FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
پس بالاخره انتظار‌ها به پایان رسید
کی تا حالا بازی را گرفته؟
یکم توضیح بده
نسبت به دمو چه تغییرات مهمی داشته
مهمتر از همه
این موهای هیگواین درست شده؟:d

من ظهر نسخه انگلیسی پال رو از یک فروشگاه مشهد خریدم . بازی نسبت به دمو توی چند مورد تغییراتی داشته اول سیستم نفس و خستگی بازیکنان کمی بیشتر روی تواناییهای بازیکنان تاثیر میذاره دوم اینکه به نظرم سرعت بازی یک مقدار کمتر شده و سوم اینکه بازی روی درجه legendary سخت تر شده .

سیستم پاس دادنش یکم سخت تر شده ولی به نظر من سیست دفاعی حریف شوت میزنه چون خیلی فضای باز میدن ومیشه راحت برای خودت موقعیا گلزنی درست کنی یک چیزه دیگه وقتی با 2 بازیکن پاس کاری میکنم پشت سرهم راحت مدافعان حریف جا میمونن و میشه به دروازه رسید .
از نسخه قبلیش نمره کمتری میگیره

سیستم پاس دادنش یکم سخت تر شده ولی به نظر من سیست دفاعی حریف شوت میزنه چون خیلی فضای باز میدن ومیشه راحت برای خودت موقعیا گلزنی درست کنی یک چیزه دیگه وقتی با 2 بازیکن پاس کاری میکنم پشت سرهم راحت مدافعان حریف جا میمونن و میشه به دروازه رسید .
از نسخه قبلیش نمره کمتری میگیره
IGN نمره 9.5 داد.

سلام
منم بازيو خريدم بلاخره واقعا لذت بخش شده مخصوصا بخش دروازه بان بودنش خيلي باحال كار شده مدافع ها واقعا سرسخت شدن اُ ديگه مثل قبل جا نميمونن خوشحالي هاي بعد گل هم زيبا كار شده در كل فوق العاده بود:x:x:x

کسی از منیجر مود خبر داره؟؟؟؟؟؟؟؟
چه امکاناتی بهش اضافه شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی بازی کرده یه توضیح کاملی راجب این قسمت بده؟؟؟؟
در ضمن ورزشگاه منچستر سیتی رو درست کردن یا هنوز مثل فیفا 10 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟

نوید جان این پنالتی ها همچنان مثل وردکاپه یا درستش کردن؟
خراب شده بود مگه؟ :دی خـــب کلاً سیستم پنالتی زدن رو عوض کردن دیگه ، به نظر من اینجوری خیلی بهتره ! چون حداقل احتمال گل شدن توپ یکم میاد پایین تر.

نوید جان این پنالتی ها همچنان مثل وردکاپه یا درستش کردن؟
وحیدجان شاید باور نکنی اصلا امتحان نکردم میدونی اخه ما اینجا که با دوستام یا پسر عموم بازی میکنیم یه قانون داریم خیلی وقته ما چیزی به اسمه پنالتی به رسمیت نمیشناسیم:dاگر بازی به پنالتی بکشه مساوی حسابش میکنیم اگر وسط بازی پنالتی بشه باید بزنیم وسط تا دروازبان بگیره:dاصلا گل پنالتی فحش داریم:d
باسه همین امتحان نکردم شرمنده
اما اون دوستمون میگه مثله ورلد کاپ پنالتی زدنش

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من فیفا 11 را با 4 5 تا بازی شروع کردم به نظر من گیم پلی بازی مثله فیفا وردکاپ روان نیست و یکم کند بازی دنبال میشه و دیگه مثل وردکاپ نمیشه دریپل به حالت روان زد چون من در هفته تقریبا 15 تا 20 ساعت فیفا میزنم این برای من خیلی محسوسه ولی در کل خیلی پیشرفت داشته
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or