FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

امروز div 1 رو بردم خیلی چسبید:دی
تونی کروس عالیه امکان نداره توپ رو پاش جفت و جور شه و گل نشه .پاساش هم که همه دقیق و عالی .سرعتشم خیلی خوبه
رونی زیاد خوب نیست باید بیشتر بازی کنم تا دقیق بگم ولی با پوله رونی میشه اوزیل خرید که به نظر خودم بهتر بود اوزیل رو میگرفتم

امروز div 1 رو بردم خیلی چسبید:دی
تونی کروس عالیه امکان نداره توپ رو پاش جفت و جور شه و گل نشه .پاساش هم که همه دقیق و عالی .سرعتشم خیلی خوبه
رونی زیاد خوب نیست باید بیشتر بازی کنم تا دقیق بگم ولی با پوله رونی میشه اوزیل خرید که به نظر خودم بهتر بود اوزیل رو میگرفتم
تبریک !! من تو دیویژن 4 موندم :biggrin1:
منم 40k پول داشتم بین اوزیل رونی موندم و اوزیل رو با 35k خریدم ولی بعد از چند وقت فروختمش. فقط در این حد بگم که بازیش افتضاه ـه . رو شوت زنی که اصلا نمیشه روش حساب کرد پاساش هم که هیچی من الان فابرگاس و کزورلا رو دارم بهتر پاس میدن . بهت پیشنهاد میدم پولات رو خرج اوزیل نکنی . همون کزورلا با اورال 85 رو بگیر قیمتش هم زیاد نیست سرعتشم عالیه . توپ به پاش بخوره کسی به گرده پاشم نمیرسه
موفق باشی :d

تبریک !! من تو دیویژن 4 موندم :biggrin1:
منم 40k پول داشتم بین اوزیل رونی موندم و اوزیل رو با 35k خریدم ولی بعد از چند وقت فروختمش. فقط در این حد بگم که بازیش افتضاه ـه . رو شوت زنی که اصلا نمیشه روش حساب کرد پاساش هم که هیچی من الان فابرگاس و کزورلا رو دارم بهتر پاس میدن . بهت پیشنهاد میدم پولات رو خرج اوزیل نکنی . همون کزورلا با اورال 85 رو بگیر قیمتش هم زیاد نیست سرعتشم عالیه . توپ به پاش بخوره کسی به گرده پاشم نمیرسه
موفق باشی :d
کازورلا رو داشتم فروختم رونی خریدم
رونی خوبه ولی اصلا تو جریان بازی نیست:|:دی
اوزیل رو هم داشتم اون موقع که گرون بود داشتمش 86ک یادمه خریدمش الان 30ک شده:دی
فابرگاس خیلی خوبه ولی من تیمم انگلیسه اخه

تيمت انگليسه لنون (تاتنهام) ويليان (چلسي) رو بخر عالين
به جای لنون ناواس رو دارم واقعا عالیه
این ویلیان رو ی سری خریدم ی بازی رفتم بعد سریع فروختمش:|خیلی بد بود هر چند از رو ی بازی نمیشه نظر داد ولی فکر کنم اشلی یانگ بهتر باشه

یه مشکلی برای من پیش اومده توی خرید و فروش بعد از اینکه تموم میشه از پولم کم میشه ولی نمیتونم چیزی که خریدمو استفاده کنم
در واقع طوریه که انگار تموم نشده:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or