FIFA 13 | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
g9ofs6rcbbele83gh2a.jpeg

Developer: EA Sports
Publisher: EA Sports
Genre: Sports Game
Mode: Single-player, Multiplayer
Release: September 25, 2012

Website

EA Sports یک سری اطلاعات و اسکرین شات از بازی جدید معروف و محبوب خودش خودش یعنی FIFA 13 رو تو نمایشگاهی در لندن به نمایش گذاشت آقای David Rutter که تهیه کننده بازی هستن به 5 مورد از پیشرفت های عمده بازی اشاره کرده.

1. First Touch Control یا کنترل در مهار توپ
یکی از موارد که برای واقعی تر شدن FIFA 13 تغییر کرده همین کنترل توپ هست که بر خلاف بازی های گذشته کمی پیچیده و سخت تر شده به عنوان مثال عواملی چون سرعت قدرت ارتفاع توپ مهارت و تکنیک بازیکن تاثیر زیادی بر کنترل توپ داره.

2.Player Impact یا ضربه زدن بازیکن
یکی دیگه از ویژگی های که در انجین بازی بهبود یافته تا دیگه شاهد انمیشن های غیر واقعی ضربات نباشیم!

3.Complete Dribble یا دریبل زدن
در FIFA 12 با تغییر دادن جهت میتونستید دریبل بزنید ولی در FIFA 13 این طور نیست!

4.Tactical Free-Kicks یا ضربات آزاد
سیستم جدیدی برای ضربات آزاد پدید اومده که شما میتونید 3 بازیکن پشت توپ داشته باشید تا دروازبان و دفاع حریف رو گول بزنید! همچینن دیوار دفاعی کامل در اختیار شما هست میتونید اونها رو به حرکت در بیارید یا بازیکن ازش کم زیاد کنید.

5. Attacking AI یا هوش مصنوعی
در این بخش هم پیشرفت های زیادی شده از جمله بهبود در توپ گیری آفساید گیری تاکتیک های تیمی هوش بالاتر مهاجمین در تشخصی محل دریافت پاس حرکت با خط آفساید و...

Update 1
EA یه ویدئو از بازی منتشر کرده که مربوط میشه به فرمان های صوتی Kinect که تو لینک زیر میتونید ببیند و توضیحات کامل بخونید.
FIFA13 Kinect Video Shows off Voice Commands

در ضمن امروز بخش Carrer برای تیم های ملی هم تایید شد که خبر خیلی خوبیه!
FIFA 13 Career Mode to Include Internationals Much More

Trailers

m27924.jpg

GC Trailer - 720p

Length: 2 Minutes
FPS: 43.0664 fps
Size: 121.22 MB

ُScreenshots

1280x720

az77jjr5gynjxfluq2p9.jpg

September 11​

آخرین ویرایش:
فکر کنم کرک شد FIFA 13 CRACK-SKIDROW Crack PC Full Version Game Download Torrent Rapidshare Mediafire
حالا کار میکنه یا نه نمیدونم , دانلود میکنم خبر میدم

،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،

دانلود کردم
:)، همه چیزهایی هم که گفته انجام دادم :-b، ولی کار نمیــــــــــــــــــــــکنه =((، بنظرم سر کاری بود از اسکیدرو ! )x

،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،

با این کرک وقتی بازی بالا میاد چک ریلیز دیت رو میکنه و میگه هنوز بازی ریلیز نشده ، آی پی هم عوض کردم نشد ، فکر کنم باید اسکیدرو یه کاری هم برای این بکنه !

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

یه چیز دیگه هم هست ، اصلا اینی که دادن کرک نیست یعنی جایگزین هیچ فایلی نمیشه وقتی میریزی تو فولدر بازی ، فقط یه لانچر هستش با دو تا فایل dll که نمیدونم به چه دردی میخورن !

آخرین ویرایش:
من بازیو کامل از origin دانلود کردم . اما میگه باید 2روز دیگه صبر کنی تا بتونی بازی کنی . چند تا از دوستان میگفتن دارن بازی میکنند ، چطوری دقیقا ؟

الان داشتم قسمت چت اسکیدرو رو می خوندم، گفتن یه test crack اومده (همینه که Arman Universe آدرسشو داده) که واسه بعضی ها کار می کنه خیلی هام داشتن فحش می دادن که چرا کار نمیکنه:d
همگی تست کنید ببینید شاید کار کنه

آخرین ویرایش:
من بازیو کامل از origin دانلود کردم . اما میگه باید 2روز دیگه صبر کنی تا بتونی بازی کنی . چند تا از دوستان میگفتن دارن بازی میکنند ، چطوری دقیقا ؟

شما احتمالا نسخه ی Ultimate Edition رو خریداری کردید ، اونایی که نسخه ی Standart Edition رو خریداری کردن از طریق V...P...N میتونن بازی کنن.

این هم یه کرک از گروه 3DM ، داره دانلود میشه ، تست میکنم ببینم چی میشه
��FIFA 13��PC��ʽ���ƽⲹ��[3DM]-3DMGAME����վ

دانلود نکنید ، کار نمیکنه )x عجب گیری افتادیما !
من کراک میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

این هم یه کرک از گروه 3DM ، داره دانلود میشه ، تست میکنم ببینم چی میشه
��FIFA 13��PC��ʽ���ƽⲹ��[3DM]-3DMGAME����վ

دانلود نکنید ، کار نمیکنه )x عجب گیری افتادیما !
من کراک میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

کارایی که گفته رو انجام دادید‌:‌
لینک دانلودش کجاشه ؟‌:d
[h=5]Introduction:[/h] How to use:
1, install Origin platform and upgrade to the latest version
2, extract
3 Copy crack to game directory covering
4, run Origin platform but do not need to log in to any account
5, run directly in the game directory the the Game folder under fifa13.exe start game

اینم سرکاری بود ؟‌:(

کارایی که گفته رو انجام دادید‌:‌
لینک دانلودش کجاشه ؟‌:d
Introduction:

How to use:
1, install Origin platform and upgrade to the latest version
2, extract
3 Copy crack to game directory covering
4, run Origin platform but do not need to log in to any account
5, run directly in the game directory the the Game folder under fifa13.exe start game

اینم سرکاری بود ؟‌:(
آره انجام دادم ، ولی همون کرک ٢٩ مگابایتی هستش که اولین بار اسکیدرو گذاشته بود و کار نمیکرد !!!!!! کاملا سر کارییه !
ولی اون آخری که قبل از اون چینی گذاشتم فکر کنم واسه بعضی ها کار کرده ، دوستان تست کنن ببینن چی میشه

آره انجام دادم ، ولی همون کرک ٢٩ مگابایتی هستش که اولین بار اسکیدرو گذاشته بود و کار نمیکرد !!!!!! کاملا سر کارییه !
ولی اون آخری که قبل از اون چینی گذاشتم فکر کنم واسه بعضی ها کار کرده ، دوستان تست کنن ببینن چی میشه

اون واسه من کار نکرذد همون ارور ۲۸ ام رو می ده شاید با آی پی جای دیگه کار کنه

این دفعه هیچ پستی رو پاک نکردم، اما جداً برید نگاه کنید، دو صفحه است یکی در میون میگید:
کرک کو؟ کرک کی میاد؟
کرک 28 سپتامبر میاد
امروز اومده
خرابه نگیرید!
و.....

خوب بازی تاپیک مشکلات داره، تاپیکش هم با ریلیز جهانی کرک، کرک رو توش میزارن، جداً در مورد کرک دیگه پست کافه.
همکاری کنید نظمهم حفظ بشه.
ممنون از همتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or