هندان عالیه من داشتم یه کارایی میکرد رویاییمادرجااااان 50گیگ؟؟؟ چه خبره؟
فیفا چی؟
ممنون واسه راهنماییت داداش اتفاقا LB غیر رادو هیچ کس خوب نبود مونده بودم کی بگیرم
در مورد کاکا باید بگم درسته سرعت بالایی نداره ولی پاس کاریش فوق العادس اصن یه پاسهایی میده رویایی
در مورد بالوتلی که دیگه اکثرا میدونند تو قدرت بدنی حرف اول رو میزنه و با یه مهاجم سرعتی عالی بازی میکنه اگر توز کنارش باشه که دیگه سوپر حمله میشن
واما رینا راستشو بخوای نمیدونم چرا این هنداندوییچ به ما نیومده مثل پارسال لوریس که واسه همه سوپر دوازبان بود ولی واسه ما اصغر اقا بقال سر کوچه
مارچتی هم که خیلی افت کرده فقط همین گذینه پیش رو داشتم
چیت نداره یهو یه عالمه پول بهت بده؟
یا راه دیگه؟
ممد باحال كه بي پي ال hater هست:dاين نگردو داره ميتركونه از دوستانى كه مدير برنامه هاش رو به من معرفى كردن ممنونم : دى
بابا با تك تك بازيكن هاى انگليس خو گرفتم شدن عين رفيقام :دى
دلم نمياد طفلكيا رو ول كنم!!! :دى
اومدن من به ايتاليا مثل اين ميمونه به محمد باحال بگى بيا ليگ انگليس!!!!
قيمت ها دارن ميان پايين تا يكى دو ماه ديگه اين قيمتهاى نجومى با كله مياد پايين!!!
مثلا من تورس رو گرفتم ٦٢٠٠ الان شده ٥٠٠٠
يا نگردو ٥٠٠٠ بود الان شده ٢٥٠٠
اندكى صبر سحر نزديك است!!! :دى
امید مصطفی درست میگه من عشق bpl هستم دلم واسه والکلت /داوید لوییز /اوه از همه مهمتر پیتر جونم تنگ شده اساسی (کیف کردی چه لاوی ترکوندم )اومدن من به ايتاليا مثل اين ميمونه به محمد باحال بگى بيا ليگ انگليس!!!!
ایول داش حمید حالا جایزه بت چی داد؟
15ک فکر میکردم گلد پک میده مثل فیفا 13
فك كردي تو گلد پك رونالدو هست يا مسي؟15ک فکر میکردم گلد پک میده مثل فیفا 13
ادمها دو دسته هستن يا هاردكورن كه چنان مجذوب يو تي ميشن كه حتي با بازيكنان برنزي حال ميكنن و ديگه نميتونن غير يوتي به هيچ قسمت فيفا برنبچه ها من اصلا دست و دلم به FUT نمیره،با همون Season معمولی خیلی بیشتر حال میکنم...........
چیکار کنم باعث انگیزه بشه!؟
نه که حالا تو گلد پکش رونالدو و بیل و نیمار و مسی رو همزمان تو یدونه بهت میده
چی داره مگه باوو؟!
فك كردي تو گلد پك رونالدو هست يا مسي؟
بنظر من پول ميدن بهتره چون تو پك ها هيچي نيست بعدشم اون دوتا تروفي رو هم برداشتن تروفي100 پك رو هم كردن 25 پك
مگه من گفتم فقط پک بده ؟ فیفا 13 دیوژن 1 رو میبردی 7.5ک با یه گلد پرمیوم پک میداد ، خیلی هم عالی بود
دوستان عزیز همین پک باز کردنا باعث میشه بازیکنا ارزون بشن! اینقدر پک باز کنا رو مسخره نکنید