sosolaz کاربر سایت Jul 12, 2014 #16 بچه ها من مثلا ميخوام شوچنكو رو بخرم ولي خيلي خيلي گرونه؟چيكار كنم.فيفا پوينت نميشه با بازي خريد كه Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بچه ها من مثلا ميخوام شوچنكو رو بخرم ولي خيلي خيلي گرونه؟چيكار كنم.فيفا پوينت نميشه با بازي خريد كه Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
19Rodar کاربر سایت Jul 13, 2014 #17 نوشته شده توسط sosolaz: بچه ها من مثلا ميخوام شوچنكو رو بخرم ولي خيلي خيلي گرونه؟چيكار كنم.فيفا پوينت نميشه با بازي خريد كه Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... الان چنده مگه؟من که فقط دارم پول جمع میکنم روبن بخرم:d
نوشته شده توسط sosolaz: بچه ها من مثلا ميخوام شوچنكو رو بخرم ولي خيلي خيلي گرونه؟چيكار كنم.فيفا پوينت نميشه با بازي خريد كه Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... الان چنده مگه؟من که فقط دارم پول جمع میکنم روبن بخرم:d
sosolaz کاربر سایت Jul 13, 2014 #18 ٥٠٠ هزار تا...من ميخوام فيفا پوينت بخرم.ولي با خود ايكس باكس ارور ميده چطوري ميتونم فيفا پوينت بخرم؟ Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
٥٠٠ هزار تا...من ميخوام فيفا پوينت بخرم.ولي با خود ايكس باكس ارور ميده چطوري ميتونم فيفا پوينت بخرم؟ Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Amir-GT کاربر سایت Jul 13, 2014 #19 من فعلا دارم تيم آلمان رو جمع ميكنم بيش تر تركيب اصلي رو خريدم ولي هنوز لام و اوزيل و مولر و نوير مونده حالا گوتزه و رويس بماند.
من فعلا دارم تيم آلمان رو جمع ميكنم بيش تر تركيب اصلي رو خريدم ولي هنوز لام و اوزيل و مولر و نوير مونده حالا گوتزه و رويس بماند.
sosolaz کاربر سایت Jul 13, 2014 #20 جواب من چي شد؟فيفا پوينت ميخام Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
19Rodar کاربر سایت Jul 14, 2014 #21 نوشته شده توسط 19Rodar: الان چنده مگه؟من که فقط دارم پول جمع میکنم روبن بخرم:d بیشتر... باید VP-n روی کنسولت share کنی بعد بخری.آموزشش رو در امضام گذاشتم
نوشته شده توسط 19Rodar: الان چنده مگه؟من که فقط دارم پول جمع میکنم روبن بخرم:d بیشتر... باید VP-n روی کنسولت share کنی بعد بخری.آموزشش رو در امضام گذاشتم
sosolaz کاربر سایت Jul 14, 2014 #22 نوشته شده توسط 19Rodar: باید VP-n روی کنسولت share کنی بعد بخری.آموزشش رو در امضام گذاشتم بیشتر... از طريق چيز بي بن نميشه از سايت فيفا بوينت خريد؟ Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
نوشته شده توسط 19Rodar: باید VP-n روی کنسولت share کنی بعد بخری.آموزشش رو در امضام گذاشتم بیشتر... از طريق چيز بي بن نميشه از سايت فيفا بوينت خريد؟ Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
19Rodar کاربر سایت Jul 14, 2014 #23 نوشته شده توسط sosolaz: از طريق چيز بي بن نميشه از سايت فيفا بوينت خريد؟ Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... خیر برای خرید این موارد و همچنین DLC بازیها باید عملیات Sharing روی کنسول انجام داد.
نوشته شده توسط sosolaz: از طريق چيز بي بن نميشه از سايت فيفا بوينت خريد؟ Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... خیر برای خرید این موارد و همچنین DLC بازیها باید عملیات Sharing روی کنسول انجام داد.
amirezio2012 عضو جدید Jul 30, 2014 #24 نوشته شده توسط sosolaz: جواب من چي شد؟فيفا پوينت ميخام Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... میتونید از کوین هم استفاده کنید اگر خواستید بنده در خدمتم . بازار سنتر | محصولات | سریال ها | Game Serial | خرید و فروش Coin بازی FIFA 14 Ultimate Team برای تمامی پلتفرم ها .
نوشته شده توسط sosolaz: جواب من چي شد؟فيفا پوينت ميخام Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... میتونید از کوین هم استفاده کنید اگر خواستید بنده در خدمتم . بازار سنتر | محصولات | سریال ها | Game Serial | خرید و فروش Coin بازی FIFA 14 Ultimate Team برای تمامی پلتفرم ها .
sosolaz کاربر سایت Aug 4, 2014 #25 نوشته شده توسط amirezio2012: میتونید از کوین هم استفاده کنید اگر خواستید بنده در خدمتم . بازار سنتر | محصولات | سریال ها | Game Serial | خرید و فروش Coin بازی FIFA 14 Ultimate Team برای تمامی پلتفرم ها . بیشتر... من الان ٥٠٠٠ تا دارم كوين.اصلا نميشه جمع كرد.قيمت مثلا گوليت ٥٠٠٠٠٠٠ هست Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
نوشته شده توسط amirezio2012: میتونید از کوین هم استفاده کنید اگر خواستید بنده در خدمتم . بازار سنتر | محصولات | سریال ها | Game Serial | خرید و فروش Coin بازی FIFA 14 Ultimate Team برای تمامی پلتفرم ها . بیشتر... من الان ٥٠٠٠ تا دارم كوين.اصلا نميشه جمع كرد.قيمت مثلا گوليت ٥٠٠٠٠٠٠ هست Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
amirezio2012 عضو جدید Aug 5, 2014 #26 نوشته شده توسط sosolaz: من الان ٥٠٠٠ تا دارم كوين.اصلا نميشه جمع كرد.قيمت مثلا گوليت ٥٠٠٠٠٠٠ هست Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... من همیشه پیشنهاد میکنم با خرید پوینت یا کوین تیم خودتون رو قوی کنید بعد به کوین جمع کردن بپردازید چون که اینجوری خیلی راحت میشه .
نوشته شده توسط sosolaz: من الان ٥٠٠٠ تا دارم كوين.اصلا نميشه جمع كرد.قيمت مثلا گوليت ٥٠٠٠٠٠٠ هست Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... من همیشه پیشنهاد میکنم با خرید پوینت یا کوین تیم خودتون رو قوی کنید بعد به کوین جمع کردن بپردازید چون که اینجوری خیلی راحت میشه .