FIFA 11| PS3

اون دکمه ای که فشار میدی و باهاش Guest میاری برای وارد کردن یه نفر با دسته ی دوم ِ !
اگر شخص مورد نظر پیش شما نباشه برای چند نفره بازی کردن باید برین Team play .
خوب من هم که دارم همینو میگم.تو پست قبل نوشتم که اگه پیشت باشه اینکارو میکنی اگه نباشه team play

ایول .. دمتون گرم جدی نمیدونستم .. مرسی ...

آره میشه ولی همون تیم پلی ای که آقا حمید گفت
مثلا 4نفر میرن تو 2 نفر یه تیم 2نفر یه تیم دیگه
ولی موقع انتخاب پست به جای حمله یا هافبک یا .... میرید رو any که کنترل همه ی بازیکنا رو داشته باشید
خودم گفتم خودم خوشم اومد:biggrin1: هرکی تیم پلی میزنه بگه یه 7 8 نفر بشیم یه 3به3 یا 4به4 بزنیم

تو حرف نرن :biggrin1: ولی اون حرفی که زدی : "مثلا 4نفر میرن تو 2 نفر یه تیم 2نفر یه تیم دیگه
ولی موقع انتخاب پست به جای حمله یا هافبک یا .... میرید رو any که کنترل همه ی بازیکنا رو داشته باشید" عملی نمیشه:biggrin1: یعنی مثلا اون 2 نفری که تو یه تیم هستن فقط یکیشون میتونه any ورداره اون یکی باید یکی از بازیکن هارو انتخاب کنه ... که منظور من این نیس...
منظورم اینه که با هر بار پاس دادن switch بشه به دوستت...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان آقایه سوال دارم خواشن یکی جواب بده که بدجوری این موضوع عصابمو خورد کرده:
وقتی فیفا11 آنلاین بااین خارجی ها بازی میکنم head to head هروقت که بازی رو بردم آخرای بازی مینویسه ارتباط قطع شد دقیقا هروقت میبرم بااختلاف اینو مینویسه اینطوری رنکینگ هیچی بالا نمیره حالا اگه هرکی داره میبازه آخر بازی میره بیرون پس چطوری دوستان رنکینگشون میره بالا؟؟؟؟لطفا اگه راهی داره یکی راهنمایی کنه ممنون میشم.

سلام دوستان آقایه سوال دارم خواشن یکی جواب بده که بدجوری این موضوع عصابمو خورد کرده:
وقتی فیفا11 آنلاین بااین خارجی ها بازی میکنم head to head هروقت که بازی رو بردم آخرای بازی مینویسه ارتباط قطع شد دقیقا هروقت میبرم بااختلاف اینو مینویسه اینطوری رنکینگ هیچی بالا نمیره حالا اگه هرکی داره میبازه آخر بازی میره بیرون پس چطوری دوستان رنکینگشون میره بالا؟؟؟؟لطفا اگه راهی داره یکی راهنمایی کنه ممنون میشم.

متاسفانه اینی که داری شما میگی ظاهرا یکی از باگ های این بازی شده و این خارجیا مسکه تقلب میکنن و کاری نمشه کرد جز اینکه منتظر آپدیت بود...

• Like
Reactions: taherism
اگه بنویسه ارتباط قطع شده و از طرف تو هم نباشه(بعدش تو منو نزنه به ea وصل نیستید)امتیاز برد رو بهت میده ولی تو اون تابلوئه ثبت نمیشه تا یه بازی کامل تموم بکنی ولی اگه تو لیدربرد نگاه کنی امتیازت محاسبه میشه.هر چند کمتر از وقتی بازی کامل تموم بشه
ولی اونی که من گفتم مطمئنم یه باگی گیلیچ چیزی هست چون دوباره بعد از برد ارتباط وصله ولی حریف سلکت نمیکنه تا تموم بشه بره(منظورم همون بالا هست که تو مربع تیک میزنه)بازیکنها هم خودشونو گرم میکنن به جای اینکه از زمین برن بیرون.ایندفعه یه فرانسوی این بلا رو سرم آورد وقتی هم بهش گفتم فحش داد و فهمیدم زیر سر خودشه من هم از شانسم خواهرم فرانسوی بلده اول گفتم قطع کنه ولی وقتی دیدم نمیکنه من هم از خجالتش در اومدم(به سه زبون فرانسوی و انگلیس و فارسی):dحدود یک ساعت صبر کردم ولی نامرد کوتاه نیومد آخرش بازی 4-0 برده رو زد 3-0 باختم)x

اگه بنویسه ارتباط قطع شده و از طرف تو هم نباشه(بعدش تو منو نزنه به ea وصل نیستید)امتیاز برد رو بهت میده ولی تو اون تابلوئه ثبت نمیشه تا یه بازی کامل تموم بکنی ولی اگه تو لیدربرد نگاه کنی امتیازت محاسبه میشه.هر چند کمتر از وقتی بازی کامل تموم بشه
ولی اونی که من گفتم مطمئنم یه باگی گیلیچ چیزی هست چون دوباره بعد از برد ارتباط وصله ولی حریف سلکت نمیکنه تا تموم بشه بره(منظورم همون بالا هست که تو مربع تیک میزنه)بازیکنها هم خودشونو گرم میکنن به جای اینکه از زمین برن بیرون.ایندفعه یه فرانسوی این بلا رو سرم آورد وقتی هم بهش گفتم فحش داد و فهمیدم زیر سر خودشه من هم از شانسم خواهرم فرانسوی بلده اول گفتم قطع کنه ولی وقتی دیدم نمیکنه من هم از خجالتش در اومدم(به سه زبون فرانسوی و انگلیس و فارسی):dحدود یک ساعت صبر کردم ولی نامرد کوتاه نیومد آخرش بازی 4-0 برده رو زد 3-0 باختم)x

اره برا منم چندین بار شده این حرکت... :دی خیلی بچه بازیه ...

متاسفانه اینی که داری شما میگی ظاهرا یکی از باگ های این بازی شده و این خارجیا مسکه تقلب میکنن و کاری نمشه کرد جز اینکه منتظر آپدیت بود...

آقایون بابت پاسختون ممنون.لطف کردید.

ایول .. دمتون گرم جدی نمیدونستم .. مرسی ...

تو حرف نرن :biggrin1: ولی اون حرفی که زدی : "مثلا 4نفر میرن تو 2 نفر یه تیم 2نفر یه تیم دیگه
ولی موقع انتخاب پست به جای حمله یا هافبک یا .... میرید رو any که کنترل همه ی بازیکنا رو داشته باشید" عملی نمیشه:biggrin1: یعنی مثلا اون 2 نفری که تو یه تیم هستن فقط یکیشون میتونه any ورداره اون یکی باید یکی از بازیکن هارو انتخاب کنه ... که منظور من این نیس...
منظورم اینه که با هر بار پاس دادن switch بشه به دوستت...

حرف منو قبول نداری؟ :دی
اونی که تو میگی club بود که اوایل با هم بازی میکردیم که نمیشد 2نفر any وردارن
ولی این فرق داره من قبلا امتحان کردم
با هر بار پاس دادن هم switch میشه رو دوستت

سلام اقا من یه سوال دارم
من فیفا 11 که مخصوص کره هست گرفتم برای بازی انلاین فقط یه هفته که بدون کد هست تونستم بازی کنم حالا که یه هفته تمام شده هر چی کدی که پشته دفترچش هست وارد میکنم قبول نمیکنه؟
اگه میشه یه ادمه خیر واسم کامل توضیح بده
در ضمن من با us وصل میشم

حالا من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
یعنی نمیشه کاریش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟:(

الان یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟؟؟؟
یعنی بی خیال؟؟؟
چرا منو تو این موقیعت قرار میدین؟

اولا که هر 3 ثانیه یک بار پست نزار که اگه عمو ناظم ببینه، دیگه واویلا میشه ! دوم اینکه میشه کاریش کرد،شما یه پی اس ان مال کره بساز،بعد بازی رو اجرا کن،یه چیز کوچولو دانلود میکنه و اینا و به قولی بازی معرفی میشه،بعد از اینکه این فایل 100 کیلوبایتی دانلود شد و آنلاینش درست شد و اینا،دوباری میتونی با پی اس ان قبلی خودت،بازی رو بیاری بالا و از امکانات آنلاینش استفاده کنی و جمله ی WE ARE 11 رو صرف کنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or