FIFA 12 RESULTS

آقا اینقدر پشت سر ما حرف نزنید!!!

من آمارم رو نمیدونم چه جوریاست بعدا میرم میبینم میام میگم.

اما به این راحتی ها هم نیس که یکی به ما گل بزنه ببره:thinking:
زیاد دقت نکردم که بالاترین نتیجه ای که برگردونده باشم چه نتیجه ای بوده اما 3-0 عقب رو 4-3 یادمه که بردم( به طور کلی مشکل من سره اینکه موقعیت زیاد خراب میکنم و مشکل بعدی من دروازه بان های تیم حریف من هستن نه بازیشون)

این رو هم بگم که کاری نداره این جور نتایج رو برگردوندند, میتونم برم D10 و 7 تا به خودم بزنم بعد نیمه دوم 10 تا بزنم ( این موضوع سره بهترین نتیجه هم صدق میکنه!!!)

البته بگم که از بازی بعضی ها باید تمجید کرد...

این بحث هرکی به من گل بزنه میبره هم حرف hamideldorado هستش که باز قبول ندارم چون همین اواخر که باهاش بازی میکردم 1-0 جلو بود 3-1 بردمش(در ضمن کسی که تیمش یه چی دیگست میره رئال برمیداره همون کافیه واسه ما که خودش هم قبول کرده بازیش خوب نیس!)

بهترین هافبک =اینیستا
بهترین دروازه بان= کاسیلاس , نویر و هارت ( خوده این سه تا راحت میتونن کسی رو که توی بازی حقش باخت با اختلاف 3 گل هستش رو به برد برسونن)
بهترین مهاجم= بزنما ( فقط R2 بزن چه پای راست چه پای چپ , سرعتش هم واسه یه کسی که اینقدر دقت شوتش بالاست زیاده!!!)
بهترین دفاع= راموس ( تا قبل از آپدیت نیم فصل فیفا کسی نبود اما بعدش نمیدونم چیکار کرده ایشون , مثل اینکه یه کسی باشه که تازه استعدادش شکوفا شده یه دفعه بعد آپدیت شاخ شد)

خودم هم فک میکنم توی این فیفا که فقط خط دفاع به خط حمله ملاکه و هافبک آنچنان پر رنگ نیس اینیستا خیلی خیلی کمتر از بقیه توی نتیجه تاثیر داره

بهترین حریف= بچه های زیادی بازیشون خوبه اما من از کسایی خوشم میاد و بازیشون رو واقعا خوب میدونم که ترکیبشون از نظر عقلی وجود داشته باشه نه وابسته به تیم و یه ترکیب مسخره باشن

بهترین بردم= زیاد یادم نیس ولی به طور کلی چیزی که فک میکنم همه باهام اتفاق نظر داشته باشن اینکه بارسا از هر حریفی آسون تره. حداقل این نظر من , داداشم , حمید و چند نفر دیگه هستش. ولی توی h2h جلو یه بارسایی 9 تا زدم 8 تا هم به خودم زدم تا زیاد ناراحت نشه و البته ادامه ندادم که بیشتر بزنم

متاستفانه من خیلی دنبال حریف بارسایی خوب و قوی یا قوی تر از خودم گشتم ولی آنچنان موفق در پیدا کردنش نبودم

آخرین ویرایش:
متاستفانه من خیلی دنبال حریف بارسایی خوب و قوی یا قوی تر از خودم گشتم ولی آنچنان موفق در پیدا کردنش نبودم
نگران نباش.خودم باید تو فیفا 13 ترک تیم کنم بیام بارسا بردارم.اونوقت یه بارسایی قوی به پستت میخوره.
البته اینم بگم من همیشه در حسرت بازی کردن با فرزاد هستم:d.بازی نمیکنه با هام که:d

اول اینکه من الان تو کافی نتم و به سختی اومدم اینجا
من اصلا h2h نمیزنم و بیشتر وقتم تو manager میگذره
تو حریف هام بهترین فیفا بازی که تا به حال دیدم hardbarca بوده
و از سبک بازیه کسایی مثل rango va mbm91 va behrad_pm خوشم میاد چون بازیشون متکی به 1 تیم خاص نیست
البته این behrad_pm این اواخر بازیش شدید افت کرده
بهترین دروازبان =کاسیاس
مدافع = مایکون
هافبک=اسنایدر
و رونالدو هم که جای خود دارد
تیمم اینتر هست حتی اگه کل بازیکناش رو بفروشن
بعد اینتر هم اروروگویه و argentina در اولویت قرار دارن
(ما میخوایم فیفا 13 به صورت عمده از دبی وارد کنیم اگه کسی مایل بود به من پیام بده که اسمش رو تو لیست وارد کنم)

قبل از اینکه آمارمو بگم ذکر دو نکته الزامیه:d اول اینکه من تازه فیفا باز شدم و قبلا تو کار pes بودم دومین نکته اینکه من تازه دو ماه که دستگامو از کپی خور در اوردمو آنلاین باز شدم پس آمارمو دیدین خندتون نگیره:d
من تو head to head آمارم به این ترتیبه: 39 تا برد 14 تا مساوی و 25 تا باخت:|:d لولمم که آخرای 11 ئ ... رنکینگ جهانیم که ندارم:)) تیمم بارسا بود که الان جدیدا رئال بر می دارم ... سیستمم که 4-4-2 ئ ... بهترین بردم 9-2 بوده تو کاپی و بهترین باختم 6-0 :d البته تو اون بازی روح و روانم ریخت بهم و از گل سوم به بعد رو وا دادم ... دیویژنم 4 ئ البته آخراشم ... بهترین بازیکن تیم که مشخصه رونالدو ئ ....
ضعیفترین حریفمم که alexacm1990 ئ :p ... و psn id م هم aMiN_Noob

---------- نوشته در 11:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 AM ارسال شده بود ----------

البته تو Fifa 13 به امید خدا جبران میشه

درود بر شما دوستان گل .تشکر هم از دوستان برای ایجاد تاپیک خوب!
همین اول بگم :خدا لعنت کنه فیفا 12 !
از میزان باخت و برد و مساوی شروع کنیم : باخت 160 فکر کنم مساوی 41 و برد هم 190 هست در قسمت H2H .
خروج هم زیاد داشتم. کم پیش اومده برام که قطعی سرور در بازی با اون طرفی ها داشته باشم خودم خارج شدم علت اصلیشم که مشخصه لگ! تحمل لگ واقعا ندارم و مهم نیست چه اتفاقی می افته و خارج می شم. اعصابم هم از دست طرف خورد بشه خارج می شم مثلا این کسایی که میل دارند هر صحنه آهسته با دقت ببیند و قابلیت SKIP کردن براشون تعریف نشده دوست دارم کلشون بکنم( ذاتا انسان کم صبری هستم و شش ماه به دنیا اومدم!) یا کسی دقیقه 89 یادش می افته تعویض کنه زندگی برام سخت می شه با وجود اینکه نتیجه هم به نفعشه !
مورد بعدی در مورد بازیکن ها ایرانی به راحتی بگم بی تعارف در این زمینه به نظر من اکثر ایرانی ها در در زمینه FIFA با توجه به این شرایط نت و کیفیت آشغالش بازیکن های فوق العاده ای هستند حقیقتش من با ایرانی بازی نکردم که بازیش بد باشه/ به راحتی تمام دوستان PSN منو به چالش می کشند و خارج از اینکه بخوام تعریف زاید بکنم بازیشونم بهتر هست .از Hardbarsa & Alexacm & Rango & WhiteDog & SlimShady گرفته تا Jupiter & fptrainer & Dpersian و دیگر دوستان همه در سطح عالی بازی می کنند و تفاوت در نحوه بازی کردن در همشون دیده می شه و هموشون در همین نحوه بازی بهترین هستند البته مدتی با خیلی از دوستان بازی نکردم.
دز زمینه تیم ها هم خارج از دنیای واقعی که تیم اول و اخرم بایرن مونیخ هست در FIFA12 در زمینه تیم های 5 ستاره : TOTTENHAM HOTSPURS & FC BAYERN.
تیم های رده پایین و دیگر تیم ها LIVERPOOL & PSG & BOR DORTMUND بیشتر انتخاب می کنم .این تنوع تیم هم برای اینکه واقعا برام خسته کننده همش با یک تیم بازی کنم .
بهترین بازیکن در کل انتخابش خیلی سخته ولی از نظر خودم M NEUER یک بازیکن تمام معناست برام و خیلی باهاش حال می کنم طبیعتا بهترین درروازبان هم از نظر من هست ! نفر بعدیش هم ROBBEN ابله (!) و Van der vaart هست .ممکن اینا واقعا جز بهترین ها نباشند ولی من به طرز وحشتناکی ازشون خوشم می یاد.
با بقیه بازیکن ها کاری ندارم ! بهترین هافبک هم همون Robben در کنار Schweinsteiger ./ بهترین دفاع کل دفاع spurs ! بهترین حمله هم مشخصه بازیکن های حمله همین دو تیم بایرن و تاتنهام !
بهترین برد و باخت زیاد داشتم بردم 6 تا فکر کنم باخت هم 11 تا جا داشته و خوردم ! ولی کلا انسان امیدواری هستم در فوتبال و زیاد شده 3 بر 0 ها رو نتیجه برگردوندم و بازی بردم مخصوصا با تیم های مادرید و برزیل این بلا زیاد سرشون آوردم !
lvl فیفا هم 42 هست و رنک جهانی هم اطلاعی ندارم .
psn id هم که armor2011 و دیگر هیچ .ادامه تابستون خوش بگذره .بدرود

لول و اینام و الان نمیدونم چون اصلاً h2h نمیزنم.
بازیکن کلیدی خودم aguero
اکثراً خودم man city بر میدارم
بهترین هافبک : سیلوا
بهترین دروازه بان : بدون شک هارت
بهترین مهاجم : رونالدو (متاسفانه)
بهترین دفاع : کمپانی
بهترین حریف : همه خوبن. ولی واقعاً به بازی اونایی احترام میزام که ترکیب فضایی نذارن ! من چون خودم اصلاً به ترکیب دست نمیزنم حتی دفاع هم تکون نمیدم به اینجور بازیها احترام بیشتری میزارم. چون به واقعیت نزدیکه یعنی یجورایی پلی استیشنی نیستش.
بهترین بردم : اگه از نظر تفاضل گل حساب کنیم من معمولاً 2 تا گل جلو میفتم دیگه سعی میکنم گل نزنم (یعنی سعی میکنم گلای عادی نزنم) واسه همین همه بردام و دست دارم.

PSN id خودم : drpersian

آخرین ویرایش:
باو اینو شاخ نکنین ترو خدا:-&کافیه ۲ گل ازش بیفتی جلو
الان فکر کردم میبینم ۱ گلم کافیه ازش جلو باشی:d
psn:alexacm1990

دیگه خودومون رو گول نزنیم تنها کسی که نتونستم ببرمش همین فرزاد بود:دی

---------- نوشته در 01:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

البته فرزاد اگه اون دروازبان **** رو نداشت من حداقل یک بار برده بودمش:دی
خودشم قبول داره:(

چه تاپیک عالی بازم حیف که من دیر این سایت رو یافتم
من h2h زیاد نزدم ولی لول ایدی اصلیم 39 همش pro club میزنم any می گیرم رنک 113# الان h2h هم شرطی میزنم چون دیگه فوق حرفه ایم ( می خوام چند نفر ادم کنن ) :)))) ولی خداییش تو فیفا بین دوستام تا حالا 2 بار باختم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or