FIFA 11 | X360

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    fifa 11
امسال برای جشن قهرمانی انیمیشنهای جدیدی طراحی شده که واقعا جای تقدیر داره:x
هم جام رو نشون میده هم شادی بازیکنها بیشتر شده البته هنوز جای کار داره ولی تا همینجاهم من راضی ام:d

به ترتیب :
MyFifa11 -Edit Players
بعد تیم رو انتخاب میکنی سپس تو لیستی که میاد ومشخصات بازیکن رو نوشته میتونی شماره بازیکن رو تغییر بدی میتونی حتی پست بازی وتاریخ تولد و کفش و ملیت و ....تغییربدی;)
ببخشید تو کریر مود هم نشون میده؟ و اینکه فقط برای لیگ انگلیس هست یا لیگ های دیگه هم هستن (مثل اسپانیا)

دوستان شما فیفا رو با چه درجه سختی میرید؟؟؟؟؟؟؟
کدوماش بهتر و به فوتبال واقعی نزدیکتره؟
رو درجه سختش میتونی حسابی کارهای تاکتیکی انجام بدی و تو عمقم فرار کنی؟

آخرین ویرایش:
دوستان شما فیفا رو چه درجه سختی میرید؟؟؟؟؟؟؟
کدوماش بهتر و به فوتبال واقعی نزدیکتره؟
رو درجه سختش میتونی حسابی کارهایی تاکتیکی انجام بدی و تو عمقم فرار کنی؟
بالاترین درجه Legendry هستش که واقعا سخته.بله میتونی کار تکنیکی انجام بدی یا پاس تو عمق بفرستی.ولی سخته دیگه:d:d

من رئال رو برداشتم رو به روی تیم های قوی بهتر نتیجه میگیرم توی لیگ اسپانیا از تیم های ضعیف همینطور مساوی میکنم یا به زور یک هیچی میبریم:((

خیلی سخت تر شده

ببخشید تو کریر مود هم نشون میده؟ و اینکه فقط برای لیگ انگلیس هست یا لیگ های دیگه هم هستن (مثل اسپانیا)
اره تو همه قسمتهای بازی اعمال میشه:)
رو درجه سختش میتونی حسابی کارهای تاکتیکی انجام بدی و تو عمقم فرار کنی؟
شما رو لجندری اگر تونستی فرار کنی بری تو عمق جایزه داری:dالبته نه اینکه نشه ولی سخته هوش مصنوعی خیلی قوی تر عمل میکنه خیلی کم فرصت اینکارها رو بهت میده!
پ.ن:عاشق ترنسفر و نقل وانتقالات وتمدید قراردادهاش شدم:xفوق العاده شده خیلی طبیعی شده فقط مصدومیتها کم اتفاق می افته که بنظرم بخاطر سخت تر نشدن بازی اینطور درنظر گرفته شده

پیشرفت فیفا عالی بوده، ولی نمی دونم این داوریش چرا هنوز بیخوده، تو این نسخه مث اینکه آوانتاژا تا یه مدت زمان خاص اعتبار دارن :d مثلا اگه بعد از آوانتاژ یه پاس درست بدی و بعدش یه پاس غلط، خطا می گیره! هر موقع هم که بازی متوقف می شه باید منتظر باشیم به یکی کارت بده، فک کنم توی آوانتاژ دادن یه کم زیاده روی شده!

پیشرفت فیفا عالی بوده، ولی نمی دونم این داوریش چرا هنوز بیخوده، تو این نسخه مث اینکه آوانتاژا تا یه مدت زمان خاص اعتبار دارن :d مثلا اگه بعد از آوانتاژ یه پاس درست بدی و بعدش یه پاس غلط، خطا می گیره! هر موقع هم که بازی متوقف می شه باید منتظر باشیم به یکی کارت بده، فک کنم توی آوانتاژ دادن یه کم زیاده روی شده!
اوانتاژ رو اتفاقا درستش کردن بنظر من!
البته اگر شما پاس بدی دیگه بعدش خطا نمیگیره من روزی 5 ساعت دارم بازی میکنم:d منتها وقتی اوانتاژ میده و توپ 100% در مالکیت تیم مستحق اعلام ضربه خطا قرار نمیگیره داور خطا اعلام میکنه البته اون هم بالافاصله هست نه با تاخیر کافیه شما به اوانتاژ های داورها تو بازی واقعی نگاه کنید متوجه عرض بنده خواهید شد

اره تو همه قسمتهای بازی اعمال میشه:)

شما رو لجندری اگر تونستی فرار کنی بری تو عمق جایزه داری:dالبته نه اینکه نشه ولی سخته هوش مصنوعی خیلی قوی تر عمل میکنه خیلی کم فرصت اینکارها رو بهت میده!
پ.ن:عاشق ترنسفر و نقل وانتقالات وتمدید قراردادهاش شدم:xفوق العاده شده خیلی طبیعی شده فقط مصدومیتها کم اتفاق می افته که بنظرم بخاطر سخت تر نشدن بازی اینطور درنظر گرفته شده
پس جایزه ی منو بده :d
همچین برات تو عمق فرار میکنم که :-o بشی ;)

تو منیجر مود هر کاری کنی بالاخره اخراج میشی مشکل محاسبه کامپیوتر نوبر برای خودش بعد یه سوالی چرا بازیکنا از توپ فرار میکنن وقتی پاس میدی طرف تپ نمیان از توپ فرار میکنن

یه سوالی چرا بازیکنا از توپ فرار میکنن وقتی پاس میدی طرف تپ نمیان از توپ فرار میکنن
چون خودتون باید بازیکن رو به طرف توپ بیارید . پاسهای معمولی که به بازیکن میرسه . ولی تو پاسهای تو عمق 2 حالت وجود داره . یکی اینکه توپ جلوی بازیکن در حال حرکت بیفته که تو این حالت خود بازیکن خود به خود به طرف توپ حرکت میکنه . دوم اینکه توپ پشت بازیکن باشه و به طرفش حرکت کنه که تو این حالت باید خودتون به طرف توپ حرکت کنید یا اگه بازیکنی نزدیکتون نبود با کم کردن سرعت بزارید توپ بهتون برسه . این ازادی که او اینجور پاسهای عمق گذاشته شده به نظرم فوق العادست . چون میتونید هم از عمق دفاع نفوذ کنید هم اینکه اگه عمق بسته بود برگردید و توپ رو بگیرید

بابا پشت محوطه جریمه خطا کردن روم پاس داده بودم دروازه خالی بود خواستم شوت بزنم دیدم خطا گرفت آوانتاژ نداد
یه بارم خطا شد رو آوانتاژ داد یارو سریع توپ ازم گرفت دیگه خطا نگرفت. یکم این تیکش بد کار شده.میتونست خیلی بهتر باشه

آقا من هم بازی کردم
بازی پیشرفت داشته ولی یک پسرفت بزرگ داشته که به عنوان کسی که تاحالا همه فیفا ها را بازی کرده ضد حال محسوب میشه اونم اینکه دویدن بازیکن ها شده انگار pes بازیکن انگار لک لک میدوه خداییش نمیدونم نسخه ای که من دارم اینطوری هست آخه Fifa world cup هم اینطوری نیست خیلی نرم و دقیق تر از این ولی این نمیدونم چرا اینطور به نظرم میاد و واقعا برای من و دوستم که خوره این بازی بودیم یک ضربه بزرگ محسوب شده و ما قرار گزاشتیم همچنان همون World cup را بازی کنیم خداییش اینها هم دیگه اینقدر پیشرفت کردن کار نداشتن اومدن پسرفت کردن یکی نیست بگه آخه آدم میاد انیمیشن حرکت را عوض میکنه با انمیشن حرکت لک لک حالا بازم میتونیم در این رابطه بحث کنیم که آیا موافقید که fifa 11 شده گونه ای از pes .... بعضی وقتا فکر میکنم ea میخواسته به کونامی بگه اگر بخوای فوتبال بسازی اینطوری باید بسازی البته فوتبال به سبک خود ژاپنی ها

ولی در کل این را در آخر اضاف کنم که پست من مایه سو استفاده این فن بوی های pes نشه بازی خیلی پیشرفت داشته و عالی هست این یک مورد را به عنوان کسی که همیشه فیفا بازی کرده میگم چون اینقدر باهاش ور رفتم که این تفاوت محسوس را بفهمم

آخرین ویرایش:
آقا من هم بازی کردم
بازی پیشرفت داشته ولی یک پسرفت بزرگ داشته که به عنوان کسی که تاحالا همه فیفا ها را بازی کرده ضد حال محسوب میشه اونم اینکه دویدن بازیکن ها شده انگار pes بازیکن انگار لک لک میدوه خداییش نمیدونم نسخه ای که من دارم اینطوری هست آخه Fifa world cup هم اینطوری نیست خیلی نرم و دقیق تر از این ولی این نمیدونم چرا اینطور به نظرم میاد و واقعا برای من و دوستم که خوره این بازی بودیم یک ضربه بزرگ محسوب شده و ما قرار گزاشتیم همچنان همون World cup را بازی کنیم خداییش اینها هم دیگه اینقدر پیشرفت کردن کار نداشتن اومدن پسرفت کردن یکی نیست بگه آخه آدم میاد انیمیشن حرکت را عوض میکنه با انمیشن حرکت لک لک حالا بازم میتونیم در این رابطه بحث کنیم که آیا موافقید که fifa 11 شده گونه ای از pes .... بعضی وقتا فکر میکنم ea میخواسته به کونامی بگه اگر بخوای فوتبال بسازی اینطوری باید بسازی البته فوتبال به سبک خود ژاپنی ها
نظرتون خفن مهترمه ها . ولی نه من نه فک و فامیلامون که همش باهم بازی میکنیم هیچ ایرادی تو انیمیشن دویدن بازی ندیدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or