FIFA 12 با چهار گزارشگر اما بدون Andy Gray

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
ss_preview_fifa12commentary10.jpg.jpg

درود​

Fifa 12 دو تیم گزارشگری خواهد داشت .
تیم اول Clive Tyldesley و Andy Townsend و در تیم دوم Alan Smith و Martin Tyler ، اما دیگر خبری از Andy Gray در نسخه ی جدید Fifa نخواهد بود این گزارشگر که نسخه ی های مختلف Fifa را گزارشگری کرده است و اینطور که گفته شده بعد از اظهار نظر در مورد فوتبال زنان از Sky Sports اخراج شده است.
Alan Smith و Martin Tyler در تیم اول FIAFA 12 گزارشگری مسابقات اصلی را برعهده خواهد داشت و Clive Tyldesley و Andy Townsend نیز بخش تورنومنت ها را گزارشگری میکنند.
همچنین شما میتوانید در بخش option ها گزارشگر مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید .
EA وعده داده است که بیش از 10,000 خط گزارش برای بازی FIFA 12 وجود خواهد داشت.​

با تشکر از Eurogamer

آخرین ویرایش:
زیاد با صداش حال نمیکردم ...... ولی تیمه گزارشگری کامل شده خیلی استقبال میکنم >:d< ;)
EA وعده داده است که بیش از 10,000 خط گزارش برای بازی FIFA 12 وجود خواهد داشت.
واقعا محشر میشه اگه این طرحو واقعا عملیش کرده باشن......

حالا این قضیه اخراج گری چی بود؟؟؟ چی گفته مگه ؟؟؟؟

فردوسی پور رو بیارند بهتر از همه ی این هاست
خدایی بیارن چی میشه ...... بنظرم یکی از بهترین و باسواد ترین گزارشگر های جهانه خدایی ....:x
جذابیته تو صداش و تیکه هایی که به بازیکنا میندازه و اطلاعاته فوق العاده ای که میگه عالیه >:d< :x
بعد ea میرi گزارشگر های مضخرف و نعره زن عرب میار =))

حیفه این بنده خدا نیست :d

خبر فوق العاده ایی بود.خدائی اون pes بره یاد بگیره که با اون گزارشهای مزخرف حال آدمو بهم میزنن.من خودم رو گزارش حساسم،وقتی هم که 2 تا گزارشگر باشن خیلی بهتره،جذابیت بازی بالاتر میره.ایول

• Like
Reactions: Electronic Arts
اندی گری گزارشگر نبوده و نیست دوست عزیز!! مفسر هست....
این مارتین تایلرهست که گزارشگر فیفاست.
بدون اندی گری هم مشکلی وجود نخواهد داشت....
دقیقاً!
حیف شد واقعا لذت فیفا رو با صدای اندی گری بیشتر میشد:(

pass & another pass & another pass
این تیکه عشق منه:biggrin1:
بعضی وقتها که میخندید و من اوضام ناجور بود بدجوری رو اعصاب میرفت.:d

عالیه دو تیم . تنوع بیشتر . و.................
EA SPORT هر سال در هر بخش کار میکنه و بیکار نمیشینه .

فقط بعضی دوستان اشتباه نگیرن گزارش گر بازی اخراج نشده مفسر بازی هستش که اخراج شده

فکر کنم بیشتر گزارش ها را مارتین تیلور میگفت اندی فقط وسطش حرف میپروند؟اگر بر عکس هست که خاک تو سر ea صدای طلایی را از دست داد به نظرم جای اینها جرمی کلارکسون را بزارن که صدا از قرار خیلی شبیه این هست ولی متاسفانه کلارکسون اصلا از فوتبال هیچی نمیدونه

فکر کنم بیشتر گزارش ها را مارتین تیلور میگفت اندی فقط وسطش حرف میپروند؟اگر بر عکس هست که خاک تو سر ea صدای طلایی را از دست داد به نظرم جای اینها جرمی کلارکسون را بزارن که صدا از قرار خیلی شبیه این هست ولی متاسفانه کلارکسون اصلا از فوتبال هیچی نمیدونه

نه درست میگی اندی زیاد حرف نمیزد.تیلور گزارش میکرد بیشتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or