F Fifa2013 کاربر سایت Jun 22, 2014 #32 آقا یه سوال چجوری میتونم بازیکن مشکی یا آبی بگیریم ؟ خودمون میتونیم آپدیتش کنیم که رنگی شه ؟
bewin کاربر سایت Jun 22, 2014 #33 نوشته شده توسط Fifa2013: آقا یه سوال چجوری میتونم بازیکن مشکی یا آبی بگیریم ؟ خودمون میتونیم آپدیتش کنیم که رنگی شه ؟ بیشتر... بازیکنای اینفورمو فقط از تو پک میتونی در بیاری که خیلی شانس میخواد
نوشته شده توسط Fifa2013: آقا یه سوال چجوری میتونم بازیکن مشکی یا آبی بگیریم ؟ خودمون میتونیم آپدیتش کنیم که رنگی شه ؟ بیشتر... بازیکنای اینفورمو فقط از تو پک میتونی در بیاری که خیلی شانس میخواد
bewin کاربر سایت Jul 6, 2014 #34 این چه وضعشه دو تا بازی رو 6 هیچ بردم بعد میپره بیرون)x هم کانترکت کم میشه هم خیلی ضد حاله
H hamidreza22 کاربر سایت Jul 7, 2014 #35 خب میشه بگی چجوری میشه کوین و پوینت خرید؟ - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط cpt mc t4vish: بهترین راه فعلا جام جهانی اولتیمات تیم رو روی درجه سختی آماتور برو کلی پول در میاری نمیخواد کوین بخری اون مال بچه پولدارهاست:d بیشتر... خب میشه بگی چجوری میشه کوین و پوینت خرید؟
خب میشه بگی چجوری میشه کوین و پوینت خرید؟ - - -ویرایش - - - نوشته شده توسط cpt mc t4vish: بهترین راه فعلا جام جهانی اولتیمات تیم رو روی درجه سختی آماتور برو کلی پول در میاری نمیخواد کوین بخری اون مال بچه پولدارهاست:d بیشتر... خب میشه بگی چجوری میشه کوین و پوینت خرید؟
amirezio2012 عضو جدید Jul 14, 2014 #36 منم بازی میکنم و درجه سختی World Class رو مخمه وحشتناک unbalance هستش . اینم GT : Amirezio2013 عکس از تیم هم بعدا ایشالله .
منم بازی میکنم و درجه سختی World Class رو مخمه وحشتناک unbalance هستش . اینم GT : Amirezio2013 عکس از تیم هم بعدا ایشالله .
M mohammad-javad کاربر سایت Jul 18, 2014 #38 سلام من تازه واردم وقتی وارد Ultimate Team میشیم کدوم قسمت باید برم تا تیم داری کنم ( خرید فروش بازیکن و خرید لباس و ورزشگاه ) ؟؟
سلام من تازه واردم وقتی وارد Ultimate Team میشیم کدوم قسمت باید برم تا تیم داری کنم ( خرید فروش بازیکن و خرید لباس و ورزشگاه ) ؟؟
MiL4D.CoYG کاربر سایت Jul 20, 2014 #39 این world cup که اومده چیه دقیقا ؟ چجوریاس ؟ یه تیمو انتخاب میکنی بعد باهاش بازی میکنی ؟!
amirezio2012 عضو جدید Jul 30, 2014 #40 نوشته شده توسط hamidreza22: سلام چجوری کوین و پوینت فیفا بگیرم؟ لازم دارم بیشتر... بازار سنتر | محصولات | سریال ها | Game Serial | خرید و فروش Coin بازی FIFA 14 Ultimate Team برای تمامی پلتفرم ها . بنده درخدمتم .
نوشته شده توسط hamidreza22: سلام چجوری کوین و پوینت فیفا بگیرم؟ لازم دارم بیشتر... بازار سنتر | محصولات | سریال ها | Game Serial | خرید و فروش Coin بازی FIFA 14 Ultimate Team برای تمامی پلتفرم ها . بنده درخدمتم .