FIFA 14 - Ultimate Team | PSN

من 2.5 پوگبارو خریدم:d
کنارشم نیانگولان رو دارم خوبه؟:-/
خب قطعا اگه کنارش روسی باشه یا ویدال خیلی شاختر میشه
http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=ceuw6PhxnKx7n:ps3
این تیمه خودمه ، واقعا راضی کنندست

دوووووووووووووووووستان کمک
بین اینفورم میلیتو و ووچینیچ کدوم؟
به قیمت کاری نداشته باشید

آخرین ویرایش:
خب قطعا اگه کنارش روسی باشه یا ویدال خیلی شاختر میشه
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
این تیمه خودمه ، واقعا راضی کنندست

دوووووووووووووووووستان کمک
بین اینفورم میلیتو و ووچینیچ کدوم؟
به قیمت کاری نداشته باشید
ارین تو که خیلی وقته بازی میکنی انگلیس بهتره یا ایتالیا؟
من پارسال یه تیم انگلیسی داشتم 420.000سکه ولی نمیتونستم باهاش نتیجه بگیرم یه تیم ایتالیایی داشتم 100.000 تا با اون همه رو میبردم بجاش:|

من پارسال یه تیم انگلیسی داشتم 420.000سکه ولی نمیتونستم باهاش نتیجه بگیرم یه تیم ایتالیایی داشتم 100.000 تا با اون همه رو میبردم بجاش:|
خب قطعا خودتم خیلی کارکشته ای تو این زمینه ، ایتالیا یه خوبی داره اینکه با 1/4 هزینه ای که توی انگلیس میتونی انجام بدی تو ایتالیا میتونی یه تیم دو برابر انگلیس بسازی
انگلیس برای پول داراست

سلام دوستان من یه مشکلی با این اولتیمیت دارم اونم اینکه اخره بازی که تموم میشه برام برد نمیزنه و از سرور میندازتم بیرون یا زمانی که دارم ترکیبم رو درست میکنم از سرور میندازتم بیرون این در شرایتی هست که خوده بازی منظورم سیزن و هد تو هد هست رو راهت و بدونه هیچ مشکلی بازی میکنم فقط تو التیمیت اینجوریه میخواستم ببینم کسه دیگه ای هم هست که این مشکل رو داشته باشه یا فقط منم و ایا راهی داره که درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

خب قطعا خودتم خیلی کارکشته ای تو این زمینه ، ایتالیا یه خوبی داره اینکه با 1/4 هزینه ای که توی انگلیس میتونی انجام بدی تو ایتالیا میتونی یه تیم دو برابر انگلیس بسازی
انگلیس برای پول داراست

تویه انگلیسی هم داشتی چی شد فروختیش؟

این پو لا رو از کجا میارین؟

این پو لا رو از کجا میارین؟

والله از راه بازی کردن فقط

47508d1375435992-ut.jpg

منم دیدم دارم نتیجه نگیریم
نمیدونم چرا اما تو خیلی پست ها بازیکنای خوبی نداشت مخصوصا ST
در کل با 150k تو انگلیس نمیشه شاخ شد

راستی ارین لالیگا جواب میده یا نه؟برعکس پارسال قیمتهاش خیلی ارزون شدن

Last edited by a moderator:
راستی ارین لالیگا جواب میده یا نه؟برعکس پارسال قیمتهاش خیلی ارزون شدن
راستش من الان همه لیگ ها ی معروف بودم دیگه تقریبا:دی
با المان شروع کردم بعد انگلیس بعد اسپانیا و حالا هم ایتالیا
انگلیس خوب بود ولی گرون بود شدید
لالیگا که هیچی کلا(:دی)
ایتالیا هم خوبه ولی خیلی تاپ نیست
ولی بوندسلیگا عالیه
تو همه پست ها بهترین ها رو داره
نمیدونم چرا کسی خوشش نمیاد ولی خیلی خوبه

لالیگا رو بلد نیستین باهاش squad درست کنین الکی نگین بده :دی درسته تنوعش کمه اما کیفیتش خوبه ، باید با بازیکنای لالیگا هایبرید درست کنین ، برای مثال یدونه درست میکنم ببینید :

LaLiga-BPL Hybrid FIFA 14 Ultimate Team Squad by Danzukuka | Futhead

میشه کلا از لالیگا هم ترکیب درست و حسابی درست کرد اما چون سمت چپ لالیگا بازیکن خوبی جز رونالدوی کبیر (:دی) نداره برا همین باس هایبرید درست کرد باهاش .

لالیگا رو بلد نیستین باهاش squad درست کنین الکی نگین بده :دی درسته تنوعش کمه اما کیفیتش خوبه ، باید با بازیکنای لالیگا هایبرید درست کنین ، برای مثال یدونه درست میکنم ببینید :

LaLiga-BPL Hybrid FIFA 14 Ultimate Team Squad by Danzukuka | Futhead

میشه کلا از لالیگا هم ترکیب درست و حسابی درست کرد اما چون سمت چپ لالیگا بازیکن خوبی جز رونالدوی کبیر (:دی) نداره برا همین باس هایبرید درست کرد باهاش .
خب این محدوده
نمیشه که همش همین باشه
الان خود لالیگا جز سمت چپ مهاجم هم دو تا داره بقیه هم که شدید گرونن
من کاستا و بنزما رو داشتم که زیاد تعریفی هم نبودن ذخیره مجبور بودم روبن کاسترو بگیرم

خب این محدوده
نمیشه که همش همین باشه
الان خود لالیگا جز سمت چپ مهاجم هم دو تا داره بقیه هم که شدید گرونن
من کاستا و بنزما رو داشتم که زیاد تعریفی هم نبودن ذخیره مجبور بودم روبن کاسترو بگیرم

چی نمیشه ؟ مگه باید ذخیره ها از لالیگا باشن همگی ؟

اینم ترکیب واسه ذخیره اون :

LaLiga-BPL Hybrid 2 FIFA 14 Ultimate Team Squad by Danzukuka | Futhead

چی نمیشه ؟ مگه باید ذخیره ها از لالیگا باشن همگی ؟

اینم ترکیب واسه ذخیره اون :

LaLiga-BPL Hybrid 2 FIFA 14 Ultimate Team Squad by Danzukuka | Futhead
دومی رو خوب مچ کردی
راستی هنوز لوریس عالیه یا نه؟
تو 13 که یکی لوریس رو خیلی دوست داشتم یکی کمپانی رو
لوریس رو 78000 سکه خریدم کمپانی رو 60000 همشم ازراه بازی کردن بعد فهمیدم این تو این فوتبال کمپانیه به این خوبی جواب نمیده:((

میگم فیفا15 میزنیم تو کار تیم ایرانی با تیم ضعیفمون به جنگ تیمهای قوی میریم نظرتون چیه؟:d

Last edited by a moderator:
دومی رو خوب مچ کردی
راستی هنوز لوریس عالیه یا نه؟
تو 13 که یکی لوریس رو خیلی دوست داشتم یکی کمپانی رو
لوریس رو 78000 سکه خریدم کمپانی رو 60000 همشم ازراه بازی کردن بعد فهمیدم این تو این فوتبال کمپانیه به این خوبی جواب نمیده:((

میگم فیفا15 میزنیم تو کار تیم ایرانی با تیم ضعیفمون به جنگ تیمهای قوی میریم نظرتون چیه؟:d

من کلا SQUAD سازیم خوبه :دی بیشتر بازیکنها و همه ترکیب ها رو تست کردم .

لوریس سریعه و رفلکس هاش خیلی خوبه ، میبینی یه تک به تک هایی میگیره دهنت واز میمونه ، اما دایوینگش زیاد جالب نیست ، یه شوتای میزنی از راه دور میپره نمیرسه بهش :دی اما در کل دروازبان خیلی خوبیه نسبت به قیمتش .

بهترین دروازبان فیفا 14 هم نویر هستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or