FIFA 13 : کاور خود را بسازید!

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HDV 7

Time is the Fire, in which we burn
گرافیست سایت
مثل دو سال گذشته بازم این تاپیکو میزنم تا توش کاور هایی که توسط اعضا ساخته میشه قرار بگیرن.
تاپیک فیفا 12
تاپیک فیفا 11
مثل سالهای گذشته همه میتونن اینجا کاور بذارن. برای اینکار میتونید از Template ـی که آپلود کردم استفاده کنید.
دانلود Template
البته میتونید از استادیوم های دیگه هم برای بک گراند استفاده کنید و محدودیت خاصی نداره.
فقط یه نکته رو بگم اگه عکس مناسبی از هر بازیکنی پیدا کردم کاورش رو درست میکنم پس درخواست ندید. :d

برای شروع اینو قرار میدم.

Kaka, Messi & Huntelaar Boxshot

آخرین ویرایش:
دمت گرم هادی جان .. خیلی هم قشنگ .. حیف من زیاد وارد نیستم به فتوشاپ و اینکه چجوری باید انفدر دقیق عکسهای دیگه رو برید و گذاشت توی این Template ..

دمت گرم هادی جان .. خیلی هم قشنگ .. حیف من زیاد وارد نیستم به فتوشاپ و اینکه چجوری باید انفدر دقیق عکسهای دیگه رو برید و گذاشت توی این Template ..

ممنون.
اگه وقت کنم سعی میکنم یه آموزش ساده درست کنم. البته در مورد عکسا میتونید از این سایت استفاده بکنید. من خودم از اینجا استفاده میکنم. از وقتی اینجا رو پیدا کردم کارم خیلی راحت تر شده. :d
Football Renders - The Best Source For Football Renders!

================================
دو کاور دیگه هم امروز درست کردم:
Lewandowski, Messi & Konoplianka | Euro 2012 Edition :D

Torres, Messi & Nani

کاور دومی عکس تورس رو ادیت کردم. یعنی لباسش رو عوضش کردم. :d (این عکس مربوط به بازی اسپانیا با ایرلند هستش) چون بار اولمه اینکارو کردم ممکنه یکم غیر معمول به نظر بیاد.
لینک عکس اصلی

شرمنده اگر بد هست .. اولین بار هست که یه همچین چیزی درست میکنم :دی .. مخصوص میلانی ها .. :دی .. Forza Milan ♥

Robinho - Messi - Prince

Cavani - Messi - De Rossi

آخرین ویرایش:
به یاد ستاره هایی که دیگه توی تیم هاشون نیستن .. Henry - Messi - Drogba

Ozil - Messi - Ronaldo

Lampard - Messi - Terry

---​
یکی بگه چجوری اینو درست میکنین ممنون میشم.:biggrin1:
ببین اول Template ـی که هادی گذاشته رو دانلود کن بعد عکس بازیکنایی که میخوای رو از سایتی که هادی داد پیدا کن ( Football Renders - The Best Source For Football Renders! ) .. تمپلیت رو با فتوشاپ باز کن .. عکس هایی رو هم که میخوای بذاری توی تمپلیت رو هم باز کن با فتوشاپ .. بعد با ابزار Move Tool میتونی عکس رو Drag کنی و توی جایی که میخوای Drop کنی .. البته بعضی عکس ها شاید به ریسایز یا برش نیاز داشته باشن .. البته این روشی هست که من استفاده میکنم .. شاید غلط باشه! :دی

آخرین ویرایش:
یکی بگه چجوری اینو درست میکنین ممنون میشم.:دی
زیاد دوشواری نداره:دی
فقط دانلود عکس و جایگزین کردنش هست و بعضی جاها هم حذف و کوچ و بزرگ و تغییر مکان عکس ها!
برای شروع اینجا رو بخون;)
------------------------
@♥.:YANNI:.♥
عزیز برای این که کاورات قشنگ تر بشه بازیکن سمت راست باید به سمت راست و بره بازیکن سمت چپ هم به سمت چپ;)
برای این کار اگر عکسی داری که بازیکن مثلا داره و به چپ می‌ره و می‌خوای به سمت راست ببریش، برو توی Photoshop و عکس رو در حالت انتخاب شده و در تب Image بر روی Image Rotation برو و روی Flip Canvas Horizontal کلیک کن.

این تاپیک که برای ساخت امضا و آواتاره.
خب فوت و فن هاش مثل همینه دیگه:دی
Template ای که هادی جان زحمتش رو کشیدن دانلود کن و با استفاده از آموزش های توی اون تاپیک، سعی کن عکس هایی که داری رو کنار مسی قرار بدی:دی
من اونجارو مو به مو خوندم و تو فوتوشاپم عکسای متحرک و اینا درست میکنم ولی این.:-/
خب الان دقیقا کجاش مشکل داری:دی
Three Legends In Three Different Seasons

آخرین ویرایش:
خب فوت و فن هاش مثل همینه دیگه:دی
Template ای که هادی جان زحمتش رو کشیدن دانلود کن و با استفاده از آموزش های توی اون تاپیک، سعی کن عکس هایی که داری رو کنار مسی قرار بدی:دی

من اونجارو مو به مو خوندم و تو فوتوشاپم عکسای متحرک و اینا درست میکنم ولی این.:-/

خوب دیروز زدیم رئال رو ترکوندیم. :d به همین خاطر کاور مخصوص بارسا یا همون کاتالان ادیشن رو درست کردم :d:

Iniesta, Messi & Xavi

Hazard, Messi & Khedira

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or