FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
YULIA

پاسكاري بازي فوق العاده شده ولي من يه جا خوندم كه شما خودتون بايد بازي رو روي PRO PASSING بذاريد
حالا بايد جه كار كنم PRO PASSING به طور اتومات در بازي هستش يا بايد گزينه اي يا چيزي رو ON كني :d
سريع جواب بدين و دقيق:d:d
منون

يك نفر جواب بده ديگهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:d

آقا من بازی رو بالاخره گرفتم...تو کامپیوتر چک کردم...استیلث پکش زرد رنگ هست و میگه uncertain هست...

واسه جدید بودنشه یا نه؟ آخه به طرف تاکید کرده بودم واسه لایو میخوام....و گفت که خودش واسه لایو اوکی زده....

ویدیو پارتیشن و استیلث پکش زرد هستند بقیشون سبز....

چیکار کنم؟ بازی رو بذارم تو دستگاه؟

دوستان من یه چیزیو بعد از تحقیق فراوان متوجه شدم.از بین جهت حرکتی یعنی همون حمله و دفاع فیفا11 فقط یک مورد رو اجرا میکنه.یعنی یا باید جهت حرکتی حمله مشخص بشه یا دفاع.2تاش باهم اجرا نمیشه که نقص بسیار بزرگیه.

من دستگاه بازیهای جدید رو اجرا میکنه مثل مافیا 2 اما نمیدونم چرا فیفا 2011 رو اجرا نمیکنه آیا بازم باید دستگامو آپدیت کنم یا مشکل چیز دیگه ای است؟

اینا گفته بودن استادیوم جدید نمیذارن ولی تا بحال 3 تا رو دیدم. دو تاش که تو FWC بود (برنابئو و آمستردام آرنا) و یکی دیگه هم که کاملا جدیده استادیوم مستایا هستش.
بچه ها یه سوالی دارم. چرا وقتی از EA Trax خارج میشیم آهنگ عوض میشه؟

من دستگاه بازیهای جدید رو اجرا میکنه مثل مافیا 2 اما نمیدونم چرا فیفا 2011 رو اجرا نمیکنه آیا بازم باید دستگامو آپدیت کنم یا مشکل چیز دیگه ای است؟
خوب وقتی مافیا رو اجرا می کنه نباید مشکل از آپدیت دسگاهت باشه . حتما مشکل از خود دیسک هستش .

من یک سی دی گرفتم که میتونه تمام بازی های شمارو که نمیخونه تا سال 4000 هم بخونه.

اسم این برنامه activate است.شما میتونید این برنامه را دانلود و سپس رایت کنید.

اما باید قبل از هر بازی که مینویسه play dvd انرا در دستگاه بگذارید وسپس بعد از reading

مینویسه play dvd روی ان کلیک کنید و بعد یک عده نوشته میاد.سپس فقط و همیشه بعد

از این نوشته دکمه ی کنار دیسک را بزنید مستقیم بزنید نزنید روی دکمه ی وسط دسته بعد

xbox dashbord در بیاید.همینطور که گفتم سی دی را دربیاورید بعد سی دی بازی را بزارید تو

دیسک سپس reading می آید که بعد از آن play game مینویسه.برید تو بازی حال کنید.

دیگر لازم نیست هی 15 هزارتومان بدهید اپدیت کنید.

تشکر یادتان نرود pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [-o<

اخطار:از این بحث و گفته ی من کپی نکنید و یه تاپیک دیگر در این رابطه نزنید.مخصوصا در

در سایت های مخصوص خود کاربر ها اکیدا ممنوع است.کپیییییییییییییییی نکنیییدددددد[-x

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas
واقعا گند زدن به بازی.)xاصلا فکرشم نمیکردم اینطوری گند...وقتی با مسی میخواهم حرکت کنم اینگار کامیونو حرکت میدی....اصلا نمیشه بازی کرد

واقعا گند زدن به بازی.)xاصلا فکرشم نمیکردم اینطوری گند...وقتی با مسی میخواهم حرکت کنم اینگار کامیونو حرکت میدی....اصلا نمیشه بازی کرد
مشکل از نوع بازیه شماست 100% !!! من با مسی دقیقا عین خودش بازی میکنم . خیلی راهت بدون حرکات نمایشی و با استفاده از یه پا دو پا !!! و تغیر مسیر میتونی باهاش پیشروی کنی . دیگه ایراد الکی از بازی نگیرید

• Like
Reactions: гадюка

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or