FIFA 14 Multiplayer

سلام به همه
همونطور که می دونید این بازی 10 روز دیگه میاد
کسانی که بازی رو پیش خرید کردن آیدی Origin خودشون رو بدن اینجا بنویسم

HoseinHarami
qozmyox
LTC-Shahrad
r1ycc
Sarab_mr

اینم در جواب Erfan_021 :

مولتی پلیر خیلی قابلیت داره
اولا اینکه بازی لول بنده شده هست و شما هر بازی می کنی یا هر کاری می کنی XP میگیری و با اون لول ها کار های مختلفی می کنی
مثلا با پول توی بازی که از بازی کردن می تونی بدست بیاری کفش می خری یا لباس یا قابلیت های آنلاین مثل اینکه دروازبانت قوی تر بشه
بعد با اون کفش ها می تونی تو بازی استفاده کنی
مثلا از طریق مود PRO Clubs که شما یک بازیکن می سازی و تقویت می کنی
مود Pro Club اینطوریه که یک بازیکن با مشخصات دلخواه می سازی.بعد توی یک کلوب عضو میشی و مثلا با هم قرار می زارید این ساعت همه آنلاین شید برید بازی.و تیمتون رو قوی می کنید.
توی سایت Orpf.ir که برای Fifa و PES هست تو قسمت فیفا یک بخش برای همین گذاشته که می خوان یک تیم بسازن ایرانی که خارجی ها رو هوتوتو بسابیم به الک :دی
مود های زیادی داره به طوری که دفعه اولت باشه بری انلاین مخت هنگ می کنه
Team play
head to head
play as a player
tournmant
Ultimate team
بعد یک چیز مهم !
هر چند روز یک بازی فیفا یک Challenge ایجاد می کنه که آفلاینه
شما انتخاب می کنی سطح بازی رو (آسان-سخت ) که XP های مختلف میده
مثلا الان ساخته شده Beginner 800 میده
semi-pro 900
و همینطور میره بالا
بعد شما یک رتبه داری توی فصل که باید افزایش بده
با بازی های مختلف
از طریق منوی Season
امیدوارم مفید بوده باشه

آخرین ویرایش:
سلام
من سی دی کی بازی رو تهیه کردم یک مشکل عجیب دارم زمانی که تیم بارسلونا یا منچستر یا هر تیم دیگه رو انتخاب کنم نام بازیکونا تغییر می کنه مثل messi می شه masilo از انگلیسی تغییر می کنه به یک زبان دیگه نمی دونم چیکار کنم خیلی حال گیریه فقط زمانی که آنلاین بازی می کنم این مشکل پیش می یاد.
از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده میکنم.

نمی دونم والا
ولی فکر نکنم زبان د یگه ای باشه
شاید بازی هنگ می کنه

شرمنده چه جوری میشه fifa 14 تو pc آنلاین بازی کرد???

به راحتی

- - -ویرایش - - -

سلام تو قسمت آلتیمیت تیم
چطور می شه از مربی دروازبانها یا بقیه مربیها استفاده کرد.
منظورم مربی اصلی تیم نیست
سلام
نمی دونم
تو این قسمت نیستم زیاد

سلام
من فیفا گرفتم ... بعد فایلها رو با PC دانلود کردم و اورجین شناخت و یه مقداری هم با خود اورجین دانلود کردم ... بازی رو آپدیت کردم ... الان وقتی بازی رو اجرا میکنم تا وارد بازی میشه بعد از چند ثانیه میاد بیرون و هیچ اروری هم نمیده ...
مشکل از کجاست؟؟؟

کسی کسه دیگری رو میشناسه که ارزون بده ؟ :دی

- - -ویرایش - - -

سلام
من فیفا گرفتم ... بعد فایلها رو با PC دانلود کردم و اورجین شناخت و یه مقداری هم با خود اورجین دانلود کردم ... بازی رو آپدیت کردم ... الان وقتی بازی رو اجرا میکنم تا وارد بازی میشه بعد از چند ثانیه میاد بیرون و هیچ اروری هم نمیده ...
مشکل از کجاست؟؟؟
من تو فیفا 13 این موشکولو داشتم با آپدیت کارت گرافیک حل شد ;)

من فیفا گرفتم ... بعد فایلها رو با PC دانلود کردم و اورجین شناخت و یه مقداری هم با خود اورجین دانلود کردم ... بازی رو آپدیت کردم ... الان وقتی بازی رو اجرا میکنم تا وارد بازی میشه بعد از این که تصویر میس میاد از بازی میپره بیرون و هیچ اروری هم نمیده ...
مشکل از کجاست؟؟؟

سلام به گیمرهای عزیز .
تیم اجرایی سایت www.espl.ir پس از طراحی و بالا آوردن سایت , تصمیم به برگزاری مسابقات هفتگی آنلاین فیفا 14 ( فعلا در رشته فیفا14 ) نمود .
در ابتدا برای آنلاین بازی کردن فیفا باید اقدام به خرید cd-key فیفا 14 نموده و سپس با ساختن اکانت در برنامه Origin ( سرور بازی های EA ) , سی دی کی خریداری شده را در اکانت خود وارد کنید .
مسابقات در سایت فعلا به دو صورت برگزار میشود :

1_ کاپ های هفتگی :
هر هفته جمعه ساعت 14 این مسابقات برگزار میشود که در پایان به نفرات برتر جایزه اهدا خواهد شد . برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر بروید :
لیگ حرفه ای ورزش های الکترونیک - روش و آموزش شرکت در مسابقات2_ لیگ لدر :
نحوه ی بازی در لدر چون کمی پیچیده است به این منظور با رفتن به این لینک از نحوه ی بازی کردن آشنا شوید :
لیگ حرفه ای ورزش های الکترونیک - آموزش ثبت نام و برگزاری رقابت در لیدر فیفا

همچنین تا کنون چندین مسابقه در رشته های فیفا 13 و 14 برگزار شده که در صورت بازدید از سایت می توانید از براکت مسابقات , نفرات شرکت کننده و .... مطلع شوید .

در صورت هر گونه سوال می توانید از طریق اٌریجین آیدی و یاهو با بنده در ارتباط باشید .
Orgin ID : AC_iMMorTal
Yahoo ID : Farhad_eta1@yaoo.com

با تشکر . www.espl.ir

من فیفا گرفتم ... بعد فایلها رو با PC دانلود کردم و اورجین شناخت و یه مقداری هم با خود اورجین دانلود کردم ... بازی رو آپدیت کردم ... الان وقتی بازی رو اجرا میکنم تا وارد بازی میشه بعد از این که تصویر میس میاد از بازی میپره بیرون و هیچ اروری هم نمیده ...
مشکل از کجاست؟؟؟
repair کنید بازی رو (right click > click on repair)

سلام ذوستان منم مشگل شما رو داشتم عکس مسی رو نشون میداد و بعد از بازی کرش میکرد یه نسخه کرک شده از قبل داشتم که محتویات پوشه game رو کپی کردم درست شد شمام اینکارو بکنین درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or