Killer Queen
کاربر سایت
دوستان عزیزی که این بازی رو دارن ازشون خواهش میکنم یه توضیح مختصر در مورد بازی بدن و آیا ارزش داره من بخرمش؟
ارزش که داره مطمئنا ولی خب اگر رو کنسول بازی کردید و خوش ـتون اومد روی این هم خوش ـتون میاد !دوستان عزیزی که این بازی رو دارن ازشون خواهش میکنم یه توضیح مختصر در مورد بازی بدن و آیا ارزش داره من بخرمش؟
کلا بازی خوبی هستش !!! البته در حده FIFA 12 نیستش - بیشتر یه چیزی هست بین Fifa 10 و fifa 11 ! روی کنسول های دستی هم که فکر کنم دیگه در حال حاضر بهترین بازی Football باشه ... البته میشه تا عرضه PES 13 - FIFA 13 . از نظر Gameplay و گرافیک هم خیلی خوبه ... کلا اگر با Fifa حال کردی که با اینم هیچ مشکلی نخواهی داشتدوستان عزیزی که این بازی رو دارن ازشون خواهش میکنم یه توضیح مختصر در مورد بازی بدن و آیا ارزش داره من بخرمش؟
کلا بازی خوبی هستش !!! البته در حده FIFA 12 نیستش - بیشتر یه چیزی هست بین Fifa 10 و fifa 11 ! روی کنسول های دستی هم که فکر کنم دیگه در حال حاضر بهترین بازی Football باشه ... البته میشه تا عرضه PES 13 - FIFA 13 . از نظر Gameplay و گرافیک هم خیلی خوبه ... کلا اگر با Fifa حال کردی که با اینم هیچ مشکلی نخواهی داشت
فیفا 13 رو که نمیدونم ولی همین چند وقت پیش که یه تریلر از pes13 اومد،دیدم برا ویتا نمیاد بلکه برا psp می آد!!!
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
داره مثل 12.این fifa ویتا اولش که بازی شروع میشه..
مثل فیفا 12 یه بازیکن میاد که دوربین از پشت نشونش بده و بشه باهاش تکنیک زد و توپ شوت کرد و...?
یا این قسمت رو کلا نداره?
خوب این الان یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان تا حالا شده کلک و پرتون بریزه؟ مال من الان ریخت .
حس غریبیه ؟! :d
خوب این الان یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سر چی ریخته؟
نخیر، برای آنلاین باید بازی رو آپدیت کنه.سلام اپدیت برای بازی اومده ؟؟ اگه نه مال من میخوام انلاین بزنم میگه downloading update
1.اینو اطمینان ندارم باید نگاه کنم که بازی دستم نیست ... دوستان باید بیشتر بدونن اما فکر کنم بشهسلام دوستان میخواستم بدونم ایا این بازی
1.Local Wi-Fi داره یعنی میشه با 2 تا کنسول با هم به صورت وای فای متصل بشن و بازی بکنن؟ (بدون اینترنت)
2.Online Pass داره یا نه؟
ممنون.