیشه

گلد خریدم ولی به سرور وصل نمیشه

خب عزیز گلد خریدی باید کد رو بهش بدی بعد تست کانکشن میزنی ببین وصل میشه یا نه اگه وصل نشد باید عیب یابی کنی اگه در بخش اینترنت مشکل داشتی یعنی نت وصل نیست اگه در بخش لایو وصل نشدی احتمالا مشکل از سرور یا نت شما هست باید دوباره سعی کنی.
همین بعد میری تو فیفا و طبق گفته دوستمون در بالا عمل کنی

خب عزیز گلد خریدی باید کد رو بهش بدی بعد تست کانکشن میزنی ببین وصل میشه یا نه اگه وصل نشد باید عیب یابی کنی اگه در بخش اینترنت مشکل داشتی یعنی نت وصل نیست اگه در بخش لایو وصل نشدی احتمالا مشکل از سرور یا نت شما هست باید دوباره سعی کنی.
همین بعد میری تو فیفا و طبق گفته دوستمون در بالا عمل کنی

کد وارد کردم اینترنت هیچ مشکلی نداره و به لایو وصل میشه با یه بازی دیگه انلاین هم بازی کردم ولی فیفا به سرور وصل نمیشه یکی میگفت باید اکانت اوریجن داشته باشی ایا درسته ؟ یا نیازی نیست ؟

کد وارد کردم اینترنت هیچ مشکلی نداره و به لایو وصل میشه با یه بازی دیگه انلاین هم بازی کردم ولی فیفا به سرور وصل نمیشه یکی میگفت باید اکانت اوریجن داشته باشی ایا درسته ؟ یا نیازی نیست ؟
تا جایی که من میدونم من خودم اوریجین ساختم... شما هم بسازید از خود بازی

سلام
khelane
اد کنید
شب ها اکثرا ساعت 23 به بعد هستم ولی شب جمعه ها تا 5 صبح ان هستم هرکی فیفا پایه بود در خدمتیم

شما كه نازتون زياده وهاب خان.بازي نميكني اصن با ما

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

SosoLaz

اگر دنبال رقيبي ميگردين كه با هر ترفندي(سانترهاي كليشه ايي و يا شوت پشت ١٨)گل نميزنه و دنبال پياده كردن فلسفه ي فوتبالي توتال فوتبال هست درخدمتتم

Last edited by a moderator:
منم از امروز هستم

i938176
سلام اقا مهدی
خیلی وقته با هم بازی نمیکنیم انشالله در اینده بتونیم یه چند دست بازی کتیم
شما كه نازتون زياده وهاب خان.بازي نميكني اصن با ما

SosoLaz

اگر دنبال رقيبي ميگردين كه با هر ترفندي(سانترهاي كليشه ايي و يا شوت پشت ١٨)گل نميزنه و دنبال پياده كردن فلسفه ي فوتبالي توتال فوتبال هست درخدمتتم

سهیل جون والا از خدامه باهات بازی کنم ولی شانس من شما ساعت های خیلی دیر میای یا وقتی میای نت بنده اون موقع ... پریشب بود فکر کنم ابکس باکس وان رو دیدم(راستی مبارکه) بهت گفتم بیا بازی ولی خب میخواستم یه دست بازی کنیم بنده حدود 4 سال هست شاید هم زیاد تر باید صبح ها ساعت 6 بیدارم بشم خودت حساب کن ساعت 1 و 2 بخواب ساعت 6 بعضی مواقع 7 بیدار بشم اونم تو روز حدود 2 ساعت وقت یه خواب نازنین دارم

انشالله فردا شب ساعت 12 شب به بعد تا 3و 4 شب درخدمتیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or