FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

این یکروزی که psn نمیشد برم یسری تحقیقات کردم برای دلالی.بهترین چیزی که فهمیدم این بود ملت دیوونه قراردادن.بازیکن با قرارداد بالای 50 رو راحت تر میخرن.من الان با یک گلد ریر 42 تا بازی قرارداد به بازیکنام اضافه میشه.(50% به خاطر مربی میاد رو 28 تا)با یک قرارداد 400 سکه ای بازیکن رو 1500/600 سکه گرونتر میفروشم.بازیکن خاصی بهتون معرفی نمیکنم ولی سعی کنین خریدتون بین 6 تا 10 هزار سکه باشه.نه کمتر و نه بیشتر(برای مالیات) .از دیروز تا الان بالای 10 هزار سکه در آوردم.20-25 هزارم بیشتر نریختم تو این کار.

جروینیو هم عالی بود.هر بازی تقریبا یک گل رو میزنه.

آخرین ویرایش:
تو سیزن که خوبه

آخه 260 هزارتاست:|
من الان 222 تا دارم به نظرت کیو بخرم ؟ تیممو که دیدی یه دونه فرانسست یه دونه هم اسپانیا که معمولا هم سیستم رایج اسپانیا 451 هست که دو تا CAM هام ماتا و کازورلا هستن
نمیدونم والا به نظرم 260 خیلی زیاده واسش

اینم تیمم
http://www.futhead.com/14/squads/6649663/

آخه 260 هزارتاست:|
من الان 222 تا دارم به نظرت کیو بخرم ؟ تیممو که دیدی یه دونه فرانسست یه دونه هم اسپانیا که معمولا هم سیستم رایج اسپانیا 451 هست که دو تا CAM هام ماتا و کازورلا هستن
نمیدونم والا به نظرم 260 خیلی زیاده واسش

اینم تیمم
<><><> FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

حیف 222 تا نیست.....به نظر من یه تیم نسبتا خوب از لیگ انگلیس میتونی ببندی

حیف 222 تا نیست.....به نظر من یه تیم نسبتا خوب از لیگ انگلیس میتونی ببندی
مثلا چی؟
خودم خیلی مایلم بیام انگلیس

- - -ویرایش - - -

دوستان این یکی از دوستامه
هر چی میگم بهش تیمش افتضاحه میگه نه
شما بگید این تیم چطوره
http://www.futhead.com/14/squads/6651416

آگوئرو خوبه ولی ارزش اونقدر رو نداره خدایی.خیلی از اتوئو بهتر نیست.

مصطفی این هفته چندتا تیم جدید امتحان کردم.250 ک خرج یک تیم لیگ برتری کردم اما اصلا خوشم نیومد ازش.فقط کمپانی و اتوئو خیلی خوب بودن تو تیم من.بعد یک تیمی در آووردم تلفیقی که خط حمله اش بالوتلی و اتوئو بود.اما اون تیمم خط هافبکش خوب نشد.الان رفتم بوندسلیگا.کلا بازیمم افتضاح شده انقدر تیم و تاکتیک عوض کردم و زورکی تو دسته دو موندم.:دی الان دارم خودمو فحش میدم که کاش تو همون سری آ مونده بودم.حالا یکم بازیم بهتر بشه و کوین جمع کنم تیمم میشه این:
Serie a bundesliga FIFA 14 Ultimate Team Squad by amin884 | Futhead
الان مایکون اینفورم و آلابا رو پولم نرسیده بخرم.بقیه اش رو اوکی کردم.

شما بگید این تیم چطوره
تیمش که خوبه فقط یک 50 ک خرج داره.من باشم مرتنس اینفورم رو میزارم پشت مهاجم و چپ رو هم الشعراوی رو میزارم.هافبک دفاعی هم ویدال.کیلینی هم خوب خیلی از کاسرس بهتره.اگر تیم اصلیش اینه خوب یکم بدسلیقه اس ولی فکر کنم بازم بازیکن داشته باشه.آخه کونه رو میزاره تو تیم اصلیش؟

الان دارم خودمو فحش میدم که کاش تو همون سری آ مونده بودم.حالا یکم بازیم بهتر بشه و کوین جمع کنم تیمم میشه این:
Serie a bundesliga FIFA 14 Ultimate Team Squad by amin884 | Futhead
الان مایکون اینفورم و آلابا رو پولم نرسیده بخرم.بقیه اش رو اوکی کردم.

دروازبان ادلر بزاری خیلی بهتره
از ارین هم بپرسی میگه بهت:دی:-"

واسه چک و ادلر چه کمیستری استایلی خوبه؟
بین این 5 تا دوتا رو بگید کدوم بهترن
فلاینی جرارد لمپارد رامیرز پائولینو

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or