FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

خواهش ميكنم وظيفست;)
اينجا همه به هم كمك مي كنيم ،مهدي و اريا و مصطفي و احسان و..هم براي بستنه تيم المان به من كمك كردند
تهاجمي كه رو دسته ويدال نديدم،يچيز تو مايه هاي پودولسكي پارساله رعتش خوبه، شوتاش فوقالعاده،قدرت بدني و... همه چي داره
البته ميتوني بالوتلي هم بخري ،ولي بهتره ويدال رو بزاريcam بالوتلي رو st
پ.ن:كوچيكتون محمدم
ممنون
الان هم ویدال رو دارم هم بالوتلی رو. قصدم از خرید هافبک، برای تعویض در هنگام خستگی است. چون هر تیمی که می بندم 5،6 بازیکن در سطح یا کمی پایینتر از بازیکنای اصلی می خرم. الان دیناتاله رو بعضی اوقات جایگزین ویدال می کنم.

سلام به همه
چطورید برو بچ
welcom backam باشه :دی

یه چند وقت حس حال یوتی نداشتم زدم تو کار کرییر و بتل
امروز دوباره یه تیم ساختم قرو قاطی
عجب تیم توپی شده راستی یه پیشنهاد 3.5.2 میچینید ویدیچ از اوجب واجباته از ما گفتن بود :دی

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=tfV9xL78nKDKq:ps3

- - -ویرایش - - -

راستی ممد موسوی روش های دلالی همون قبلی هاست تغییری نکرده
متاسفانه دلالی حوصله و وقت میخواد که ما نداریم

سرعت ساعت ea چقدر پایینه عکسشو گذاشتم راحت ببینید
i123362_Untitled.jpg

ممنون
الان هم ویدال رو دارم هم بالوتلی رو. قصدم از خرید هافبک، برای تعویض در هنگام خستگی است. چون هر تیمی که می بندم 5،6 بازیکن در سطح یا کمی پایینتر از بازیکنای اصلی می خرم. الان دیناتاله رو بعضی اوقات جایگزین ویدال می کنم.
هرنانس هم خوبه

میخوامـــــــــت :bighug:
غیبت میکردید :دی

تیمو کیف کردی مصطفی منتخب برزیل و bpl
st پاتو اضافه کن
cb هم کمپانی دیگه محشر میشه

نه داداش تعریف میکردیم ازت
امید هم اومده بود شاکی بود که چرا تاپیک مثه سابق نیست میگفت بچه ها به فیفا خیانت کردن شلوارشون دوتا شده:))
میگفت بچه ها رفتن سراغ بتل=))

اسمشون محمد سر مربی یه تیم برزیلی که اسم یکی از بازی کناش لاندرو:d.لاندرو علاقه شدیدی به امیر داره:d .امیر یکی از بازی کنایه خوب محمد که لاندرو با اون دوسته .در کل تیم خیلی خوبی هستن:d
شعار تیمشون هم اینه : بمبا د ترگو:d
:d
اقا اسپم نده
بازيكناي خوبه مارو اينجا لو نده:d
دوستان اين يه قضيه خارج از. Fut ئـ:d

محمد باحال چطور ما با روشاي پارسال نميتونيم

نه داداش تعریف میکردیم ازت
امید هم اومده بود شاکی بود که چرا تاپیک مثه سابق نیست میگفت بچه ها به فیفا خیانت کردن شلوارشون دوتا شده:))
میگفت بچه ها رفتن سراغ بتل=))
اخه خودت و امید بهتر میدونید بازی یه باگ اساسی رو سانتر داره که نتونستن درستش کنند
امروز از 10 تا بازی که زدم 2 نفر فقط تو فکر سانتر بودن((تازه فکر کردن 3.5.2 راحت میشه از رو سانتر گل بهش زد ولی نمیدونند سخت تره :)) ))
خب همینا باعث میشه بچه ها دل سرد بشن
ولی ما زاتمون فوتبالیه هربازی دیگه ای هم بکنیم اول اخرش عشقمون یوتی هست و دوستان گلی چون شماها

اخه خودت و امید بهتر میدونید بازی یه باگ اساسی رو سانتر داره که نتونستن درستش کنند
امروز از 10 تا بازی که زدم 2 نفر فقط تو فکر سانتر بودن((تازه فکر کردن 3.5.2 راحت میشه از رو سانتر گل بهش زد ولی نمیدونند سخت تره :)) ))
خب همینا باعث میشه بچه ها دل سرد بشن
ولی ما زاتمون فوتبالیه هربازی دیگه ای هم بکنیم اول اخرش عشقمون یوتی هست و دوستان گلی چون شماها
اين سانتر هرچي باشه بهتر از سرعته پارساله:|
پارسال بازيكني كه pac ش. زيره ٧٠ بود برابره يك آشغال بود:|

:d
اقا اسپم نده
بازيكناي خوبه مارو اينجا لو نده:d
دوستان اين يه قضيه خارج از. Fut ئـ:d

محمد باحال چطور ما با روشاي پارسال نميتونيم
دوستان از ما گفتن بود اگه خواستین با تیم محمد بازی کنید لاندرو رو نذارین حرکت کنه .یعنی اگه اون پا به توپ بشه همه بازیکنا قش میکنن رویه زمین اینجوری=))

اين سانتر هرچي باشه بهتر از سرعته پارساله:|
پارسال بازيكني كه pac ش. زيره ٧٠ بود برابره يك آشغال بود:|
نه بابا سرعت قابل تحمل تر بود
یادش به خیر یدونه مایوکا داشتم 90 k خریده بودمش ... فوق العاده بود عالی بود از رونالدو هم بهتر بود یه باگی بود واسه خودش

31770009932794378190.png
01832586193930317850.png

نه بابا سرعت قابل تحمل تر بود
یادش به خیر یدونه مایوکا داشتم 90 k خریده بودمش ... فوق العاده بود عالی بود از رونالدو هم بهتر بود یه باگی بود واسه خودش

31770009932794378190.png
01832586193930317850.png

من با نظر mh-msv موافقم
حالا این بازیکن رو خودت کشف کردی یا از کشف های امیر بود؟:))

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or