FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
:dسلام اقا از همه تیما گفتین الا از عشقه ما کسی میتونه لطف کنه قدرته باواریارو به ما بگه امسال که دیگه خجالت کشیده این ea نایب قهرمان اروپار که 6 ستاره کرده یا نه همون 5.5 ستارس:|؟
Overall بازیکنایه بایرن مونیخ چطوره؟ قویترین بایرن مونیخی که من بازی کردم تو تمامه عمرم مربوط به فیفا09 بود یادش بخیر چه تیمه قوی بود امیدوارم تو 11 هم همینجور باشه چون حتی برایه امتحانشم دست به تیمه دیگه ای نمیزنم گرچه تو 10 من خیلی ازیت کرد و باختایه ناجوان مردانه ای دادیم اما مثله مرد پایه تیممون سوختیم ساختیم به امید انتقام در فیفا11o->
سلام.قدرت بازیکنای بایر میخواستی.خوب بیا:d:d
Klose 83 Olic 82 Ribery 86 Schweinsteiger 85 Lahm 83

• Like
Reactions: navid_x360
سلام
فیس ویا رو عوضش کردن یا همون قبلیه. Create player تو بازی هستش یعنی میشه مثل فیفا 10 بازیکن ساخت؟ (میخوام هادی ویا رو بسازم:d)

سلام.قدرت بازیکنای بایر میخواستی.خوب بیا:d:d
Klose 83 Olic 82 Ribery 86 Schweinsteiger 85 Lahm 83
:dبه قوله خودمون دمتی سلر پلر:d
بابا زاییده اینکه از 10 هم کمتره ریبری تو 10 90 بود که مشکل داشتم باهاش حالا خدا رحم کنه میگم اصله کاری نزاشتی ها:dمرده شیشه ای مونو میگم روبن جون:x خدایش این ea نمیخواد بفهمه ما یکی از قدرتایه اروپاییم:dea خنگ
بازم دستت درد نکنه خدا کنه کاره تیمیش خوب باشه باز شرمنده دوستا و پسر عموهایه حذب بادمون کم نیاریم نامردا میرن تیمایی بر میدارن که بیشترین قدرتا رو داره تو 10 به زور میبردیمشون امسالم فکر کنم باید باز زور بزنیم:dاما خیالی نیست ما یه تیمیم یه ترکیب میریزم کرک و پرشون بریزه;;)
اقا بازم ممنون از اینکه قدرتایه چندتا از بازیکنامون زدی(راستی میشه یه مقایسه با تیمه ارسنال بکنیش اخه کلکل داریم ما با این تیم در حد بوندسلیگا:dتیمه دوستمه)اگر برات مقدوره بازم دمت گرم حاجی

آی حرف دلمو زدی من از بچگی طرفدار بایرن بودم تا این که رسیدیم سر کل انداختن منچستر رو برداشتم تا پس بقیه بربیام دلم می گه بایرن عقلم می گه منچستر:-/

نوید جان اینو بدون بچه های بایرن همه غیرت دارن قویترین تیم ها رو هم با همین امار کم لوله میکنیم من که تو فیفا ده بایرنو کرده بودم ازراییل هیچکس جلوش دووم نمیورد به امید حق تو این شماره هم همه رو لوله میکنیم حالا نسخه پال اومده یا نه؟

• Like
Reactions: navid_x360
:dبه قوله خودمون دمتی سلر پلر:d
بابا زاییده اینکه از 10 هم کمتره ریبری تو 10 90 بود که مشکل داشتم باهاش حالا خدا رحم کنه میگم اصله کاری نزاشتی ها:dمرده شیشه ای مونو میگم روبن جون:x خدایش این ea نمیخواد بفهمه ما یکی از قدرتایه اروپاییم:dea خنگ
بازم دستت درد نکنه خدا کنه کاره تیمیش خوب باشه باز شرمنده دوستا و پسر عموهایه حذب بادمون کم نیاریم نامردا میرن تیمایی بر میدارن که بیشترین قدرتا رو داره تو 10 به زور میبردیمشون امسالم فکر کنم باید باز زور بزنیم:dاما خیالی نیست ما یه تیمیم یه ترکیب میریزم کرک و پرشون بریزه;;)
اقا بازم ممنون از اینکه قدرتایه چندتا از بازیکنامون زدی(راستی میشه یه مقایسه با تیمه ارسنال بکنیش اخه کلکل داریم ما با این تیم در حد بوندسلیگا:dتیمه دوستمه)اگر برات مقدوره بازم دمت گرم حاجی
دوباره سلام.به چشم دوست عزیز.
Robben 87
Arshavin 86 Chamakh 82 Van Persie 83 Nasri 81 Febregas 86

مهم نیست بایرن خیلی قوی نساختن خودم قویش میکنم که تمام اروپا بلرزه و نتونند حتی گل بزنند کلا تو روش سیستم گل نخوردن دیگه حرفه ای شدم =))
ولی بازم EA نامردی کرد ولی به نظرم قدرت حرفی بیشتر نیست مهم استفاده از بازیکن ببینم این دوره با کاپیتان شوینی چندتا کاپ را میبرم بالا :d (لازم به ذکر است هیچگاه فن بومل را کاپیتان بایرن ندونستم:d )

مهم نیست بایرن خیلی قوی نساختن خودم قویش میکنم که تمام اروپا بلرزه و نتونند حتی گل بزنند کلا تو روش سیستم گل نخوردن دیگه حرفه ای شدم =))
ولی بازم EA نامردی کرد ولی به نظرم قدرت حرفی بیشتر نیست مهم استفاده از بازیکن ببینم این دوره با کاپیتان شوینی چندتا کاپ را میبرم بالا :d (لازم به ذکر است هیچگاه فن بومل را کاپیتان بایرن ندونستم:d )
تو چند پسن بالاتر گفتم گه EA تو این نسخه رئال از تمامه تیم ها قوی تر ساخته.من که از بچگی طرفداره منچستر بودم.تو این Fifa 11 هم با منچستر رئال بردم.

نوید جان اینو بدون بچه های بایرن همه غیرت دارن قویترین تیم ها رو هم با همین امار کم لوله میکنیم من که تو فیفا ده بایرنو کرده بودم ازراییل هیچکس جلوش دووم نمیورد به امید حق تو این شماره هم همه رو لوله میکنیم حالا نسخه پال اومده یا نه؟
دقیقا دوسته من واقعا طرفدارایه یکی داره تیمه ما همتون یدونه این
نه داش هنوز لینکه انگلیسیش نیامده همون نسخه المانیش حاجی

اقا میبینم که بیشتر طرفدارا مثله هم فکر میکنن کاپیتانه تیمه منم شواینیه:dمن فقط مشکلم دفاعه وسط ون بویتن خیلی کنده بجاش بادیشتوپر گذاشتم اما خب بازم....دفاعه چپ هم کریستین لل بود عجب شوتایی میزدم باهاش اما امسال لل نیست باید ببینم کونتنتو چطور شده
دوباره سلام.به چشم دوست عزیز.
Robben 87
Arshavin 86 Chamakh 82 Van Persie 83 Nasri 81 Febregas 86
خیلی گلی داداش دمت گرم
خوبه پس باهم مساویم چه کلکلی کنیم

آی حرف دلمو زدی من از بچگی طرفدار بایرن بودم تا این که رسیدیم سر کل انداختن منچستر رو برداشتم تا پس بقیه بربیام دلم می گه بایرن عقلم می گه منچستر:-/
نه داش با همین بایرن بازی کن کلا تیمه خیلی یه دستیه مخصوصا اگر از یه ترکیب توپ استفاده کنی میتونی از قدرت شوت زنی و سرعت دو گوش مثله روبن و ریبری و قدرت تمام کنندگی کلوزه استفاده کنی درسته سوپر استار نداریم اما تیمه یه دستیه
دوستان حرف ترکیب پیش امد میشه اینجا بگیم از چه ترکیبی برایه بازی استفاده میکنیم و با چه بازیکنی میشه اینجا بگیم؟ مشکلی نیست اگر ok هست لطفا بگین اینجا در موردش بحث کنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم میشه؟

دقیقا دوسته من واقعا طرفدارایه یکی داره تیمه ما همتون یدونه این
نه داش هنوز لینکه انگلیسیش نیامده همون نسخه المانیش حاجی

اقا میبینم که بیشتر طرفدارا مثله هم فکر میکنن کاپیتانه تیمه منم شواینیه:d

خیلی گلی داداش دمت گرم
خوبه پس باهم مساویم چه کلکلی کنیم

نه داش با همین بایرن بازی کن کلا تیمه خیلی یه دستیه مخصوصا اگر از یه ترکیب توپ استفاده کنی میتونی از قدرت شوت زنی و سرعت دو گوش مثله روبن و ریبری و قدرت تمام کنندگی کلوزه استفاده کنی درسته سوپر استار نداریم اما تیمه یه دستیه
دوستان حرف ترکیب پیش امد میشه اینجا بگیم از چه ترکیبی برایه بازی استفاده میکنیم و با چه بازیکنی میشه اینجا بگیم؟ مشکلی نیست اگر ok هست لطفا بگین اینجا در موردش بحث کنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم میشه؟
البته یه چیز یادم رفت بگم.دفاع های بایر به سرو گردن از دفاع های ارسنال و منچستر سیتی بالاترن.از چلسی هم تقریبا.به نظر من تو لیگ انگلیس دفاع منچستر از همه قوی تره.با اینکه فردیناندو ضعیف کردن.

من همیشه با 2-4-4 بازی می کردم تا این که تو Wc باسیستم 1-3-2-4 آلمان آشنا شدم همیشه رضایت کامل از سیستم اولم نداشتم ولی با این سیستم واقعا سرعتی و عالی بازی می کردم خیلی لذت بردم حالا می خوام اینو رو بایرن اجرا کنم ببینم چی میشه

من همیشه با 2-4-4 بازی می کردم تا این که تو Wc باسیستم 1-3-2-4 آلمان آشنا شدم همیشه رضایت کامل از سیستم اولم نداشتم ولی با این سیستم واقعا سرعتی و عالی بازی می کردم خیلی لذت بردم حالا می خوام اینو رو بایرن اجرا کنم ببینم چی میشه

اره این سیستم 1-2-3-4 المان حرف نداره مخصوص ضد حمله است من این سیستم رو روی رئال اجرا می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or