FIFA 13 | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
g9ofs6rcbbele83gh2a.jpeg

Developer: EA Sports
Publisher: EA Sports
Genre: Sports Game
Mode: Single-player, Multiplayer
Release: September 25, 2012

Website

EA Sports یک سری اطلاعات و اسکرین شات از بازی جدید معروف و محبوب خودش خودش یعنی FIFA 13 رو تو نمایشگاهی در لندن به نمایش گذاشت آقای David Rutter که تهیه کننده بازی هستن به 5 مورد از پیشرفت های عمده بازی اشاره کرده.

1. First Touch Control یا کنترل در مهار توپ
یکی از موارد که برای واقعی تر شدن FIFA 13 تغییر کرده همین کنترل توپ هست که بر خلاف بازی های گذشته کمی پیچیده و سخت تر شده به عنوان مثال عواملی چون سرعت قدرت ارتفاع توپ مهارت و تکنیک بازیکن تاثیر زیادی بر کنترل توپ داره.

2.Player Impact یا ضربه زدن بازیکن
یکی دیگه از ویژگی های که در انجین بازی بهبود یافته تا دیگه شاهد انمیشن های غیر واقعی ضربات نباشیم!

3.Complete Dribble یا دریبل زدن
در FIFA 12 با تغییر دادن جهت میتونستید دریبل بزنید ولی در FIFA 13 این طور نیست!

4.Tactical Free-Kicks یا ضربات آزاد
سیستم جدیدی برای ضربات آزاد پدید اومده که شما میتونید 3 بازیکن پشت توپ داشته باشید تا دروازبان و دفاع حریف رو گول بزنید! همچینن دیوار دفاعی کامل در اختیار شما هست میتونید اونها رو به حرکت در بیارید یا بازیکن ازش کم زیاد کنید.

5. Attacking AI یا هوش مصنوعی
در این بخش هم پیشرفت های زیادی شده از جمله بهبود در توپ گیری آفساید گیری تاکتیک های تیمی هوش بالاتر مهاجمین در تشخصی محل دریافت پاس حرکت با خط آفساید و...

Update 1
EA یه ویدئو از بازی منتشر کرده که مربوط میشه به فرمان های صوتی Kinect که تو لینک زیر میتونید ببیند و توضیحات کامل بخونید.
FIFA13 Kinect Video Shows off Voice Commands

در ضمن امروز بخش Carrer برای تیم های ملی هم تایید شد که خبر خیلی خوبیه!
FIFA 13 Career Mode to Include Internationals Much More

Trailers

m27924.jpg

GC Trailer - 720p

Length: 2 Minutes
FPS: 43.0664 fps
Size: 121.22 MB

ُScreenshots

1280x720

az77jjr5gynjxfluq2p9.jpg

September 11​

آخرین ویرایش:
اولش دیدم واـــــــــــــــــی ! با موس + کیبورد هست !

بعد دیدم نه میشه فقط کیبوردش کرد ، خوشحال شدم.

تنظیمات کیبورد را کسی داره ؟

رفقا تو تنظیمات کیبرد من هر کاری میکنم نمیتونم ۴ جهت اصلی کیبرد رو قرار بدم !

منظورم همون Left Stick Up , Down , Left , Right هست. نمیشه جهت ها رو قرار داد.

بلخره FIFA 13 رو بازی کردم. خیلی عالی و اعتیاد آوره. نسبت به fifa 12 خیلی روونتره. هوش مصنوعی فوق العادست. واقعا آدم کیف میکنه. سیستم first tuch هم خیلی خوبه. واقعا بازی رو واقعی کرده. من تعجب میکنم چرا بعضیا باهاش مشکل دارن. من که هیچ مشکلی ندارم. یه روزه عادی میشه. من چند شب پیش فوتبال بایرنو داشتم نگاه میکردم و فقط به استپ کردنشون توجه میکردم. خیلیا اشتباه میکردن و موقع استپ توپ از پاشون جدا میشد. فیفا واقعا خوب شبیه سازی کرده.
از نظر گیمپلی و انیمیشن و اینجور چیزام که گفتن نداره! عالی تر شده.
کریر مود که دگرگون شده. از همه نظر میشه گفت کامل شده.
be a pro هم فوق العادست و دیگه مثل fifa 12 بازیکن آشغال فیکس تیم نمیشه و واقعی شده.
صداگذاری مثل همیشه عالی.
گرافیک خیلی خوبه و نورپردازی واقعا فوق العادست.
فقط نبودن نوکمپ خیلی ضدحاله. سرعت بازیم یکم بالاست که من رو slow گذاشتم خوب شده. درجه ی سختی بازی هم پایین اومده. من 12 رو رو professional بازی میکردم. اینو رو world class.
only FIFA

دوستان تو 12 میشد یه بازیکن ساخت بعد تو Career Mode و Training تمرینش داد یه بازیکن حرفه ای ازش ساخت من تو 13دیدم میشه از اول قدرتاشو دست کاری کرد player manager هم حذف شده این که خیلی مسخره شده کاریش نمیشه کرد مثل 12 بشه:d؟

چه جوری میشه تو کریر مود از همون فصل اول تو لیگ قهرمانان حضور داشت؟
همونجا که درجه سختی و واحد پول و اینارو مشخص میکنی آخرین گزینش همینه. روش بزن بعد اون دکمه که راهنما زیرش زده (واسه من s) رو بزنی بهت سهمیه ی اروپایی میده. حالا بسته به تیمت یا تو لیگ قهرمانان یا لیگ اروپا. فکر کنم تغییرم بشه داد.

دوستانی که نسخه ی کرک شده رو دارن:

کرش و قاطی کردن تو بازی نیست؟! مخصوصا تو بخش کاریر مود که برام خیلی مهمه!
از قابلیت مچ دی میشه استفاده کرد؟
نقل و انتقالات درسته؟! میگفتن تو نسخه ی کنسولها قدیمیه که با روشن کردن مچ دی درست میشه!
تنظیم گرافیک بازی مثل فیفا11 و12 از بیرون بازی هست؟

همونجا که درجه سختی و واحد پول و اینارو مشخص میکنی آخرین گزینش همینه. روش بزن بعد اون دکمه که راهنما زیرش زده (واسه من s) رو بزنی بهت سهمیه ی اروپایی میده. حالا بسته به تیمت یا تو لیگ قهرمانان یا لیگ اروپا. فکر کنم تغییرم بشه داد.
جدا؟تابحال توجه نکرده بودم.برم خونه امتحان میکنم. تیمم چلسیه.خیلی ممنون.

دوستان اگه واقعا دلتون میخواد از یک فوتبال واقعی با پلیر واقعی و کلی تغییرات اساسی لذت ببرین حتما نسخه ارجینال رو تجربه کنین واقعا جالبه نصف قابلیت های بازی رو در حالت افلاین به کل ندارین مثلا Ultimate Team رو اصلا نمیتونین بازی کنین همینجور Head To head va Seasson مدش رو که کلی کاپ و رنکینگ داره اصلا فوتبال افلاین عملا به درد نمیخوره مگه اینکه چندتا چندتا بشین با هم بازی کنین
امسال که مد Ultimate Team رو کاملا حرفهای تر کرده و ساختن تیم رویاها بینهایت لذت بخش هست به خصوص که Season Match هم بهش اضافه کرده و رنکینگش دندون شکن شده
در مورد لگ بستگی به پینگ تایمتون داره . با دوستان ایرانی که 99% بدون لگ بازی میکنین با خارجیها هم در حد 200 ms اوکی هست بالای اون احتمال لگ بالاست من خودم به شخصه به هیچ وجه لگ ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or