bewin کاربر سایت Dec 10, 2013 #1 سلام دوستان این تاپیکو میزنم تا در مورد FUT صحبت کنیم شما میتونین تجربیات، نظرات یا سوالاتتونو اینجا مطرح کنید با تشکر
سلام دوستان این تاپیکو میزنم تا در مورد FUT صحبت کنیم شما میتونین تجربیات، نظرات یا سوالاتتونو اینجا مطرح کنید با تشکر
19Rodar کاربر سایت Jan 12, 2014 #2 دیشب استارت Ultimate team رو واسه Fifa 14 زدم.بازیکنا فعلا خیلی ارزون هستن اگه هنوز شروع نکردید عجبه کنید:d
دیشب استارت Ultimate team رو واسه Fifa 14 زدم.بازیکنا فعلا خیلی ارزون هستن اگه هنوز شروع نکردید عجبه کنید:d
19Rodar کاربر سایت Jan 12, 2014 #4 نوشته شده توسط bewin: فک کنم اگه رو 360 تیمتو ساختی و کوین و... رو میتونی منتقل کنی رو X1 بیشتر... من کلا تیمم رو روی Xone ساختم :d
نوشته شده توسط bewin: فک کنم اگه رو 360 تیمتو ساختی و کوین و... رو میتونی منتقل کنی رو X1 بیشتر... من کلا تیمم رو روی Xone ساختم :d
Jackie Dee کاربر سایت Jan 12, 2014 #5 من تیمم رو، رو 360 ساختم و راحت این طرف منتقل شد. الانم بعضی اچیومنت های ultimate team که تو 360 گرفتم اینجا glitched شده باز نمیشه!
من تیمم رو، رو 360 ساختم و راحت این طرف منتقل شد. الانم بعضی اچیومنت های ultimate team که تو 360 گرفتم اینجا glitched شده باز نمیشه!
sosolaz کاربر سایت Mar 31, 2014 #7 سلام رفقا..اقا من چطوري ميتونم بازيكناي لجند مثل مارادونا و هاجي رو بخرم؟من سرچوميكنم ميان ولي گزينه ايي خاصي واسه خريد ندارن Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام رفقا..اقا من چطوري ميتونم بازيكناي لجند مثل مارادونا و هاجي رو بخرم؟من سرچوميكنم ميان ولي گزينه ايي خاصي واسه خريد ندارن Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
bewin کاربر سایت Mar 31, 2014 #8 نوشته شده توسط sosolaz: سلام رفقا..اقا من چطوري ميتونم بازيكناي لجند مثل مارادونا و هاجي رو بخرم؟من سرچوميكنم ميان ولي گزينه ايي خاصي واسه خريد ندارن Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... چقد پول دارید؟
نوشته شده توسط sosolaz: سلام رفقا..اقا من چطوري ميتونم بازيكناي لجند مثل مارادونا و هاجي رو بخرم؟من سرچوميكنم ميان ولي گزينه ايي خاصي واسه خريد ندارن Sent from my iPhone 5 using Tapatalk بیشتر... چقد پول دارید؟
sosolaz کاربر سایت Mar 31, 2014 #9 ٢٠٠٠ تا؟دديدم زده ٨٠٠ هزارتا شوكه شدم.كسي ميتونه واسم فيفا پوينت بخره؟من اعتبار دارم ولي نميتونم بخرم.ازخجالتش در ميام Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
٢٠٠٠ تا؟دديدم زده ٨٠٠ هزارتا شوكه شدم.كسي ميتونه واسم فيفا پوينت بخره؟من اعتبار دارم ولي نميتونم بخرم.ازخجالتش در ميام Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
sosolaz کاربر سایت Apr 12, 2014 #11 اينجا رو ميخام از سوتو كوري در بيارم..امشب تركيبم رو ميذارم Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اينجا رو ميخام از سوتو كوري در بيارم..امشب تركيبم رو ميذارم Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
sosolaz کاربر سایت Apr 26, 2014 #14 اقا كسايي كه ميخان fut لايو بزنن ادم كنن:SosoLaz Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
ramin.ps کاربر سایت Apr 26, 2014 #15 دوستان من اصلا راجب FIFA 14 - Ultimate Team اطلاعاتی ندارم.لطفا اگه میشه یه نفر یه توضیح مختصر بده ممنون میشم؟؟؟ آخرین ویرایش: Apr 26, 2014
دوستان من اصلا راجب FIFA 14 - Ultimate Team اطلاعاتی ندارم.لطفا اگه میشه یه نفر یه توضیح مختصر بده ممنون میشم؟؟؟